BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #619606 przez poziomka-1801
Normalnie po tych niusach wczorajszych spac nie moge...no otwieram torbe szpitalna i ciezko mi sie jakos przyzwyczaic ze znow od nowa trzeba to ogarniac...a taka bylam napalona na mala dame w kokardkach:p

Pasal czy interesuje Cie wszystko poczynajac od skarpeteczek i smokow do kaftanikow body spiochow polspiochow itp? bo mam tu naprawde sajgon i sporo tego w gratisie z dwie torby dostaniesz bo mam je od kolezanki ktora mi pooddawala wrecz jak nowki,wszystko poprane w dziecinnym proszku i plynie a wiec troche tego jest...bedzie taki mega worek tego.
No i musimy sie zgadac na jakis dzionek to sobie pooglasz przy kawie iciasteczku w towarzystwie zdesperowanej mamy ;p
A Twoj mezus niech ma nadzieje bo ja sie ze swojego smialam ze dziedzica nie bedzie mial a o...fujarka wyszla jak u giganta ale ten jezor zrekomoensowal mi lekkie rozczarowanie;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #619652 przez klaudia69
poziomka ja tez tej nocy nie moglam spac ale z zupelnie innego powodu mianowicie od zatok zaczela mnie bolec twarz z prawej strony a najbardziej to zeby:( wiec czuje sie fatalnie a najgorsze jest to ze zadne inhalacje, czy spraye nie pomagaja. no coz...
a tak wogole to super ze wozek Wam wymienili bo to w sumie najwiekszy wydatek. teraz juz tylko ciuszki:) napewno uda Ci sie je sprzedac. a co do tego odpoczywania to lekarz ma racje jesli to ma pomoc to chyba warto sie poswiecic i donosic jak najdluzej. nich sobie maluch rosnie w brzuszku, wiadomo ze wyjdzie mu to na dobre a moze nawet do terminu dotrwasz:)

pogoda sie piekna zrobila. wkoncu przyszla tak dlugo wyczekiwana wiosna:) :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #619657 przez DoMI*
Poziomka gratuluje Piekny synus.. i jaki aget juz..HEHEHEH
ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz i wszystko idzie z gorki

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 8 miesiąc temu #619713 przez Kataleja
witam cieplusio w ten piekny poranek zapowiadajacy wkoncu wiosne :laugh:

poziomko
nie dziwie Ci sie ,ze ciezko zasnac bylo ,ja tez bardzo napalilam sie na dziewuszke . Z tym,ze ja mam odwrotnosc co do ubranek bo dla chlopca podostaje troszke od przyjaciolki ,a dla dziewczynki od podstaw kupowac bedziemy bo po moim dziewuszkach wszystko powydawalam . Do tej pory mam kupione az jednen kaftanik neutralny ,jedno body ,tuniczke marynarska i 4 pajacyki dla dziewczynki :lol:

pasal Dziekuje Tobie i innym za cieplusie przyjecie o ile ta noa mamusia to ja :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #619740 przez klaudia69
Kataleja my kazda nowa mamusie witamy cieplo:) pisalas ze masz juz dzieciaczki? super masz doswiadczenie. a duzy odstep czasu masz miedzy najmlodsza a ta ciaza?

11 lata 8 miesiąc temu #619768 przez Kataleja
miedzy najstarsza a malenstwem bedzie 7 lat -mozliwe ,ze urodzi sie na corki urodziny ,miedzy mlodsza 4 lata .Obecnie jestem po rozwodzie .Z moimi dziewczynkami nie mialam problemu by zajsc ,teraz z nowym partnerem staralismy sie pol roku ,wiem ,ze to nie dlugo ale dla nas to wiecznosc byla. Test ciazowy wyszedl pozytywny dzien przed jego urodzinami a wiec prezent niemalze na zamowienie (baaardzo chcialam mu wreczyc test ciazowy )

11 lata 8 miesiąc temu #619794 przez klaudia69
wspaniala historia:) ja takze jestem po rozwodzie,mam dwuletnia corke z tego malzenstwa teraz zapowiada sie synus:) widzisz, jak swietnie trafilas? chyba wszystkie jestesmy tutaj po jakichs przejsciach. a jak przechodzisz ta ciaze? duzo przytylas?

11 lata 8 miesiąc temu #619802 przez klaudia69
a oto ja i moj malutki brzuszek, czy nie wydaje sie Wam za maly jak na polowe siodmego miesiaca?
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #619850 przez Kataleja
Klaudia69 Czuje sie od poczatku masakrycznie .podczas tej ciazy stwierdzilam ,ze pierwszy raz tak naprawde jestem w ciazy . goraczka 41 stopni ,mdlosci 24 h ,bol krzyza od 10 tygodnia ciazy ,duzy brzucholek ,omdlenia ,krew z nosa ,mega bol piersi od 3 miesiecy -powiekszone 2x , itp itd a 8 marca szpital bo moja macica zaszalala i juz mialam bole porodowe :dry: Takze wiecznie chodze i narzekam .Ogolnie czuje sie jak stara baba. Przybywac na wadze zaczelam od 4 tygodni (1kg tygodnioo i 1cm obwod brzuszka) bo wczesniej zjechalam z waga z 45kg na 44 kg . chce dodac fotke ale nie moge :(

11 lata 8 miesiąc temu #619883 przez DoMI*
Czesc wam dziewczynki piekny brzusio klaudia pewno małoa kruszynke urodzisz :)

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 8 miesiąc temu #619900 przez poziomka-1801
kataleja jak ciutke zmniejszysz foto to wejdzie tu czasem duze formaty nie właza.
Ja przymierzam sie do rozbiórki wyprawki..no i jakis sentyment mam cholerny;p hormony buzuja.

Kaludia brzusio faktycznie wersja xs ale ciesz sie bynajmniej nie porozciaga sie skora jak worek:p ja tez nie mam najwiekszego i własciwie jak porównuje obwód z 25 a teraz to nic sie nie zmienił tylko kształtów innych nabiera

Domi mały się udał...nie wiem jak to zrobił ze fujarki nie pokazywał wczesniej ale za to miny wali nieziemskie wygladał na usg jakby sie nabijał ze mi niespodzianke zrobił i jestem w szoku;p

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #619922 przez Kataleja
Pokarze w ten sposob brzuszek bo zdjecia dodac nie potrafie,jakas ciemna jestem :dry: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-a...683_1772558411_o.jpg
ooo wskoczylo :) Przepraszam ,ze nie na odpowiednim watku
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #619940 przez klaudia69
Kataleja kurcze genialny masz ten brzuszek. i duzy w porownaniu z moim. hehe:) ja 4 kg przytylam dopiero a tu jeszcze tylko dziesiec tygodni. szok... lekarz mowil ze wazy juz 1800 wiec maly to on nie jest na pewno... moze taka mam nature

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #619944 przez poziomka-1801
ładniusi brzusio ale sporawy w porownaniu do Kaludii i mojego:) jak widze to figurka szczuplutka na maksa..i gdzie Ty te dzieci porodziłas;p nigdy bym nie powiedziała ze to kolejna ciąza.
ja ma +5kg ale moj łobuz ma troche ponad kg...jest mały:/

11 lata 8 miesiąc temu #619956 przez Kataleja
Moja mama ze mna przytyla tylko 4kg ,z moja mlodsza siostra 6kg ,a ja z moimi dziewuszkami 9kg i z obiema 94 obwod mialam do porodu . Tym razem licha wage mam ,silna anemie i zla cytologie ale obwod brzuszka 86 cm (mialam tyle pierwszym dzieckiem w 26 tygodniu hehe )

Pierwsza urodzilam waga 2560 i 51 dluga
druga 2720 i 52 dluga

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka