BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

7 lata 5 miesiąc temu - 7 lata 5 miesiąc temu #1062260 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pinezka Dziękuję! :-) Uwielbiam szyć te pieluszki. Tak uściślając to nie są otulacze, to tzw.formowanki - taka pieluszka idzie na pupke a na to jeszcze otulacz. :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 5 miesiąc temu #1062261 przez nati.olsztyn

7 lata 5 miesiąc temu #1062263 przez Pinezka
Nati - a jak z praniem? Jak pierzesz te wklady? Namaczasz i potem pierzesz czy jak? Bo mnie od wielorazowek ten proces chyba odstrasza, tzn wyobrazenie, bo nie mam w otoczeniu nikogo, kto by uzywal.

7 lata 5 miesiąc temu #1062266 przez nati.olsztyn
Pinezka Splukujesz co grubsze, wrzucasz do zamykanego wiaderka albo nieprzemakalnego worka i pierzesz na przykład co drugi dzień ( to zależy od tego ile masz wkładów). Niektorzy chyba trzymają w wodzie, ale nie wiem, ja trzymalam w worku. cornick jak Ty przechowujesz brudne pieluchy?

7 lata 5 miesiąc temu #1062267 przez Natalia^^
Witam i przepraszam ze wam się tu wtrynię na wątek. :) ale mam pytanko odnośnie pieluszek

Nati.Olsztyn szczerze powiedz co sadzisz o używaniu takich pieluszek przy blizniakach? Jestem w kropce. Tz boje się ogromu pracy przy dwójce i dodatkowo pranie tych pieluch... a z drugiej jak pomyślę o ilości tych pieluch zużytych i o kasie to tez mnie przeraża :S

7 lata 5 miesiąc temu #1062268 przez Pinezka
Nati - a ile wszystkiego trzeba, zeby miec zestaw startowy dla jednego malucha? Nie myslalas, zeby szyc to wszystko na zamowienie ;)?

7 lata 5 miesiąc temu #1062269 przez nati.olsztyn
Pinezka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Natalia Na pewno trzeba by miec dwa razy tyle wszystkiego, jednak ja na dzien dzisiejszy pewnie bym spróbowała. Mnie ilosc pieluch przy jednym przeraża a co dopiero z dwójka ;) ale to ja, kazdy musi sam wybrać i zdecydować.

7 lata 5 miesiąc temu #1062271 przez Nowa...
Stokrotka melduj jak u Ciebie:)?
Nati podziwiam :) az będę ciekawa jakie wnioski będą przy noworodku:) Ty na kiedy masz termin:)?

7 lata 5 miesiąc temu #1062272 przez nati.olsztyn
nowa
A Ty? Juz się nie moge doczekac pieluchowania tej malej pupki;)

7 lata 5 miesiąc temu #1062274 przez Nowa...
A Ja się boję czy dam radę ogarnąć tego noworodka i chorego synka. Bo na większa pomoc to chyba nie mam co liczyć... Nati u mnie to w cały świat przez nieregularne @ z ostatniej @ wychodzi 5.08 z USG co według nich jest kluczowe 27.07 a cesarke w tej prywatnej klinice planują około 15.07. Także I tak nasze maleństwa będą zbliżone wiekiem:)

7 lata 5 miesiąc temu #1062275 przez Pinezka
Nowa - czemu piszesz, ze na wieksza pomoc nie mozesz liczyc? Dzieje sie znowu cos z twoim partnerem?

7 lata 5 miesiąc temu #1062276 przez nati.olsztyn
Nowa Właśnie, co się dzieje?

7 lata 5 miesiąc temu #1062277 przez Nowa...
A bo jeszcze mam więcej pracy w domu odkąd się wprowadził. Pranie sprzątanie gotowanie. Chociaż żeby dbał o porządek. No czasami coś zrobi... mi już coraz ciężej... a mówi że dzidziulce pampersow nie będzie na pewno zmieniać bo się brzydzi...mam nadzieję że się to zmieni.

7 lata 5 miesiąc temu #1062278 przez nati.olsztyn
nowa Przepraszam, że tak to powiem, ale inaczej nie umiem. Mam nadzieję, że jak sie Maluch urodzi to tata wreszcie dojrzeje. I tego Ci życzę!

7 lata 5 miesiąc temu #1062281 przez Nowa...
Dziewczyny radziłam fakt ,ale pojęcia nie mam jak wygląda czop sluzowy? MoŻe mi ktoś opisać?:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka