- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Nati a Ty co nam tak zamilkłaś? Szykujesz się do przeprowadzki czy co z Tobą?!
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
Gonia- Ja mam chorego synka i być może dlatego inaczej podchodzę do kwestii płci,jeżeli spotka mnie takie szczęście po raz drugi to będę się cieszyła bez względu na płeć dzidzi oby tylko było zdrowe Tobie życzę, aby Twoje marzenie się spełniło
- GoNia79
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda..
- Otrzymane podziękowania: 39
Nowa... napisał: Gonia- Ja mam chorego synka i być może dlatego inaczej podchodzę do kwestii płci,jeżeli spotka mnie takie szczęście po raz drugi to będę się cieszyła bez względu na płeć dzidzi oby tylko było zdrowe Tobie życzę, aby Twoje marzenie się spełniło
Kochana rozumiem Cię w zupełności i wierze w to że Twój synek mimo że chory to jest dla Ciebie całym światem i kochasz go nad zycie.. ucałuj go ode mnie..
Ja w tej chwili lepiej chciałabym sie poczuc i byc już po prenatalnych cały czas siedza mi w głowie.. a potem czas pokaże .. dziś dzwoniłam już wiem że czeka mnie usg i pappa ach i stres przez tydzień dwa po badaniu.. ale damy radę. musze dla mojego skarbeńka
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
honka oj tam
gonia ojjjj oby tak się przytrafiło
niagara dawaj fotke buziaki dla Igorka :*
magmus zerknij na skoki rozwojowe, u nas się sprawdzalo też mam halluksy generalnie póki mi nie przeszkadza to ok, ale właśnie podobno na 'starość' się to odzywa...
ziaa może w tym czasie oczekiwania na hsg coś się wydarzy
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Ziajka... nie zakładaj od razu, ze stracone cykle. Ale jakie przyjemne!! Chociaż ja np. wolałabym myśleć, ze będą stracone, nastawiać się na HSG a być mile zaskoczonym Ja już też szykowałam się na zastrzyki na pęcherzyki a nie doczekałam....
Milunia - Zuzia to słodki Pysiol ej mamuśka.... byś się pokazała nam, nie?? Dziewczyny powiedzcie, ze mam rację
Nowa - jak tam staranka?
Aggi... no mojej mamie już dłuższy czas przeszkadzały. Problemy miała z butami... bolało ją i w ogóle.... Dziś wychodzi do domu. Zobaczymy jak będzie przechodzić rekonwalescencję. Bo tak na dobrą sprawę musiała by się umówić usunąć go też z drugiej stopy.....
Słuchajcie.... czy są tu jacyś moderatorzy? Bo nie da się "chodzić" po tym forum.... wkurzają mnie te "zagraniczne" posty
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Ziaa nigdy nie mów nigdy, nie znasz dnia ani godziny A tak serio, bardzooo Ci życzę tych bliźniaków, należą Ci się!
Nowa a Ty co taka pesymistyczna? Jak tam staranka?
Milunia Zu jaka już panienka duża, a dopiero co się urodziła Rosną te dzieciaki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Milunia Właśnie dawaj swoje foto mamuśka a widzę ze Zu ma już nawet poglądy polityczne ukształtowane .Zu na prezydenta!
U mnie 33dc, a juz mam takie PMS ze sama z sobą nie wytrzymuje
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
magmus no mi na szczęście nie przeszkadzają. Mama zawsze mi powtarzała, że na starosc czeka mnie operacja. Zdrówka dla mamy! Moderatorzy są, ale podejrzewam że nie zaglądają....
niagara przepiękne maluszki
brown może to hormony ciążowe
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magmus to mam podobne nastawienie co Ty Tylko ja bardzo wierze w siłę umysłu, a niestety nastawiłam sie, ze to hsg jest mi niezbędne więc pewnie tak będzie Ja mam blokowanie reklam i nie mam problemu z forum
Dziś byłam na monitoringu - pęcherzyki miały po koło 18mm więc dostałam zastrzyk, a teraz do roboty za 3dni dupek i czekanko do stycznia ;p
Niagara słodkie fotki! Świetna pamiątka
Milunia ja tez żądam Twojej foty!
Brown, oddychaj, spokojnie, tylko spokój może Cie uratować ;p 33dc to chyba jakiś TEST na horyzoncie, co??
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Poprzedni cykl też trwał u mnie jakos32-33 dni wiec testu nie bedzie czuje ze mój organizm wraca do normy bo zawsze miałam długie cykle.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati i Pinezka co tam na Waszym froncie?
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Zia - dobrze, ze hsg ci zrobia, bedziesz wiedziala, czy tam nie bylo jakiejs przeszkody, trzymam kciuki
U mnie ok, choc mlody przeziebiony i mnie czule okichal pare dni temu i juz mam efekty - gardlo drapie, oczy lzawia i najchetniej bym z lozka nie wychodzila, a tu do pracy trzeba. Do tego dzis w pospiechu wzielam z lodowki pojemnik z kolacja dla juniora zamiast mojego obiadu i niestety nie mam ochoty na rybnego hamburguera
Co do staran, to jakos uwagi do dni cyklu nie przykladam, chyba jakos w przyszly weekend owocnie powinno byc