BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1031401 przez brown24
Nowa to pewnie ze dobry znak :cheer:
Ja nie mam żadnych przeczuć, czuje sie normalnie, piersi tylko trochę bolą, zazwyczaj przed okresem bardziej. No ale wole sobie nie wmawiać żadnych objawów bo ja juz chyba miałam wszystkie z możliwych :laugh: Więc spokojnie czekam, mam troche pracy teraz więc tez jakos specjalnie nie myślę o tym :)
Ziaaa a progesteron ile Ci wyszedL? A prolaktyna chyba dobrze ze spadła :) Bądź dobrej myśli diabelku i może do lekarza z wynikami sie wybierz;) ja po świętach idę bo gin wyjechala i będzie dopiero w kwietniu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu #1031404 przez ziaa
e, Brown, nie ma o czym gadać. progesteron wyszedł 1 ng/ml. Szkoda, ze zbicie prolaktyny nie wpłynęło na niego tak jak trzeba.
Tez mam wizytę na początku kwietnia,a w poniedziałek będę rozmawiała z lekarką czy zmniejszyć dawkę leku na prolaktynę żeby trochę się podniosła.
Ale za Ciebie mocno trzymam kciuki!! :)

Aggi, a Ty się do lekarza wybierzesz wkońcu? :whistle:

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1031408 przez Helena16
zapomniałam wam powiedzieć. .. wczoraj snily mi się 3 wózki dziecięce 2 diabelsko czarne, takie ciemne czarne plamy, że nie można było odróżnić poszczególnych części i jeden krwisto czerwony. Pchały je 3 dorosłe osoby, ale nie mogłam rozpoznać twarzy i tak szłam za tymi ludźmi przez moje miasto a oni co chwile odwracali się i pokazywali te wózki, tak jakby im zależało na tym żebym wybrała ich wózek. Musze dodać że zawsze podobały mi się czerwone wózki dziecięce bo pasują i dla chłopca i dla dziewczynki. Mąż to już się ze mnie śmieje ze zaczynam wariowac☺ U mnie takie piękne słońce ze wywalilam 3 pralki prania na dwór, pierwszy raz w tym roku.

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1031409 przez brown24
Ziaa to kiepściutki,ale ważne ze jego można suplementować, a i podobno stężenie w ciagu dnia we krwi sie zmienia:) a cykle bezowulacyjne podobno zdarzają się co najmniej raz w roku u kazdej kobiety.

Agii no właśnie,nasz Ty forumowy doktorku :laugh: może przydałoby Ci się gina odwiedzić i jakies badania porobić? Co????? :evil:

Helena mi się juz snily bociany,dzieci,kilka razy ciąża ,a nawet porod :laugh: Także w żadne sny juz nie wierzę B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 9 miesiąc temu #1031410 przez natB
cornickzaraz kuknę na ten Twój wózek :D.. w sumie Twojego synka :D... ja jestem zdania, że warto zainwestować w używki... na prawdę można znaleźć tanio, a praktycznie nówka funkiel, bo dzieć gondolce jeździć pewnie maks 6-7 miesięcy (a mój to mało, co jeździł, tylko stał na podwórku :P), a potem spacerówką ciężką jeździliśmy tyle o ile i potem kupiłam inglesina trip : ) także jakbym miała sprzedawać naszą brykę to nikt by nie powiedział, że była używana :D...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ziaa ale to noga :D :D..noooo jak nie widać heh :P ;) ;) ... a Ty się nie baw w lekarza :) tylko idź i skonsultuj z nim to... może Ci jest potrzebna dawka progesteronu (luteina lub dupek)

nowa mowa o dzieciach :P? szudniki :P? ... hhehe :P

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1031412 przez ziaa
NatB aaa to noggaaa jest! Zgrabna! :D :P Widzisz noga to ja jestem w temacie :whistle: Jak nastrój - lepszy dziś? :)

Nie no, pójdę do lekarza, jasne ;p Choc przyznam się szczerze :whistle: że ciut czytałam tu i ówdzie :whistle: i martwi mnie, że nigdzie nie ma nic na temat związku miedzy niską prolaktyną i niskim progesteronem... No nic, oczywiście - POZOSTAJE MI CZEKAĆ, uwielbiam to! ;)
NatB a Ty nie wiesz czy torbiel może wpływać jakoś na te dwa wyniki? Nie badałaś może czegoś w tym cyklu w którym miałaś torbiel?

8 lata 9 miesiąc temu #1031415 przez Nowa...
NatB- no to są małe kochane szkudniki :P Ja tak do mojego mówię gdy szkudzi ;) On by bardzo chciał mieć nie tylko tatę, ale i rodzeństwo. Tak jest, że jak człowiek się zdecyduje to nie wychodzi. Gdy nie myślałam o tym, to nawet nie wiem kiedy się synek przytrafił :cheer: , ale kto by myslał żeby rodzić mając 19 lat... Synek ma już 8 lat i nawet nie ma się z kim bawić, bo ma nauczanie w domu, ze względu na stan zdrowia. A tak by miał kompana do zabawy ;)

8 lata 9 miesiąc temu #1031416 przez aggi
Witam się. U nas uuuuujowo. Maksa mi rozłożyło, gorączka + biegunka od wczorajszego popołudnia. Cała noc w kupach. Masakra. Dzisiaj byliśmy u lekarza, mamy różne specyfiki nawadniające i lek na te biegunkę. Podobno jakieś wirusisko panuje :S echhh oby szybko się z tego wykaraskał, bo aż żal na niego patrzeć taki smutny chodzi, a jak go chcę przebrać to wrzask na pół wsi :( Także tego... życzcie nam dużo zdrówka. Może uda mi się trochę poczytać póki śpi

8 lata 9 miesiąc temu #1031417 przez aggi
dobra obudził się, nie nadrobię. miłego dnia !

8 lata 9 miesiąc temu #1031418 przez ziaa
Oj Aggi zdecydowanie zdrówka dla Was! :huh: Trzymajcie się dzielnie i oby szybko Maksior wydobrzał i Was nei zaraził!

8 lata 9 miesiąc temu #1031422 przez nati.olsztyn
aggi Zdróweczka dla Was! Tulę i współczuję!

8 lata 9 miesiąc temu #1031423 przez natB
Ożesz kuuurna XD... aggizdrówka dla Was! kuuurna, jak nie urok to s*aczka :/ :/ :/ :/

nowa
Nasz Wład kontakt z dziećmi ma, więc nie jest źle... w ciągu dnia mu się w ogóle nie nudzi... a ja teraz będąc w ciąży, jak przychodzi ze żłobka marzę o wieczorze, żeby iść spać :P heh :)... Mam nadzieję, że jak urodzi się mała to jakoś to ogarniemy, bo na razie Wład tylko Mama i Mama i Mama <3 kochany bąbel :)...

ziaaaaaaaa hmmmm yhhhh teraz to zadałaś mi pytanie... kurczę, jak odkopię gdzieś wyniki to kuknę... a który u Cb jest dc?...

8 lata 9 miesiąc temu #1031424 przez nati.olsztyn
Niagara Napisałam do Ciebie prywatną wiadomość ;)

nat Jeszcze chwilkę i będziesz tulic swoją waleczną Królewne:)

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1031425 przez ziaa
NatB będę wdzięczna jak coś znajdziesz :) , bo mnie jajnik tak boli chyba jak na torbiel właśnie, o ile dobrze ten ból pamiętam... :blink:
U mnie 23 dc. Pani doktor orzekła, ze jak na mnie to moze to być okres okołowoulacyjny (nawet po clo miałam owu późno), więc jeszcze by zrobiła za tydzień progesteron, bo moze wzrośnie. No to cóz, tak zrobię;)
NatB zwróciłaś uwagę na podpis pod Twoim suwaczkiem??? :D Spakowana?? :D

PUMCIA!!!!!!!!! Jak leżałam chora to szukałam dla Ciebie mojej ksiązki o pierwszej pomocy i nie ma :( musiałam pożyczyć jakiemuś złemu człowiekowi co wziął i nie oddał :( Soooorrryyy! Nie będzie skanów :huh:

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1031426 przez Nefri
Nat Tymek też jak byłam w ciąży to tylko mama i mama, i ciągle brzuch musiałam mu pokazywać a on robil badanie brzucha. Do tej pory czasem to robi :laugh: ale już nie wola ciągle mama. Myślę, że to tak podświadomie, chce cię miec ciągle przy sobie, bo wie co się swieci. Jak już się mala urodzi a on oswoi się z ta sytuacja, to mu minie.
Ziaa, Nowa ja to z dzieciakami codziennie na spacerze, niezależnie od pogody, chyba, że naprawdę jest lipa i leje deszcze, bo inaczej to byśmy wszyscy oszaleli. Dzisiaj było mega słońce, wiec trudno mi było starszego do domu zagonić. Czekam na taka prawdziwa wiosnę, to będziemy cale dnie na dworze przesiadywac, będę mogła młodszego karmić na dworze, bo teraz, jak wszyscy grubo ubrani, to trochę nie bardzo.
Cornick ja mam wózek po Tymku polski firmy Tako, taki dino.sklep.pl/nowy/wozek-2w1-tako-city-m...tycznia-p-16479.html . Ja kupowalam 2w1, bo fotelik mamy maxi cosi i do tego adaptery do wózka. Ponad dwa lata temu zaplacilam za ten wózek 2 tysie. Dla nas wygodny, ale ja nie muszę go nigdzie dzwigac ani wciągać po schodach. Poza tym jest duzy, co dla nas było ważne, bo jesteśmy wysocy a zwłaszcza maz.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka