BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

9 lata 1 miesiąc temu #1031242 przez Nowa...
no @ 23 środa, nie jutro co by nie było :P
Helena - może po tym zabiegu organizm dochodzi do siebie. Oby to był jakiś znak, ale pisałaś że bywają u Ciebie krwawienie między @ Ja nigdy takich krwawień nie miałam więc trudno mi się wypowiedzieć. Musisz być dobrej myśli :)
Podziękowania: Helena16

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1031247 przez Anabelle

9 lata 1 miesiąc temu #1031259 przez Helena16
Miewałam krwawienia ze względu na endometriozę, ale od usunięcia ognisk endometriozy minęło 2,5 tygodnia, więc raczej nie możliwe żeby to niedzielne czy dzisiejsze plamienie było skutkiem endometriozy. ... Cycki to mi eksplodują zaraz :P

9 lata 1 miesiąc temu #1031264 przez aggi
anabelle 'kope lat' :-) nowy wątek dziewczyny założyły bo tamten już kompletnie ścinało ;) co u Ciebie i chłopaków??

9 lata 1 miesiąc temu #1031265 przez Nowa...
Helena- a to się nie znam ;) To nie wiem co to za plamienie, ale rozkręca się czy nie?

9 lata 1 miesiąc temu #1031272 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu #1031273 przez natB
cornick
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Takze same widzicie... ciesze sie, ze to za chwile, ale coraz bardziej jestem śmiertelnie przerazona :(

9 lata 1 miesiąc temu #1031275 przez natB
cornixk

9 lata 1 miesiąc temu #1031276 przez Helena16
Plamienie się nie rozkręca. Było jednorazowe ale silne w niedzielę i wczoraj troszkę. z za to cycole bolą okropnie

9 lata 1 miesiąc temu #1031278 przez nati.olsztyn

Helena16 napisał: Plamienie się nie rozkręca. Było jednorazowe ale silne w niedzielę i wczoraj troszkę. z za to cycole bolą okropnie

Witaj!Czytałam o Twojej endometriozie. Ale nie doczytałam kiedy się @spodziewasz. Może warto na betke skoczyć?:)

9 lata 1 miesiąc temu #1031279 przez natB
aggiWas mecza zatoki? Potwierdzam plukanie zatok to mega ulga.. ja mialam zestwa Irigasin, bodajze kosztowal 13 zl .. super sprawa tym bardzie, ze ja w ciazy nic nie moglam brac, a mialam szczekowe zapalenie zatok...
nefri szybko, bo to jest mala miejacowosc ;) pewnie to tez ma wplyw na to :).. na prawde jeden problem z glowy, nawet wstepnie ustalilismy, ze ja bede Wladka wozila i odbierala prawdopodobnie;)... maly sie cieszy, przedszkole jest nowe, maja bardzo fajne wycieczki i w ogole program :) duze sale, plac zabaw ;) obok park ;) idealne :)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1031282 przez Helena16
NA Bete skoczę jutro rano a po południu bedę miała wyniki:) Dziewczyny ale mam stresa, mąż pojechał odebrać wyniki z badania nasienia. Czekaliśmy 2 tygodnie i w końcu dziś się wyjaśni czy jego armia jest w porządku:D
natB jak ja ci zazdroszczę z tym przedszkolem.. Moje koleżanki to mają dzieci po 12-14 lat;/ ale się nie załamuje. Będę próbować jeszcze rok może 2 i jak nic nie wypali to pomyślimy o adopcji. Chociaż powiem Wam szczerze, że ja zawsze myślałam o adopcji, nawet jakbym miała mieć dziecko przez siebie urodzone. Zawsze o tym myślałam i ten temat przewijał się w mojej głowie.

9 lata 1 miesiąc temu #1031286 przez Nowa...
Helena - no to czekamy na pozytywne wieści :) Będę trzymała kciuki :)
NatB - nie martw się tak na zapas, trzeba być dobrej myśli :) Może wszystko okaże się dobrze po porodzie, a lekarze zawsze biorą najgorszą ewentualność pod uwagę. Będziecie pod dobrą opieką :)

9 lata 1 miesiąc temu #1031289 przez Helena16
Mąż wrócił i jeszcze nie ma wyników z badania nasienia. Może będą do 14 a jak nie to odbiorę je jutro, bo to w tym samym laboratorium co będę robię bete:D

9 lata 1 miesiąc temu #1031291 przez natB
helena

3mam kciuki za wyniki meza :)
Co do przedszkola ja sobie tez heh :P nie chodzi oto, ze chce sie ,, pozbyc" Wladka z domu, ale wiem ze to dobre dla malego :) uwielbia dzieci i zabawy :) zreszta pozna maluchy od nas z wioski :) a ja przy okazji moze ludzi heh :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka