- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati zdolny ten Twój synuś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do chłopców to w moim przypadku nie miejscówka jest winna tylko mój mąż on robi samych chłopców a jego bracia mają tylko córy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
- mar-tuska
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
Nie bylo mnie tu troche... ale skupilam sie na czym innym ale w miedzy czasie bylam u super lekarki nowej....
Zrobila badania...
Mowi ze w miare oki.. ale dla starajacych sie tsh powinno byc ok 1-1,2.... a ja mam 3.13... to nadal norma no ale jednak lepiej mniej
No i w zwiazku ze dalej nic u nas to dostalam ten slynny CLO... 2 razy dziennie od 3 dc tj dzis do 7dc... ppzniej 3 dni przerwy i 4 przytulania..
A jak to u was wygladalo? ZIAA ty to bralas i ktoras jeszcze????
Acha tak podobno ok 6 mies sie to bierze... jej doseiadczenia sa takie ze ok 3-4 cykl sie udaje....
Dajcie znac jsk u was???? Buziaki
Dla wszystkich
Gratki cjyba dla Honki bo juz zostala mamusia i ktoras jeszcze???
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
- Zmienna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zmienna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mar-tuska TSH faktycznie jak na ciążę ciut za wysokie, choć słyszałam też opinie (lekarskie) że wcale nie musi być takie niskie żeby się udało. Też brałam Clo i zastrzyki z pregnylu na pęknięcie pęcherzyków. Ja brałam 4 cykle bo za każdym razem było dużo pęcherzyków (2 a nawet 3) i się nie udawało więc w porozumieniu z lekarzem podeszliśmy do inseminacji bez dalszych prób samej stymulacji. Najgorzej wspominam pierwszy cykl z CLO bo miałam dużo skutków ubocznych, każdy następny był delikatniejszy. U każdej z nas to wygląda inaczej. Powodzenia życzę!
Zmienna ja wiele razy tak miałam że czułam jak mi pęka pęcherzyk, czasem monitoring to potwierdzał a czasem okazywało się że to jeszcze nie, więc bardzo różnie to wygląda. Pamiętam jeden raz tak mnie bolało jakbym @ dostała, miałam skurcze ze myślałam że za chwilę zemdleję a żeby było ciekawej czekałam właśnie w kolejce do swojego gina. Po pół godzinie ból ustąpił i jak lekarz mnie zbadał okazało się że właśnie jestem świeżo po owu.
A ja nadal mam krwawienie po zabiegu już nie wiem czy to wynik samego zabiegu, czy może @ bo zabieg był pod koniec cyklu. To już tydzień jak się zaczęło. Czekam jeszcze do wtorku i dzwonię do gina, niech on zdecyduje czy to normalne.
- Nietoperek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
Nie wiem czy to dobrze ale z mężem stwierdziliśmy że jak @ się skończy to działania zaczynamy na nowo - mój mąż już czeka z taką niecierpliwością że aż się boję co to będzie jak mnie dopadnie
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Martuśka Tak, ja jestem na clo + zastrzyki tak jak u Martyny. Ja biorę 1 tabletkę od 3 do 5 DC. Ja zawsze mam monitoring koło 12 DC żeby zobaczyć czy coś urosło i ile sztuk przy clo ważne jest żeby monitorować czy pęcherzyk pękł, bo niestety "lubią" przekształcać się w torbiele. Ja dostaję zastrzyk, więc nie ma ryzyka, ale jak kiedyś nie dostałam i pęcherzyk samoistnie nie pękł to była z tego torbiel. Powodzenia!
Martyna
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nietoperek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
- mar-tuska
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
Hmm to ciekawe ja mam tak brac jak pisalam.... tj 3-5 przerwa i przyt..
Ale kazala mi przyjsc jak pojawi sie nastepny okres...
Sama nie wiem..
Moze lepiej zadzwonie i zapytam czy powinnam przyjsc jak myslicie? Okolo tego 12dc?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa