- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
Ja nie mam żadnych przeczuć, czuje sie normalnie, piersi tylko trochę bolą, zazwyczaj przed okresem bardziej. No ale wole sobie nie wmawiać żadnych objawów bo ja juz chyba miałam wszystkie z możliwych Więc spokojnie czekam, mam troche pracy teraz więc tez jakos specjalnie nie myślę o tym
Ziaaa a progesteron ile Ci wyszedL? A prolaktyna chyba dobrze ze spadła Bądź dobrej myśli diabelku i może do lekarza z wynikami sie wybierz;) ja po świętach idę bo gin wyjechala i będzie dopiero w kwietniu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Tez mam wizytę na początku kwietnia,a w poniedziałek będę rozmawiała z lekarką czy zmniejszyć dawkę leku na prolaktynę żeby trochę się podniosła.
Ale za Ciebie mocno trzymam kciuki!!
Aggi, a Ty się do lekarza wybierzesz wkońcu?
- Helena16
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Agii no właśnie,nasz Ty forumowy doktorku może przydałoby Ci się gina odwiedzić i jakies badania porobić? Co?????
Helena mi się juz snily bociany,dzieci,kilka razy ciąża ,a nawet porod Także w żadne sny juz nie wierzę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ziaa ale to noga ..noooo jak nie widać heh ... a Ty się nie baw w lekarza tylko idź i skonsultuj z nim to... może Ci jest potrzebna dawka progesteronu (luteina lub dupek)
nowa mowa o dzieciach ? szudniki ? ... hhehe
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie no, pójdę do lekarza, jasne ;p Choc przyznam się szczerze że ciut czytałam tu i ówdzie i martwi mnie, że nigdzie nie ma nic na temat związku miedzy niską prolaktyną i niskim progesteronem... No nic, oczywiście - POZOSTAJE MI CZEKAĆ, uwielbiam to!
NatB a Ty nie wiesz czy torbiel może wpływać jakoś na te dwa wyniki? Nie badałaś może czegoś w tym cyklu w którym miałaś torbiel?
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
nowa
Nasz Wład kontakt z dziećmi ma, więc nie jest źle... w ciągu dnia mu się w ogóle nie nudzi... a ja teraz będąc w ciąży, jak przychodzi ze żłobka marzę o wieczorze, żeby iść spać heh ... Mam nadzieję, że jak urodzi się mała to jakoś to ogarniemy, bo na razie Wład tylko Mama i Mama i Mama <3 kochany bąbel ...
ziaaaaaaaa hmmmm yhhhh teraz to zadałaś mi pytanie... kurczę, jak odkopię gdzieś wyniki to kuknę... a który u Cb jest dc?...
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
nat Jeszcze chwilkę i będziesz tulic swoją waleczną Królewne:)
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie 23 dc. Pani doktor orzekła, ze jak na mnie to moze to być okres okołowoulacyjny (nawet po clo miałam owu późno), więc jeszcze by zrobiła za tydzień progesteron, bo moze wzrośnie. No to cóz, tak zrobię
NatB zwróciłaś uwagę na podpis pod Twoim suwaczkiem??? Spakowana??
PUMCIA!!!!!!!!! Jak leżałam chora to szukałam dla Ciebie mojej ksiązki o pierwszej pomocy i nie ma musiałam pożyczyć jakiemuś złemu człowiekowi co wziął i nie oddał Soooorrryyy! Nie będzie skanów
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Ziaa, Nowa ja to z dzieciakami codziennie na spacerze, niezależnie od pogody, chyba, że naprawdę jest lipa i leje deszcze, bo inaczej to byśmy wszyscy oszaleli. Dzisiaj było mega słońce, wiec trudno mi było starszego do domu zagonić. Czekam na taka prawdziwa wiosnę, to będziemy cale dnie na dworze przesiadywac, będę mogła młodszego karmić na dworze, bo teraz, jak wszyscy grubo ubrani, to trochę nie bardzo.
Cornick ja mam wózek po Tymku polski firmy Tako, taki dino.sklep.pl/nowy/wozek-2w1-tako-city-m...tycznia-p-16479.html . Ja kupowalam 2w1, bo fotelik mamy maxi cosi i do tego adaptery do wózka. Ponad dwa lata temu zaplacilam za ten wózek 2 tysie. Dla nas wygodny, ale ja nie muszę go nigdzie dzwigac ani wciągać po schodach. Poza tym jest duzy, co dla nas było ważne, bo jesteśmy wysocy a zwłaszcza maz.