BezpiecznaCiaza112023

biustonosz do karmienia - jaki polecacie?

10 lata 7 miesiąc temu #918897 przez wiolaskalska
Biustonosze firmy Alles są super, nie tylko dla karmiących :)
Ja kupiłam sobie też biustonosz Gaia, super miękki, wygodny i w miarę tani
www.avantisklep.com/biustonosze-usztywni...-gaia-051-szary.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #962203 przez Antie
A próbowałyście może karmników z Avy? Niedawno ta firma wprowadziła na rynek modele karmnikowe, trochę na nich pracowałam (w salonie z brafittingiem) i miałam możliwość rozmawiania z mamami tylko przy zakupie, później już niestety nie. Chciałabym się skupić na Avie ze względu na ich wysokie fiszbiny boczne i stosunek jakości do ceny. Może modele nie powalają wyborem (czarny i biały, w wersji z fiszbinami i bez) w porównaniu do wspomnianego już Allesa czy Lupo, ale tę markę bardzo lubię. Rozmiarowo nie mają odchyleń od normy, bardzo ładnie obejmują całą pierś, no a szeroka rozmiarówka też jest plusem. :)

"Pamiętaj, że każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś kocha i coś stracił."

10 lata 1 miesiąc temu #967054 przez wiola438
Z tego co wiem, bieliznę ciążową ma w swojej ofercie sklep boutiquebielizny.com . Dokładniej mówiąc chodzi mi o markę CAKE LINGERIE. Staniki nie wyglądają jak te typowe ciążowe, są naprawdę ładne i przede wszystkim wygodne. Ceny może najniższe nie są ale myślę, że od czasu do czasu można sobie pozwolić na markową bieliznę. :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #968692 przez Karolina29
Śliczne staniki ciążowe ma w ofercie sklep Lovemum.pl Urzekły mnie staniczki Hotmilka, które są bardzo wygodne i nie wyglądaja wcale jak ciążowe. Nie mają fiszbin, ale bardzo dobrze podtrzymują móje piersi. Dodatowo wszystkie mają odpinane miseczki i szeroka skale regulacji obwodu :) Co najważniejsze nie zabijają od samego początku ceną jak Cake Lingerie, a w Lovemum często można trafić na promocję właśnie z Hotmilkami.
Podsumowując jestem nimi zauroczona i polecam z serca wszystkim mamom.

8 lata 9 miesiąc temu #1036341 przez paula89
Ja sama noszę obecnie stanik yajlee, naprawdę polecam, stanik idealnie się dopasowuje, biustonosze koronkowe w ogóle nie trzymały mi biustu a mam miseczkę D. Myśle że bedzię idealnie się sprawdzał nawet po ciąży podczas karmienia. A co najważniejsze stanik się rozciąga i rośnie razem z biustem.

8 lata 9 miesiąc temu #1036865 przez wiktoria777
Masz rację paula89. Staniki YajLee są niezniszczalne . Przed pierwszą ciążą sporo trenowałam i kupiłam 2 modele ich staników sportowych. Gdy zaszłam w ciążę, wiadomo, biust mi się powiększył, ale one nadal dobrze leżały. Lotta zapina się z przodu, więc używałam go do karmienia. Po ciąży myślałam, że będę go musiała wyrzucić, bo sądziłam że na pewno się rozciągnął, ale on znowu dopasował się do biustu. Nie wiem z czego wykonany jest ten stanik, ale on się w jakiś sposób dopasowuje do rozmiaru biustu. Teraz w kolejnej ciąży też idealnie pasuje i na razie nie planuję kupować kolejnego stanika do karmienia. Kosztował sporo, ale "zamortyzował" się już dawno. A kto wie .... może jeszcze po ciąży będę w nim trenować :)

8 lata 7 miesiąc temu #1040068 przez Kremówka
Ja używam Lotty z YajLee, ma odpinane ramiączka, dlatego idealnie sprawdza się w trakcie karmienia. Do tego nie uciska i nie pocisz się w nim. Mnie się super sprawdza :)

8 lata 7 miesiąc temu #1040572 przez WiolkaKlaman
Ja miałam problem z biustonoszami w trakcie ciąży, ponieważ wszystkie były dla mnie niewygodne. Połowę z nich musiałam wyrzucić już po pierwszym użyciu. Dlatego dobry stanik ciążowy - to podstawa i wszystko trzeba mierzyć jeszcze w salonie. Bo mi wydawały się dobre, a jak przyszło co do czego- ehh :/

8 lata 7 miesiąc temu #1040764 przez Domii1983
Nie polecam konkretnego biustonosza, bo wszystkie jakoś mnie uwierały.

8 lata 5 miesiąc temu #1043850 przez oleska23
Ja do karmienia miałam biustonosz firmy Ava brałam go tutaj ekskluzywna.pl/biustonosze-do-karmienia nic innego nie testowałam bo ten okres szybko zleciał a dwie sztuki z tej w/w firmy mi wystarczyły.

8 lata 3 miesiąc temu #1049743 przez Magdalena01
Witajcie, ja ostatnio zakupiłam http://e-amazonka.pl/biustonosze-do-karmienia/7-roza.html i jestem bardzo zadowolona z tego modelu, jest wygodny, nie gniecie, nie obciera, a do tego cena również była przystępna

8 lata 2 miesiąc temu #1051746 przez junonka
Mnie te biustonosze dla karmiących się kompletnie nie podobały, ale za to balkonetka się u mnie spisała. Polecam przetestować, jak dla mnie ten model stanika idealnie nadaje się dla matek karmiących :) I przy okazji wygląda seksi :)

7 lata 8 miesiąc temu #1064725 przez KarolineCZ
biustonosz to jedno. Musisz też pamiętać o wygodnej bluzce do karmienia. Wygodna wcale nie oznacza że musi być nie modna. Możesz fajnie wyglądać zakladając jedną z takich bluzek modnaciaza.pl/kategoria-produktu/bluzki/bluzki-do-karmienia/ . Praktyczność to podstawa ale wyglądać też musisz.

7 lata 2 miesiąc temu #1066613 przez antosia

Empik ma go teraz w promocji. Tak - nie pomyliłam się. Też przypadkiem się dowiedziałam, że oni mają również takie rzeczy ;-) A sprawdzałam dokładnie ten model - nigdzie w necie nie mieli go taniej. A porządnie wykonany, z jakościowych materiałów ;-)

6 lata 11 miesiąc temu #1066909 przez oleska23
Ja zamawiałam tutaj ekskluzywna.pl/bielizna-ciazowa wraz z innymi ciuszkami ciążowymi mam tu na myśli chociażby bluzki do spania z odpinanymi ramiączkami.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka