BezpiecznaCiaza112023

Medycyna estetyczna

4 lata 3 tygodni temu #1069656 przez ulke
Dziewczyny jakie macie nastawienie do zabiegów z zakresu medycyny estetycznej? Czy korzystalyście z takich pomocy?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

4 lata 3 tygodni temu #1069658 przez Andreaa
Nie jestem na nie aczkolwiek nie chciałabym korzystac z poważnych zabiegów z użyciem skalpela. Coś takiego nie jest dla mnie, boję się takich rzeczy a jest bardzo wiele innych dobrych zabiegów, które są w stanie poprawić wyglad skóry
mezoterapa
kwas hialuronowy
fale radiowe na skóre
Wystarczy sobie poczytać a najlepiej wybrać sie do kosmetologa, który oceni wyglad naszej skóry oraz doradzi co będzie tutaj najskuteczniejsze.
markemed.com.pl/piekny-mlody-wyglad-bez-uzycia-skalpela/

Poczytaj sobie o tym na stronie.

3 lata 11 miesiąc temu #1069727 przez agus89
Prawda jest taka, że obecnie wiele kobiet korzysta z medycyny estetycznej. Zabiegi są wykonywane na coraz wyższym poziomie, a i ceny są coraz niższe. Właśnie dlatego stają się coraz bardziej dostępne. Jeśli chcecie poprawić swoją urodę lub usunąć defekty, które was męczą od lat, to tutaj febumed.pl/oferta_/798 wart sobie zerknąć. Mają tam wiele ciekawych propozycji dopasowanych do konkretnych potrzeb.

3 lata 9 miesiąc temu #1069861 przez Allina
Wszystko jest dla ludzi... Także jak mamy ochotę wybrać się na jakiś fajny zabieg, to czemu nie? Ja przykładowo sama teraz planuje zgłosić się do kliniki www.klinikazakrzewscy.pl/wskazania/zabiegi-na-cialo/cellulit na zabiegi na cellulit. Chciałabym popracować nieco nad moim ciałem, tym bardziej że idzie wiosna, lato....

3 lata 4 miesiąc temu #1070262 przez Laurahalter
Jak dla mnie medycyna estetyczna daje ogromne możliwości. Szczególnie, że ciagle dochodzą nowe metody. Ja korzystam z zabiegów w Pimiku we Wrocławiu. Płace tylko cześć ceny rynkowej za zabiegi, bo korzystam zawsze jako modelka na szkoleniu. Zabieg i tak wykonuje lekarz. Ostatnio korzystałam z PROFHILO, rewelacyjny efekt liftingu bez skalpela. I uwielbiam osocze bogatopłytkowe podawane przy pomocy mezoterapii czyli wampirzy lifting. pimik.pl/o-nas/polityka-jakosci/

10 miesiąc 4 tygodni temu #1080816 przez KarolineCZ
Medycyna estetyczna daje naprawdę ogromne możliwości. W ofercie kliniki medycyny estetycznej Neonia z Krakowa można znaleźć na przykład zabiegi, które pozwolą nam się pozbyć blizn. Więcej na ten temat można znaleźć tutaj: https://neonia.com.pl/usuwanie-blizn/ .

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka