BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 5 dni temu #1045907 przez Miluniaa
brown Zu kaze przekazac, ze dobra powiesc znalazla o kaczorku :laugh: :laugh: :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 5 dni temu #1045908 przez Miluniaa
up

8 lata 5 dni temu #1045910 przez ziaa
Miunia widzę, że ZU lubi klasyki literatury :D
Nati a Ty co nam tak zamilkłaś? Szykujesz się do przeprowadzki czy co z Tobą?! :silly:
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 5 dni temu #1045917 przez Nowa...
Ziaa- no to trochę dobrych wieści:) Dwa pęcherzyki- super :) Może nie doczekasz się tego zabiegu :) i tego Ci życzę :)
Gonia- Ja mam chorego synka i być może dlatego inaczej podchodzę do kwestii płci,jeżeli spotka mnie takie szczęście po raz drugi to będę się cieszyła bez względu na płeć dzidzi :) oby tylko było zdrowe :) Tobie życzę, aby Twoje marzenie się spełniło :)

8 lata 5 dni temu #1045926 przez GoNia79

Nowa... napisał: Gonia- Ja mam chorego synka i być może dlatego inaczej podchodzę do kwestii płci,jeżeli spotka mnie takie szczęście po raz drugi to będę się cieszyła bez względu na płeć dzidzi :) oby tylko było zdrowe :) Tobie życzę, aby Twoje marzenie się spełniło :)

Kochana rozumiem Cię w zupełności i wierze w to że Twój synek mimo że chory to jest dla Ciebie całym światem i kochasz go nad zycie.. ucałuj go ode mnie..
Ja w tej chwili lepiej chciałabym sie poczuc i byc już po prenatalnych cały czas siedza mi w głowie.. a potem czas pokaże .. dziś dzwoniłam już wiem że czeka mnie usg i pappa ach i stres przez tydzień dwa po badaniu.. ale damy radę. musze dla mojego skarbeńka

8 lata 5 dni temu #1045946 przez Nowa...
Gonią-będzie Dobrze:) innej opcji nie ma:) Stokrotka- a jak Ty się czujesz:)? Niagara wiesz że bym chciała Twoja miejscówkę, ale to chyba jeszcze nie ten czas. No cóż,niedługo zacznie się kolejny cykl i kolejna szansa:)
Podziękowania: GoNia79

8 lata 5 dni temu - 8 lata 5 dni temu #1045952 przez aggi
B) czołem! Melduje się :p

honka oj tam :-):-):-):-)

gonia ojjjj oby tak się przytrafiło :-)

niagara dawaj fotke :-):-):-) buziaki dla Igorka :*

magmus zerknij na skoki rozwojowe, u nas się sprawdzalo :p też mam halluksy :ohmy: generalnie póki mi nie przeszkadza to ok, ale właśnie podobno na 'starość' się to odzywa...

ziaa może w tym czasie oczekiwania na hsg coś się wydarzy :-) :whistle:

8 lata 4 dni temu #1045977 przez magmus88
Hej hej :)

Ziajka... nie zakładaj od razu, ze stracone cykle. Ale jakie przyjemne!! :) Chociaż ja np. wolałabym myśleć, ze będą stracone, nastawiać się na HSG a być mile zaskoczonym :) Ja już też szykowałam się na zastrzyki na pęcherzyki a nie doczekałam....

Milunia - Zuzia to słodki Pysiol :) ej mamuśka.... byś się pokazała nam, nie?? Dziewczyny powiedzcie, ze mam rację :D

Nowa - jak tam staranka?

Aggi... no mojej mamie już dłuższy czas przeszkadzały. Problemy miała z butami... bolało ją i w ogóle.... Dziś wychodzi do domu. Zobaczymy jak będzie przechodzić rekonwalescencję. Bo tak na dobrą sprawę musiała by się umówić usunąć go też z drugiej stopy.....

Słuchajcie.... czy są tu jacyś moderatorzy? Bo nie da się "chodzić" po tym forum.... wkurzają mnie te "zagraniczne" posty :angry:

8 lata 4 dni temu #1045984 przez niagara
Witam z rana :laugh:

Ziaa nigdy nie mów nigdy, nie znasz dnia ani godziny :P A tak serio, bardzooo Ci życzę tych bliźniaków, należą Ci się! :kiss:

Nowa a Ty co taka pesymistyczna? Jak tam staranka?

Milunia Zu jaka już panienka duża, a dopiero co się urodziła :blink: :laugh: Rosną te dzieciaki :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: GoNia79

8 lata 4 dni temu #1045996 przez brown24
Niagara slodziaki niesamowite :) piękne zdjęcia :)
Milunia Właśnie dawaj swoje foto mamuśka B) a widzę ze Zu ma już nawet poglądy polityczne ukształtowane :laugh: :laugh: .Zu na prezydenta! :laugh: :laugh: :kiss:

U mnie 33dc, a juz mam takie PMS ze sama z sobą nie wytrzymuje :laugh: :unsure:

8 lata 4 dni temu #1045999 przez aggi
Czołem :P

magmus no mi na szczęście nie przeszkadzają. Mama zawsze mi powtarzała, że na starosc czeka mnie operacja. Zdrówka dla mamy! Moderatorzy są, ale podejrzewam że nie zaglądają....

niagara przepiękne maluszki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

brown może to hormony ciążowe :D

8 lata 4 dni temu - 8 lata 4 dni temu #1046005 przez ziaa
Czołem :D

Magmus to mam podobne nastawienie co Ty :) Tylko ja bardzo wierze w siłę umysłu, a niestety nastawiłam sie, ze to hsg jest mi niezbędne więc pewnie tak będzie ;) Ja mam blokowanie reklam i nie mam problemu z forum :dry:

Dziś byłam na monitoringu - pęcherzyki miały po koło 18mm więc dostałam zastrzyk, a teraz do roboty ;) za 3dni dupek i czekanko ;) do stycznia ;p

Niagara słodkie fotki! Świetna pamiątka :)
Milunia ja tez żądam :evil: Twojej foty! :D :silly:
Brown, oddychaj, spokojnie, tylko spokój może Cie uratować ;p 33dc to chyba jakiś TEST na horyzoncie, co?? :D

8 lata 4 dni temu #1046014 przez brown24
Ziajek no to do roboty i może mile sie zaskoczysz :)
Poprzedni cykl też trwał u mnie jakos32-33 dni wiec testu nie bedzie :P czuje ze mój organizm wraca do normy bo zawsze miałam długie cykle. ;)

8 lata 4 dni temu #1046024 przez ziaa
Brown znaj moją dobroć... Poczekam za Twoim testem do poniedziałku :D :evil: :woohoo:

Nati i Pinezka
co tam na Waszym froncie? :)

8 lata 4 dni temu #1046025 przez Pinezka
Brown - bedziemy czekac na tescik :)

Zia - dobrze, ze hsg ci zrobia, bedziesz wiedziala, czy tam nie bylo jakiejs przeszkody, trzymam kciuki ;)
U mnie ok, choc mlody przeziebiony i mnie czule okichal pare dni temu i juz mam efekty - gardlo drapie, oczy lzawia i najchetniej bym z lozka nie wychodzila, a tu do pracy trzeba. Do tego dzis w pospiechu wzielam z lodowki pojemnik z kolacja dla juniora zamiast mojego obiadu i niestety nie mam ochoty na rybnego hamburguera :S
Co do staran, to jakos uwagi do dni cyklu nie przykladam, chyba jakos w przyszly weekend owocnie powinno byc :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka