- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamy :)
Witam wszystkie przyszłe mamy :)
- WisniaJ
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #532702 przez WisniaJ
Witajcie mamuśki! 
Po kilku miesiącach czytania waszych wypowiedzi na forum w końcu postanowiłam założyć sobie tu konto
Jestem w 22 tygodniu, brzuszek dopiero po Sylwestrze zaczął być widoczny
Termin wypada nam w dzień dziecka 
Jeszcze do końca dzidzia nam nie zdradziła, co ma między nóżkami. Mój Przemek nadal łudzi się, ze będzie miał chłopaka, ale ja już od zrobienia testu wiem, że będzie dziewczyna
Dlatego od początku zwracam się do niej jako ona. W poniedziałek mamy wizytę u lekarza, więc może w końcu będziemy mieć pewniaka 
Ciąże znosimy bardzo dobrze, nie miałam i nadal nie mam żadnych objawów (poza brzuszkiem
) i po cichu liczę na to, że poród przebiegnie równie dobrze, co ciąża
Ważę 58kg, waga startowa 54, więc póki co mamy na plusie tylko 4kg.
No i nasze maleństwo od 16 tygodnia daje popalić mocnymi kopniakami, które od jakiegoś tygodnia poczuł na własnej skórze również tatuś
To tak w skrócie o nas

Po kilku miesiącach czytania waszych wypowiedzi na forum w końcu postanowiłam założyć sobie tu konto

Jestem w 22 tygodniu, brzuszek dopiero po Sylwestrze zaczął być widoczny

Jeszcze do końca dzidzia nam nie zdradziła, co ma między nóżkami. Mój Przemek nadal łudzi się, ze będzie miał chłopaka, ale ja już od zrobienia testu wiem, że będzie dziewczyna

Ciąże znosimy bardzo dobrze, nie miałam i nadal nie mam żadnych objawów (poza brzuszkiem

No i nasze maleństwo od 16 tygodnia daje popalić mocnymi kopniakami, które od jakiegoś tygodnia poczuł na własnej skórze również tatuś

To tak w skrócie o nas

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
Moderatorzy: kasiora