- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- To i ja się przywitam :)
To i ja się przywitam :)
- madziaaa8708
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #398084 przez madziaaa8708
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie oraz starające się
Doszłam do wniosku, że w 4 miesiącu można już poszukać jakiegoś forum coby popisać, mieć kontakt z osobami w takim samym okresie życiowym
Jestem Magda, lat 25 ( we wrześniu:P ) oczekuję na przyjście na świat mojego pierwszego dziecka ( jeśli prognozy lekarza się sprawdzą, to synka ). Miło mi będzie oczekiwać na to radosne wydarzenie w Waszym gronie;)
Pozdrawiam wszystkich!
Doszłam do wniosku, że w 4 miesiącu można już poszukać jakiegoś forum coby popisać, mieć kontakt z osobami w takim samym okresie życiowym
Jestem Magda, lat 25 ( we wrześniu:P ) oczekuję na przyjście na świat mojego pierwszego dziecka ( jeśli prognozy lekarza się sprawdzą, to synka ). Miło mi będzie oczekiwać na to radosne wydarzenie w Waszym gronie;)
Pozdrawiam wszystkich!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonaryki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- .. Twoja obecność , warunkiem mojego szczęścia..
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #398157 przez iwonaryki
Witaj moja droga , powiem Ci ze ja w mojej trzeciej ciąży też miałam synka urodzić , a urodziłam drugą córeczkę , czasami tak bywa że dopiero po porodzie mamy tą 1000 % procent i wiemy , widzimy czy urodziło się córeńkę czy synka
- madziaaa8708
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #398248 przez madziaaa8708
Dla mnie to jest niesamowite !!! Fakt, badaniom USG w pełni nie można ufać jeśli chodzi o płeć, bo już tyle pomyłek było, ciekawa jestem tylko co do intuicji..? Ale jak mówisz, to się dopiero przy porodzie okaże na 100% co to będzie Najważniejsze żeby ciąża donoszona i dziecko zdrowe. A ubranka itp to i tak będę kupować chyba dopiero w 8 miesiącu i to w neutralnych kolorach..
Moderatorzy: kasiora