BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu #1031212 przez Sandruska1995
aggi znaczy młodsza. Ale nie młodsza ode mnie. Zaledwie starsza o 2 lata ode mnie. :evil:
Godzina 15 leżę w łóżku , mam wszystko głęboko po wczorajszym.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1031214 przez ziaa
Aggi No to super, ze kolejny krok wagowy zrobiony :) Jakieś nowe założenia, postanowienia, nowości w menu? :)
tłumaczę i objaśniam :P
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Brzmi hardcorowo :evil: , ale ogólnie polecam! Właściwie docyrałam się tylko tym i witaminą C 1000, bez leków.
U mnie juz chyba po owu. Coś tam testowałam w tym miesiącu, ale to takie o dupę roztrząsł, bo na wyjeździe odpuściłam i w sumie to nie wiem co było, jak było i kiedy było, ale chyba już było :D :woohoo: Na następny cykl Mąż zabronił kupować testów, a nie mam już ani jednego, także nie mam wyjścia :whistle:

Dzis badałam prolaktynę czy ten lek działa coś jeszcze poza czyszczeniem mnie prawie codziennie :sick:

8 lata 9 miesiąc temu #1031215 przez Nefri
Nowa a ja tak miałam, że jakis tydzień po owu zrobiłam test owulacyjny znowu, bo mi się pokazało bardzo dużo plodnego śluzu, test pokazal dwie mocne kreski, chociaż nie byl to jeszcze pozytyw i też sobie pomyślałam, że może wtedy owu nie było i dopiero teraz jest. Mimo to olalam starania, a następnego dnia albo za dwa dni (już nie pamiętam) zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytyw ;) oczywiście to pewnie przypadek, ale taka miałam historie to się nia dziele.
Nat szybko u Was ogłosili wyniki rekrutacji. U nas dopiero wczoraj się rekrutacja zaczęła i pptrwa do końca marca. zazdroszczę, ze Wlad się dostal, ja raczej na taki cud nie licze.
Brown piękny wynik progesteronu. Jakkolwiek to się zakonczy, to przynajmniej wiesz, że z progesteronem nie masz problemu, a to bardzo ważne. Ja taki wynik miałam juz w potwierdzonej ciazy, także może jednak coś jest na rzeczy.
Podziękowania: brown24

8 lata 9 miesiąc temu #1031216 przez moofka
o proszę ja jak Aggi siedzę z herbatką i nadrabiam :laugh: albo przynajmniej próbuje nadrobić te miliony :whistle:

Pumcia miałaś usuwać fotki po 5 minutach a nawet mi się udało załapać i zobaczyć :woohoo: cudnie wyglądasz, chociaż ten mejkup nie do końca mnie przekonuje :silly: no ale weź tu zrozum nowe trendy :P

aggi u mnie testowanie owu ruszyło, dzisiaj 17 dc. ja też wiem gdzie jest szyjka ale nie ogarniam czy wysoko/nisko, twarda, otwarta ło matko :silly:

Cornick obalam teorię Twojego chrześniaka :P Zośka ujawniła się dopiero w 26 tc :whistle:

Nati ładne maliny B) czekam na takie u mnie za kilka dni :whistle:

Nowa odkąd się znowu staram to moje podbrzusze szaleje :blink: gdybym chciała zinterpretować znaki jakie mi daje to bym miała po 3 owu i 4 @ w każdym cyklu :ohmy: także u mnie to chyba z głowy idzie sygnał :blush:

no dobra więcej nie ogarnę za jednym razem :blush: Zośka jeszcze kima (w ogóle to w dzień kima w swoim pokoju :lol: ), czas dokończyć robić obiad :whistle:

8 lata 9 miesiąc temu #1031217 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 9 miesiąc temu #1031218 przez Paula1704
A ja mam jeszcze pytanie odnośnie testów. W tamtym cyklu miałam te różowe, zaczęłam robić w 7dc i druga kreska była, słaba, bo słaba ale widoczna. I później z dnia na dzień robiła się ciemniejsza. Teraz mam niebieskie, wczoraj zaczęłam stosować, był 10dc i drugiej kreski nie ma wcale. Dziś to samo. Czy one troszkę inaczej działają?

8 lata 9 miesiąc temu #1031221 przez moofka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Paula może niebieskie są mniej czułe. ja mam z zieloną końcówką i przy staraniach o Zośkę nie miałam żadnych kresek a potem nagle bum i maliny, teraz mam te same testy i pojawiają mi się blade kreski codziennie - także organizm też może się zmienić :whistle:

8 lata 9 miesiąc temu #1031224 przez Julka1987
Dziewczynki widzę żyjecie :)
Ja w końcu pracownicze sprawy pozałatwiałam i troszkę odpoczywam...
Może w tym miesiącu będzie bardziej owocnie dzidziusiowo ;)
Testów nie robię bo mnie stresują, stawiamy na swobodę :)
Może na zbliżającą się wiosnę organizm pozytywnie zareaguje i w końcu uda mi się zostać mamuśką ;)
Pełna pozytywnych myśli i nadziei życzę miłego popołudnia ;)

8 lata 9 miesiąc temu #1031227 przez aggi
sandra aha :p nie przejmuj się, twoje życie twoja sprawa a inni niech sobie mówią co chcą.

ziaa no no nadal nie tknelam słodyczy :-) miałam postanowienie do świąt ale chyba przedłuże :-) marze by stracić te 6 z przodu i nadal jest to priorytet :-) amen :evil: o matko to z tymi zatokami to sama sobie zrobilas?! :blink: podziwiam.... :p ważne że pomogło :p

moofka ooo to niemal na jednym wózku jedziemy, u mnie 14dc :-)

cornick tylko spokojnie kochana! Masz nasze kciuki :kiss: daj znać co Twój lekarz powie

paula może mają mniejszą czułość niż różowe?? Sprawdzalas??

8 lata 9 miesiąc temu #1031229 przez Paula1704
Aggi teraz sprawdziłam i zielone mają czułość 10 a na różowych nie ma nic napisane :-(

8 lata 9 miesiąc temu #1031232 przez moofka
aggi to co idziemy razem na grudzień? :cheer: będzie wątek z przytupem :whistle: która tam jeszcze się nie załapie już na listopad? bierzemy wszystkie :woohoo:
Podziękowania: aggi

8 lata 9 miesiąc temu #1031234 przez Helena16
Z tymi cyklami to u mnie różnie jest, Czasem 30 a czasem 40 dni, a przy tym mam jeszcze krwawienia między miesiączkowe. Teraz po zabiegu lekarz kazał działać, bo mam tylko kilka cykli zanim odrosną polipy endometrialne. Przeważnie do pół roku odrastają. Później pewnie znowu będzie ich usuwanie... W czwartek pójdę na bete a jak nic nie pokaże to dla pewności za tydzień powtórzę . @ Mam dostać około 24 marca ale po tym zabiegu to pierwsza miesiączka może się przesunąć. Dziś mam delikatne bóle bardzo nisko w brzuchu, no i temperatura kolejny dzień ciut większa:D więc jest nadzieja zobaczymy. .A jeszcze piersi bolą, ale inaczej niż na okres w sumie same sutki, no i w niedziele miałam jednorazowe plamienie. Nie chce sobie wkręcać ciąży, ale 3.04 mam urodziny i fajnie by było dostać od Pana Boga prezent w postaci małej fasolki:D

8 lata 9 miesiąc temu #1031239 przez Miluniaa
Pumcia jak ja dzwoniłam nikt mi tego nie powiedzial i musialam latac ...
Jeszcze jak jestes na bezrobociu musisz zawiezc deklaracje z urzedu pracy ze np masz zasilek (jesli sie skonczyl to tez, ze zakonczony )
Kuźwa z tym jednorazowym becikowym jest wiecej turbacji niz z tym 1000 kolezanka zalatwiala to chyba tylko akt urodzenia trzeba bylo i wiecej oswiadczen, a tutaj to masakra az sie odechciewa tej kasy...
aggi co do wozka to mam wlasnie dosc swojego 3 w 1 , jest fajny lekko sie prowadzi ale cholernie ciezki i duzo miejsca zajmuje... jakbym miala duzy metraz to bym bardzo byla zadowolona a tak to juz nie moge sie doczekac kiedy sprzedam ;)

8 lata 9 miesiąc temu #1031240 przez Nowa...
Nefri- to pewnie był przypadek- jeden na milion :P Fajnie by było, ale nawet tak psychicznie to z jednej strony bym chciała a z drugiej obawy. Więc zdecydowanie się nie nastawiam, że chce teraz już :)
Moofka to długie masz cykle. Jeszcze dłuższe czekania
Cornick- obyś wreszcie usłyszała coś pozytywnego.
Helena- no to trudno coś powiedzieć. Może z bety już coś wyjdzie. Ja pozytyw owu miałam 7.marca-czyli 10dc. Czyli tak jak ostatnio. Według tych wyliczeń to @ będę miała w środę ;) To już nie tak długo ;)

8 lata 9 miesiąc temu #1031241 przez Helena16
a teraz jeszcze czuję takie hm pykanie z lewej strony baardzo nisko w brzuchu i znowu lekko zaplamiona bielizna....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka