- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nietoperek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
Z dobrych wieści to z mężem zaczynamy się rozglądać za swoim własnym "m".
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Co tam u Was pierniki?
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Dziewczyny nie nadrobie was tak szybko ale sukcesywnie będę poprzednie posty przeglądać :*
Z tego co widziałam to NIETOPEREK przykro mi bardzo :* przytulam mocno :* Może spotkamy się na wspólnym wątku z ZIAA BROWN MARTYNA
Z nowości u mnie to takie że 7 marca mam wizytę w Kutnie u profesora który zajmuje się takimi przypadkami jak ja. Moja znajoma też długo zajść nie mogła leczyła się u tej samej ginki co ja prywatnie i nic a pojechała do tego doktorka i wystarczyły dwie wizyty. Nie nakręcam się że u mnie też tak powinno być ale cieszę się że jest jeszcze inna alternatywa i inne nadzieje u niego, bo moja ginka powiedziałą że tylko inseminacja mnie czeka. Dziś mój 12dc podbrzusze i jajniki zaczynają boleć więc owulka gdzieś za rogiem muszę być skupiona bo jak @ była wcześniej to i owu może być wcześniej także męża biore w obroty
O a oto taką piękną rzecz sprezentowałam mężusiowi na walentynki :
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- mar-tuska
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
Ziaa Martyna.. a wiec za wasza rada zadzw do gin i opowiedzialam jak to sie robi w pl.. i jak moje kolezanki to praktykuja tzn wy... no i powiedziala ze mozemy dla spikoju zrobic takie usg i zob co sie tam pojawi...
Sama szybko wyliczyla kiedy mam przyjsc.. tj 12dc.... a pomiedzy 12-15 ma byc przytulanie..
Widze ze wy macie clo 3-5 dnia po 1.. a ja 3-7 po dwa razy.. jak myslicie czemu tak duzo?????????????
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna - Twój mąż kierowca? I co, zostałaś jednak w starej pracy?
Pierwsze co mi się nasuneło na myśl... moze ta ginka do końca nie jest konkretna...?
Miśka! Gdzie fota! hmmm, zawitałaś na nasz wątek... czyżby jakieś staranka? kiedy rodzeńśtwo?
martuska - kurcze ja nie pamiętam ile tego brałam... hmmm. Jak zerknę w zeszyt to dam znac.
My dziś z młodym mieliśmy szczepienie. Mały waży 7300. Powiem Wam, ze zgłupiałam jak weszła kobieta z dzieckiem - okazało się że też Bartoszem mały miał 6,5 miesiąca i wazył ponad 10 kg! A potem była Pani z córką - półtorek roszku i ona wazyła 9,7 kg więc niech ktoś się mnie jeszcze czepi, ze mały mało waży ahha.
Nie no żartuje oczywiście... ale jak widać, z wagą dzieci bywa różnie A i jeszcze w poczekalni... taka kobietka m nie zaczepiła spytać ile Bartek ma - bo ona na rękach trzymała takiego chłopczyka i mówi, ze wielkościowo sa podobni. Okazało się że mały miał 3 miesiące.... ważył na ostatnim szczepieniu 6,300... a urodził się miesiąc przez terminem z wagą 3,700.....
Następne szczepienia dopiero końcem sierpnia ufff
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
A wagą synka się nie przejmuj. Moja waży 8 kg.
Wybaczcie że zapytam tylko o kilka ale reszty nie zdążyłam poznać. Co u natB, ziaa, pumcia, sandruska, milunia?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mar-tuska
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
Slodka niunia :*
Magmus to daj znac... a jak to u ciebie bylo???
Martyna wiesz co my probowalismy 9 cykli i nic.. a zmienilam teraz lekarke.. i jak zobaczyla moj kalendarzyk od @ to odrazu to przepisala i dawke taka jak widzialas... 3-7 dc 2 tabl.. jutro mam ost dzien....
Jakie macie doswiadczenia z tym clo.. nie wiem czego sie spodziewac.. od tego 12dc?????
Buziaki na dobra nocke dla wszystkich :* :* :*
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No miśka, czyli już niedługo jakby nie patrzeć mamy juz 1 marca Rozumiem, ze chcesz do rpacy na chwilę wrócic?
Mrtuśka - ja miałam clo tak jak ty 3-7 dzień ale tylko 1 tabletkę. Później, od 18 dnia lutenyl.
Nati - trzymam kciuki, zeby już nie było na szybciocha czekamy na wieści.
My już po ćwiczeniach. Dziś było juz ok. Nie płakał
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ale masz śliczną Gwiazdeczkę !
Co tam u Was dziewczynki?? Oto my W koncu sami Gwiazda tym razem nie zdarzyła wejść w kadr ale już biegła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Honka idac Twoim przykładem to ja już bym rodziła co ?? :D
nati jak moja ulubienica Mari ? zrobiła cos mamie śmiesznego?? Moja juz 2 dzien jest na etapie porzadkowania balkonu sie ubiera i ze szmatka tam chodzi , matka moze usiasc na lezaku i ciepla kawe wypic hehhehehe A szafki w kuchni myje mi chusteczkami nawilzanymi, wiec nie musze mowic jak wygladaja moje meble :D