- Otrzymane podziękowania: 137
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde Martyna wiesz, że zarażasz tym bolesnym cyklem ;/ Kurde tak pisałam, ze nienawidzę jak cały miesiąc coś boli i bach! :/ A Ty kończysz cykl w okolicach wigilii czyli robisz betę przed Świętami?
mar-tuska pamiętaj, że te przytulanki przed pozytywem są "ważniejsze" bo plemniki mogą zaczekać w drogach rodnych, a po co ryzykować, ze spóźnicie się na ten super ważny moment. Komórka jest naprawdę krótko gotowa do zapłodnienia po owulacji, więc lepiej nie czekać za długo
U nas starania były słabe - mąż mi się bardzo rozchorował w zeszłym tygodniu, niestety. Dobrze, ze nie na same Święta!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Miałam testować w wigilię ale @ przyszła już dziś... tragedia. Tyle czasu wcześniej że nie wiem co z naszą inseninacją bo może się okazać że owu będę miała w Nowy Rok. Trzymajcie kciuki!
A może u a Ciebie coś się dzieje że tak boli? Może @ już nie przyjdzie
- mar-tuska
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
Pamietam jak z 1raz z synkiem probowalismy..
I tez nagle pojawil sie w owu sluz i mowie wow.. to teraz... no i tak bylo wtedy sie udalo
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Jak tam przygotowania do świąt??
Ziajka, ze tak spytam... kiedy testujesz? Kiedy ewentualne HSG ?
Choinki już poubierane? Pochwalcie się My dziś kupiliśmy pierwszą - osobistą bombkę dla Bartusia
My na swięta idziemy do jednych i drugich rodziców. Także upiekę tylko ciasta peirniczki już piekłam, z dwa tygodnie temu hehe. Krokiety porobiłam już na zeszły tydzień bo ze znajomymi się widzieliśmy na takiej naszej wigilii Porządki w miarę ogarnięte. Zostały, że tak powiem bieżące kurze Jutro spodziewamy się gości. Tzn Bartek się spodziewa Moje dwie przyjaciółki zapowiedziały się do niego heheh.
Na rehabilitację dalej chodzimy. Ostatnio Pani go tak ustawiła, ze siedział jakieś 5 s sam siad taki podparty rączkami oczywiście hehe. Byłam z niego taka dumna... a po drugie byłam w szoku jak zobaczyłam taką siedzącą kruszynkę
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
E, u mnie te bóle to raczej nic nadzwyczajnego - już tak miałam niejeden cykl, a jakby z tego była ciąża to raczej byście wiedziały ;p
Martuśka to super, że jest dobry zwiastun To teraz czekaj spokojnie do terminu @
Magmus ja idę na betę w przyszłym tygodniu, hsg jakoś w pierwszym tygodniu stycznia, wypadałoby na 6.01 ale nie wiem czy w takim terminie będę sie mogła zgłosić. Jak dostanę @ to mam dzwonić do doktorka Mój lekarz został ginekologiem 2016 roku!
Super, ze u Was już świąteczny klimat My tez już mamy choinkę i stroik i w ogóle czujemy magię Świąt
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Martuska,Ziaaa trzymam kciuki za Was
Ja juz dzis chciałam złożyć Wam wszystkim życzenie.No wiec tak
Życzę Wam Świat spędzonych w zdrowiu,spokoju i radości Jak najwięcej uśmiechu i życzliwości od bliskich osób Noi żeby w tym Nowym Roku wszystkie Wasze plany poukładany sie po Waszej myśli.Jednym słowem żeby bylo sielsko i anielsko
P.S. Kto chce zobaczyć moją wieeeelka choinkę zapraszam na fb hehe.
Uciekam wykorzystać mój ostatni wolny dzień przed świętami, buziaki kochane
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Brown Tobie również życzę wesołych świąt i pomyślności w Nowym Roku i oczywiście spełnienia tego najważniejszego marzenia
- mirek3232
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
martyna odzież i akcesoria dla dzieci temat wałkowany, znany, ale w sumie chyba najbardziej trafiony, bo dzieci rodzic się będą zawsze oby u Ciebie obyło się bez torbieli już. Trzymam kciuki !
martuska jak masz pozytyw na teście owu jak na tym zdjęciu co wrzuciłas to już w dzień pozytywu wskazane przytulanki i na drugi dzień też do poprawienia W sumie i tak to kwestia indywidualna bo możesz miec owu za np 10h a mozesz za 24h.
magmus mówisz masz fotka wyzej wstawiona
ziaa no noooo to masz niezłego specjalistę nad sobą wobec tego
brown
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
Sobie i każdej innej życzę prawidłowej ciąży i pomyślnego rozwiązania, a tym starającym się dwóch kreseczek na teście ciążowym
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa