- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Edka masa kupiona. taka kostka ktora sie rozwalkowywuje (jest takie slowo

Matko!!! Ja bym Ksawiatka nie poznala. ale sie zmienil. twarzyczka jak u aniolka, wloski dluzsze, blond. Lenita czy Ty tam na pewno nie masz drugiego babla a nam tu wmawiasz ze na uczelnie biegasz a w rzeczywistosci druzyne pilkarska kompletujesz

Bylam u dentysty i mnie wysmial oczywiscie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
acha i pochwale sie ze we srode zostalam ciocia malej Mathilde.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No to zmykam buziaczki
- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kiniak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Maximiliano

Super z ta wiza sie udalo, i prosze dali na 10 lat, gratuluje!!
- Kiniak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Maximiliano
Anusska jak sie czujecie?? Taka pogoda byle jaka , zimno i nie chce sie nigdzie wychodzic.
Witam na forum nowe mamy i przyszle mamy. Moj porod do najszyszych nie nalezy ale szybko sie zapomina, praktycznie zaraz jak przystawia dzieciaczka do cycusia, ahhh
Dobrej nocki zycze
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

Agatha Twoj tor rowniez piekny ale mamy zdolniachy na forum ja do gotowania tak ale do pieczenia raczej nie hehe
Anuskka gratuluje ciociu

co do fotelikow to m mamy grupy 1,2,3 i jestesmy zadowoleni kupilismy cybexa kosztowal okolo 600 euro wiem ze drogi ale wtedy byl numerem jeden na liscie najbezpieczniejszych no i tak jakos z mezem go wybralismy i moim zdaneiem dobry zakup!!
Kasawcio na zdjeciach juz taki duzy i jaki bladyneczek ucaluj go Lenita od nas w ogole ucalujcie wszystkie dzieci od nas

Agathe masz racje skonsultuj to ze swoim dentysta w PL ale burak z tego dentysty co to za odpowiedz ale zanajac zycie ma racje to nic i niepotrzebnie sie denerwujesz!!
Kinia no to super ze maly zaczal juz sam chodzic jeszcze chwilka i bedzie biegal

nic zmykam do corki bo sie zaczyna nudzic buziaki i milej niedzieli

- Kiniak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Maximiliano

Pogoda dzisiaj ladna wiec szykujemy sie na spacerek, papatki
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak sie cieszylam w zeszlym tygodniu,ze Milenkazdrowa ,no i w piatek wieczorem goraczka,w sobote powyzej 39º i problemy oddechowe. Spedzilysmy kilka godzin na obserwacji w szpitalu,az saturacja wroci normy po lekach. Wrocilysmy do domu i noc byla spokojna,ale od wczoraj znowu marnie wyglada i nie widac poprawy...
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
Oj bidluka Milenka:(:(ah chorobska meczy sie bidulka oby szybko minelo...
Agathe tort piekny myslalm ze ze sklepu naprawde!talent!A Ty pisalas o tym sklepie "do domku.pl"i ja tam zajrzalam ale popatrz do Barcy wysylka 63 zl a juz do mnie 1,5 godz na poludnie 163! Nie ladnie...duzo niestety..nie rozumiem tej logiki...
Lenita Ksawcio piekny jaki on juz duzy!!naprawde cudny chlopczyk!
A u nas kaszel i katar al dzielnie chodzimy do zlobka pani powiedziala ze jesli nie ma goraczki to mam go wysylac bo ciezko mu pozniej wrocic od nowa po dluzszej przerwie.Co podajecie na kaszel?bo meczy go juz od kilku dni i jakos minac nie moze?trzeba isc do lekarza czy jeszcze zaczekac?
Ryan wszedl w "bunt dwulatka"

Czy u Was tez juz sie zaczelo?jak sobie radzicie?
- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
My wsobote wrocilismy z andresem z Wawy wybralisy sie samo pociagiem powiem Wam, ze wspolczuje samotnym matkom, nie wszedzie sa zjady, windy itd, ale ludzie pomocni bardzo wiec podwiedzialismy dziadków, i nowonarodoznego Franusia jaki on malutki tylko 2800 wazyl az ciezko wuierzyc ze muj byl taka a kruszyna no prawie 1 kg wiecej mial ale taki malutki ateraz moj to nie zły byk

Odstawiam go od cycka maskra jest, godzine pije 180 ml trzeba latac za nim, najgorzej nad ranem bo wyjmuje cycki, zamiast zalac mleko,
Anuska wsplczuje biedna Milenka... myslisz o przeprowadce? fajnie, ja juz sie stara robię czy c, ostnia rzecz to mysle o przeprowadce, najgorzej tych rzeczy tyle, tu jestem na slasku do swiat i tez juz nagromadzilam rzeczy jezdzik malego, krzeselko do karmienia, bede wysylac wszystko do ES. już nigdzie indziej nie chce sie przeprowadzac, musz ejuz gdzies korzenie zapuszczac, choc sa ludzie co z dziecmi co klka lat zmieniaja miejsce zam. za praca czy coś.
Pytalas o biznesy idą, strona sie buduje, i działam fortuny na tym nie zbije ale cos robic bede.
Jakie piekne torty pieczecie

Kasiah udanej podrozy,
Kiniak oj jeszcze 2 miesiace, ciąża sie dluzy, alle z dziciemi to cas leci jak cholera,
super że Max na nozkach ciekaw ekiedy moj zacznei sam chodzić, narazie popycha jezdzik

Gumis nie strasz nas bntem 2 latka, ja tu mam bunt 9 latka na brak cycka i naodkladanie do lozeczka bo nogi podkurcza i narece sie pakuje
Lenita to Javi taka czuprynka ? gratulacje
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasiah gdyby cos to milej podrozy i super pobytu w NY.
Przepraszam ze tylko tyle ale wpadlam tylko na moment wykapac sie i lece spowrotem do szpitala.
Buziaczki
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es

- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

Gumis Carolina ma teraz etap padania na podloge i wycia narazie dolozyla do tego nogi czekam na rece

My znowu z kaszelkiem ale osluchowo wszystko oki ja podaje na kaszel Fluidasa i romilar to mi zawsze lekarz przepisuje i dzisiaj z nia bylam tez(jak zwykle dlugi weekend a Carolina zaczyna chorowac) zeby zobaczyc czy wszystko gra i kazal dawac wlasnie te leki!! nic zmykam bo mala sobie zrobila jakas dziwna sjeste tak pozno ciekawe o ktorej pojdzie spac w nocy ide ja przebudzic buziaki dziewczyny

- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!

- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Anuskka, duzo ciepelka dla Was. Trzymajcie sie i szybko wracajcie do zdrowia!!!
Ja na chwilke tylko, bo dzis moj tata przyjezdza

Milego dlugiego weekendu wszystkim.
-+
Cmoki w boki.