BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 miesiąc temu #1045815 przez GoNia79
Aggi wygłaskam na pewno od ciociuni ... uważaj bo sie tak zapracujesz że zapomnisz o wszystkim i mały dzidziolek was zaskoczy tak jak nas :woohoo: :woohoo: :woohoo: i byle by tak było.. życzę Wam z całego serca

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 miesiąc temu #1045817 przez Nowa...
Ziaaa- jak po wizycie:)? Gonia- nie obraz się, ale według mnie za bardzo się nakręcasz na konkretną płeć. Najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa:) tak jak dziewczyny piszą, żadne dolegliwości ani nawet wygląd brzucha nie przesadzają o płci. Pomyśl że bez względu na to czy będzie, chłopiec czy dziewczynka-będzie owocem waszej miłości:)
Podziękowania: GoNia79

8 lata 4 miesiąc temu #1045819 przez GoNia79

Nowa... napisał: Ziaaa- jak po wizycie:)? Gonia- nie obraz się, ale według mnie za bardzo się nakręcasz na konkretną płeć. Najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa:) tak jak dziewczyny piszą, żadne dolegliwości ani nawet wygląd brzucha nie przesadzają o płci. Pomyśl że bez względu na to czy będzie, chłopiec czy dziewczynka-będzie owocem waszej miłości:)

Kochana wg sie nie gniewam ja niej z tych ale szczerze powiem ze jak tak siedzę w domu i mysle to takie myśli mi przychodzą do głowy hehe mowie o córeczce tak mam w gorsze dni..ale najwazniejsze dla mnie są teraz badania prenatalne czyli czy z dzidzia wszystko ok i żeby ciaza przebiegała spokojnie i bez komplikacji..

8 lata 4 miesiąc temu #1045820 przez honka_18
Heh Gonia tez w taj ciąży tak miałam :P nawet wyszukiwałam pościeli i ciuszków dla dziewczynki, byłam w 100% pewna że będzie Marysia, a tu psikus na skanie okazało się ze noszę pod sercem chłopca :whistle: :laugh:

8 lata 4 miesiąc temu #1045821 przez GoNia79
Honka my z mężulkiem przez te wszystkie lata starań pragnęliśmy córeczki i moze dlatego tak intensywnie myślę o niej..ale ze spokojem będę czekać do momentu potwierdzenia plci ewentualnie rozwiązania..

8 lata 4 miesiąc temu #1045838 przez Pumcia
Brown Szalencu :evil: na mnie krzyczysz a sama co zamilklas? :) co u Ciebie ? :whistle:

8 lata 4 miesiąc temu #1045839 przez magmus88
No włąśnie... broen, co tam?

A o Joannie już nawet nie wspominam.... olałam nas totalnie sikiem prostym :P

8 lata 4 miesiąc temu #1045842 przez nati.olsztyn
ziaa Gdzie ta relacja????hmmm??? Wiem, że już na "na żywo" nie mam co liczyć ale taka spóźniona też będzie w porządku ;)

8 lata 4 miesiąc temu #1045851 przez GoNia79
Annie Joanna Brown meldujcie sie natychmiast wzywamy do bazy.. B)

8 lata 4 miesiąc temu #1045865 przez niagara
Cześć Dziewczyny :)
Któraś mnie tu jeszcze pamięta? :P

U nas ostatnio doba wydaje się być za krótka ;) Czytam Was w miarę na bieżąco, ale na pisanie czasu brakuje :P Wszystkim Wam mocno kibicuję i czekam, aż któraś wskoczy na moje miejsce :laugh:

U nas wszystko dobrze, choć czasem niełatwo mi samej ogarnąć dwójkę maluchów :silly: Julka ma przerwę od przedszkola, siedzi z nami w domku. Wróci pewnie w grudniu, bo energia ją roznosi ;)
Igorek wiecznie głodny, całymi dniami wisiałby na cycu :laugh: Żółtaczka mu jeszcze nie zeszła, przez co w zeszłym tygodniu byliśmy trzy dni w szpitalu. Teraz znów koloru nabrał, ale mam nadzieję że poziom bilirubiny ma w normie. W poniedziałek przychodzi położna, to oceni.
Podziękowania: nati.olsztyn

8 lata 4 miesiąc temu #1045875 przez magmus88
Niagara :) co za pytanie! :) Oczywiście, ze pamiętamy! A gdzie zdjęcie malucha??
My też mieliśmy długo żółtaczkę.... ale na szczęście sama zeszła...
Karmisz piersią?
Jak mała reaguje na brata? :)
No i gdzie jakaś fotaaaa? :P

Zia no właśnie.... a Ciebie gdzie wcięło? :)

Mój maluch ostatnio coś się w nocy budzi... ale dam mu np. tylko smoka i śpi dalej. Ale ostatnio czytałam na necie o karmieniu piersią... i tam własnie było napisane, że w tym okresie maluch będzie się przebudzał w nocy hehe. Także się sprawdziło :)

Moja mama miała wczoraj zabieg usunięcia haluksa. Wczoraj było ok ale dziś powiedziała, ze nocka była koszmarna.

NatB - jak dobrze pamiętam, to ktoś od Ciebie zrodziny, jakiś maluch miał mieć przzetykany kanalik... Masz jakieś informacje?? Co tam u Was kochana? Pokaż te swoje pociechy :)

8 lata 4 miesiąc temu #1045879 przez brown24
Hello :laugh:
Melduje sie z urlopu hehe

Puma Szymek juz ma 6miechow? :woohoo: Napisz po krótce co u Was,kiedy emigrujecie? A może jakies newsy masz? Jakiś brat lub siostra dla Szymcia na horyzoncie? :laugh: :evil:

U mnie w zasadzie nic nowego,dalam sobie troche na wstrzymanie,aktualnie czekam na @. Ostatnio nie mam parcia,uwalniam łeb jak Aggi ;) planuje już kolejny urlop na wiosnę lub poczatkiem lata,tym razem w ciepełku :silly:

Ziaaa pieronie ,jak tam?? Dawaj relacje ;)

Gonia trzymam kciuki za prenatalne,staraj sie odpoczywa i olewać głupie dogadywania kuzynki. który to juz tydzień u Ciebie :kiss:

Niagara! Jasne ze pamietamy :) pokaz nam tego głodomorka swojego :kiss:

Nati a co u Ciebie? Znaleźliście mieszkanie? Kiedy przeprowadzka? Jak dziecziaczki :kiss:

Joanna! Ty sobie malenka z nami nie
pogrywaj! :laugh: Proszę sie tutaj meldować i tłumaczyć z nieobecności! :side:

Natb, co u Was jak sobie radzicie?

Magnus to nie karmisz juz piersią? Wybacz ale nie nadrobię hehe.Zdrowka dla mamy :kiss:

Wiecie ze za miesiac z hakiem Święta? :woohoo: Ale czas zapiernicza..

8 lata 4 miesiąc temu #1045881 przez brown24
Milunia pisz jak tam nasza ulubienica Zuu zareagowala na śnieg? :laugh: Mam nadzieje ze nie chciała go jesc hehe

Corncik co u Was? Jak maluszek

Nefri a u Ciebie?:*

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu #1045883 przez magmus88
Brown - masz szczęście, ze szybko odpowiedziałaś na nasze nawoływania :PP hehe
Karmię jeszcze :) mam zamiar może nie jak najdłużej.... bo nie wyobrażam sobie pięciolatka karmić :D (mój kuzyn był tak karmiony hahaha) :) ale jeszcze, jeszcze... :)

Pisząc, że daję mu smoka miałam na myśli smoczka :)

ps. czy Was też denerwują te spamy na forum? :)

8 lata 4 miesiąc temu #1045888 przez ziaa
Heeeellloooł! :D

Niagara, Magmus, Brown na jednej stronie nonono, powrót starszaków na forum normalnie ;)
Jeszcze faktycznie Joanna by się przydała! :)

U mnie dobrze i niedobrze. ;) Nadal fajnie reaguje na leki: MAM DWA PĘCHERZYKI - wiem ten nius już jest trochę nudny ;) Po jednym w jajniku, są już dość duże bo wczoraj miały po 14mm więc jutro zastrzyk.
Zła wiadomość tyczy sie hsg - możemy je zrobić dopiero w w nowym roku, bo jak to zwykle bywa - szpital juz wyrobił pieniądze kontaktu i musi ograniczać ilość pacjentów. W pierwszej chwili chciałam iść prywatnie, ale później stwierdziłam, ze zaczekam juz na ten szpital bo jakby coś tam było pozrastane czy coś to może od razu będą mogli zrobić coś więcej. Tak więc chyba przede mna dwa stracone cykle. No ale cóż zrobić ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka