BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 2 miesiąc temu #1043497 przez GoNia79

nati.olsztyn napisał: gonia Kazała mi byc około 16. A Ty?

też na 16 :P
Podziękowania: nati.olsztyn

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 2 miesiąc temu #1043498 przez Annie1981
Koleżanka zawsze mogłaby w poczekalni zostać a wtedy byłoby z kim się tą radością podzielić :) Ale jak z synem idziesz to też fajnie, ważne, że nie sama :)
A Kuba to ten starszy czy młodszy?

8 lata 2 miesiąc temu #1043499 przez GoNia79

nati.olsztyn napisał: gonia Kazała mi byc około 16. A Ty?

też na 16 .. cos sie przycina

8 lata 2 miesiąc temu #1043500 przez GoNia79

Annie1981 napisał: Koleżanka zawsze mogłaby w poczekalni zostać a wtedy byłoby z kim się tą radością podzielić :) Ale jak z synem idziesz to też fajnie, ważne, że nie sama :)
A Kuba to ten starszy czy młodszy?

Oczywiście że starszy mój czarnulek.. miała jecac ze mna sąsiadka (przyjaciółka)ale grypa ją rozłożyła

8 lata 2 miesiąc temu #1043502 przez aggi
A ja będę jutro testa sikać ;) nie chce mi się do soboty czekać. A i tak wiem, że nic z tego :whistle:

8 lata 2 miesiąc temu #1043503 przez GoNia79
tak się boje tej wizyty mam nadzieję że wszystko bedzie ok.. że serduszko bedzie biło.. że dzidzia rozwija sie prawidłowo i adekwatnie do tygodnia ciąży..

8 lata 2 miesiąc temu - 8 lata 2 miesiąc temu #1043504 przez GoNia79

aggi napisał: A ja będę jutro testa sikać ;) nie chce mi się do soboty czekać. A i tak wiem, że nic z tego :whistle:

trzymam kciukasy Aggi.. i rano daj znać

hehe ja też tak mówiłam że nic nie bedzie i tak z tego i co?? i co?? i masz babo placek.. huraaa

8 lata 2 miesiąc temu #1043505 przez nati.olsztyn
gonia Fajnie. To po 16 beda wieści;)

aggi O której wstajesz? ;)

anabel Opowiadaj co u Was! :-)
Podziękowania: GoNia79

8 lata 2 miesiąc temu #1043506 przez aggi
gonia będzie wszystko dobrze! Zobaczysz! A ja.. nieeee.. mam zbyt wiele @owych objawów.. które mam miesiąc w miesiąc..iidentyczne..
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 2 miesiąc temu #1043507 przez aggi
nati wstaje wtedy kiedy Maksior ;) pewnie koło 7-8 będę na nogach. Ale to tylko formalność więc proszę bez emocji mi tutaj ;)

8 lata 2 miesiąc temu - 8 lata 2 miesiąc temu #1043508 przez GoNia79

aggi napisał: gonia będzie wszystko dobrze! Zobaczysz! A ja.. nieeee.. mam zbyt wiele @owych objawów.. które mam miesiąc w miesiąc..iidentyczne..

AGGI ja też nic niei podejrzewałam wszystko mówiło o tym że @ przyjdzie .. tyle że zmęczona byłam ale zrzuciłam to na kark tego ze w nocy do Krystiana wstwałam co 2 godziny by mu inhalacje robic (miał zap. oskrzeli)..a potem niespodzianka.. kiedyś ktos mi powiedzial że jak będę w ciąży to w najmniej spodziewanym momencie i miał /świętą rację.. nie dośc że przytulanek było mega mało w tym czasie to przeciez tyle czasu sie nie udawało.. ale w końcu męzus miał złoty strzał :P

8 lata 2 miesiąc temu #1043509 przez GoNia79

aggi napisał: nati wstaje wtedy kiedy Maksior ;) pewnie koło 7-8 będę na nogach. Ale to tylko formalność więc proszę bez emocji mi tutaj ;)

rano tu wszystkie już bedą koczowac.. ja napewno bo Kuba do szkoły więc trzeba go wyprawic :D

8 lata 2 miesiąc temu #1043510 przez nati.olsztyn
aggi Nie ma @ jest nadzieja:) Idźmy za przykładem ziaa i wizualizujmy tylko to co dla nas dobre :)

8 lata 2 miesiąc temu #1043511 przez aggi
gonia wiem jak miałam z Maksiem ;) milion razy byłam 'w ciąży'..jak się faktycznie udało to nie czułam kompletnie nic. Żadnych bóli ani nic. Więc wiem, że znów nic z tego

8 lata 2 miesiąc temu #1043512 przez joanna1991
ZIAA ja nie dopytywałam ginki o co chodzi dokładnie z tym Acardem ale biore bo jej zaufałam... Dobrze że jest nas więcej :D

GONIA trzymam kciukasy za jutrzejszą wizytę, oczywiście pochwal się później groszkiem lub fasolką :D

NATI oo widzę że maliny już za rogiem :D jeju jakie piękności ty robisz :) kiedyś jak mi się uda to dla mojego bobaska takie cuda uszyjesz :D :*

SANDRA piękne mieliście widoki :woohoo: Malutka jest śliczniutka ( widzę podobieństwo do tatulka :) )

MAGMUS SANDRA u mnie w domu też jest obłożnie chory facet :p dobrze że ma ochote i siły na przytulanki :D

ANABELLE o proszę kto zawitał :) Również pozdrawiamy :* Co u was?

AGGI no proszę co ja tu widzę :D teścior? Hmmm oby mile cię zaskoczył :* trzymam kciuki :* ty wiesz :*

u mnie przytulanki pełną parą niebawem pozostanie tylko czekanie.. do 20 piździernika :D

Lecę spać dziewczynki :) To do rana bo trzeba sprawdzić AGGI teściorka :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka