- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
domi pasal opalala sie natryskowo jutro ma wielki dzien
poziomka jaka motocylkistka z Ciebie moj maz tez byl milosnikiem dwoch kolek ale My to bardziej jezdzilismy na maxi skuterach super wygoda mozna bylo jezdzic w kazdy zakatek gdzie nam sie chcialo, ale namowilam meza na samochod i sprzedal swoja maszyne zeby kupic autko wiem ze i tak zakupi pewnie na ktores wakacje jakies dwa kolka.
Ja juz po zakupkach, trzeba bylo sie troche przewietrzyc :)dzisiaj u mnie spaghetti karbonara
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
- Otrzymane podziękowania: 0
ty to ranny ptaszek jestes:) ja to wstalam o 10 tzn godzine temu bo w nocy spac nie moglam to z rana sie wyspalam:)
Musze ogarnac w mieszkanku i sama siebie do pozadku doprowadzic dziś w końcu po 3 miesiacach postanowiłam sie przełamać i pofarbować włosy bo mysle ze juz moge. i na dodatek znalazłam kolor którego szukałam www.ebay.co.uk/itm/RED-HAIR-DYE-SIMPLY-B...&hash=item53f6a89f15 i jestem zadowolona Mąż w pracy ale ku zdziwieniu naszemu w koncu dostał wolne na sobote i pójdziemy kupić wszystko co potrzebuje do scrapbookingu:)
A jak tam u Was piękne pogoda ? U mnie juz kolejny dzien słoneczko Aż miło ogrzewanie wyłączyłam okna pootwierałam i sie słońcem ciesze
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A pogoda taka sobie bo sniegu mase ale chociz nie ma sniezycy tak jak wczoraj ale sloneczka nadal nie ujzalam tez ogarniam mieszkanko tyle mam wolnego wiec mieszkanie powinno blyszczec a tu syf jak u rumunow chyba nie jestem z tych strasznie porzadnickich, chociaz lubie jak jest czysto
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dawno mnie nie było..Pasal gratuluje i życze wszystkiego dobrego na nawej drodze życia )
Co do wózków to ja myśle nad tym allegro.pl/3w1-tutek-grander-torba-akces...zno-i3114024851.html tylko kolor chyba inny
Wczoraj byłam na wizycie z mała wszystko dobrze rosnie sobie zdrowo ruchy czuje juz dosyc wyraznie jak narazie to mała mnie kopie po pecherzu i cały czas musze chodzic do łazienki
Niesety płec sie nie potwierdziła bo dzidzius sie tak odwrócił dupką ze nic nie było widac..
U Was tez taka zima ? Ja juz z rana nie mam siły za okno patrzec zeby ten snieg znowu zobaczyc..
Pozdrawiam
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Myślisz że nie powinnam jeszcze uzywac takich farb? Ciezko znalezc jakis fajny kolor bez amoniaku ostatnio zagustowalam w wisni tak jak ty wspomniałas bo była w piance i szybciutko z farbowaniem poszło Ale juz takie odrosty mam że sama patrzec na siebie nie moge
A mi sie poprzestawiało i w nocy za zadne skarby zasnac nie moge i spie dopiero rano:)
A z tym sprzataniem to mam tak samo tylko nie moge zrozumiec jakim cudem przy codziennym sprzataniu wieczorem juz znow jest co sprzatac a przeciez jest nas ino dwójka
kinia1712
Ooo wózek już wybrany? No to ładnie To wyprawka pewnie też juz powoli kompletowana?
U mnie na szczescie juz od kilku dni wiosna zawitała:) i zapowiada sie że zostanie juz na dobre ale tu nigdy nic nie wiadomo.
Zazdroszcze Wam że możecie tak często swoje pociechy widywac.. Ja widziałam tylko raz i drugie i ostatnie w maju dopiero:(
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinia1712 wozeczek naprawde fajnie wyglada ale czy nie ma malej gondolki ja mam upatrzony co gondola ma 80cm w srodku, ale ile wozkow tyle opinii
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
No to masz widze duze ułatwienie u mnie z tego wzgledu że mieszkamy w UK to mozemy liczyc tylko na ubranka po maluszkach bo przesyłka by nas zjadla
To spodziewacie się dziewczynki tak ? Ciekawa jestem co u mnie sie chowa czy chłopiec czy dziewczynka
Patrizia
Więc może jednak się wstrzymam z tym kolorkiem jednak i faktycznie wezme jakas zwykla wisnie. Dobrze że weszlysmy na ten temat :)Bedziemy dwie takie co beda sprzatac 24h na dobe Porazka normalnie
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
*Patrizia ja farbowalam od,, zawsze amoniakowymi bo byly trwalsze i powiem szczerze ze chyba zadnych ubocznych nie mialam.Teraz swoje szatynkowe wlosy walnelam na rudo bo juz wczesnoiej kombinowalam z rudosciami...za czynalam wlasnie na czerwieniach ale skonczylam na rudym.
Kupilam wozek;p musze sie pochwalic moj to malo jajka nie zniosl jak godzine w sklepie jezdzilam sprawdzalam i ocenialam espiro vector pro i tako laret...niestety do espiro nie mieli fotelikow pod kolor wozka i spacerowka okazala sie sporo mniejsza niz u tako...pomimo ze mojemu lepiej widzial sie espiro bo byl zgrabniejszy ja wybralam wygode(gondolka jest o 5cm dluzsza io 4szersza tak samo spacerowka) i kupilismy tako lareta w wersji szaro rozowej. Mnie przyciagnal takze design torby i jej pojemnosc za to mojemu facetowi kompletnie nie przypadla do gustu,,bo za kobieca,, dla niego na spacery oraz tylnie resory zamontowane co w espiro bylo brakiem. Moze i decyzji bede zalowac bo wnetrze espiro bylo biale i byl o jeden kg lzejszy i na poczatku bylam napalona na niego jak szczerbaty na suchary a w tako wnetrze jest rozowe....no ale coz, czlowiek uczy sie na bledach moze przy drugim dziecku w batdzo dalekiej przyszlosci kupie espiro....zobaczymy narazie jak tako bedzie sie spisywal. Na allegro widzialam takiego tako lareta za 1700 a my kupilismy gondolka+spacerowka+fotelik do tego parasolka folia moskitiera na promocji wiosennej 1499zl wiec troszku zaoszczedzone. Juz sie wprawialam
ezdzac po mieszkaniu;pJeszcze tylko wanienka i wszystko juz mamy:)))
mamuska mi ladna poscielke kupila w netto za 45zl..z kubusiem a druga z hello kity wiec tez zaoszczedzilismy bo kupilismy jedna w tik taku na koszalinie i dalismy 70zl(a byla najtansza!) tak wiec dziecko to mala pijaweczka finansowa.
Pozatym juz kilka razy sie przejechalam npromocjach butelek bo kupilam tomme teppe i 250ml kosztowala niby na promocji 29zl a potem znalazlam za 25:p niby sprawy groszowe ale jakby tak na wszystkim policzyc to troche sie tego zbierze.
W poniedzialek ide prywatnie na usg 3d bo dopiero termin sie znalazl wiec zobacze moja corcie;))) odrazu pochwale sie tez zdj..ciekawa jestem jak juz wyglada bo niby okolo 30tc rysy dziecka juz nie ulegaja zmianie tylko dzidzia wtluszczyk obrasta...wiec ciekawi mnie czy małej pozostanie ten maly zadarty nosek po mnie;p
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
W moim zawodzie duzo sie naogladalam babki w ciazy przychodzily na balejage a nawet na trwała delikatna czego juz nie wolno robic w ciazy pod zadnym warunkiem..
Ja nie farbuje włosów juz chyba od ponad roku próbuje zejsc do swojego kolorku..
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jade po mojego odebrac go z pracy wiec nadrobie wiczorkiem jak mnie maz do kompa dopusci
a odnosnie farb ja wolalam nie ryzykowac w mojej nie ma wogole amoniaku jeszcze troche sie pomecze i wroce do normalnosci po porodzie mam nadzieje teraz nawet cieni na powieki nie moge dac bo mi odrazu oczy puchna no masakra dobra sie rozpisalam uciekam dziewczynki
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wiem ze ma wielki dzien.. ale niewiedziałam ze natryskowy jest solarium zacofana jestem w tym Loo
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Musze wybrać jakiś najmniej szkodliwy bo juz nie fajnie wyglada bo mam czerwone włosy a odrosty na ciemny blond dlatego nie wytrzymałabym nie farbowac bo to tak nieapetycznie by wygladało
Poziomka
Ty to sie rozpisałaś Ciesze się że kupiłaś wózeczek i jesteś zadowolona z zakupu