- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Ciąża na wychowawczym L4
Ciąża na wychowawczym L4
- Neko
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #620652 przez Neko
Witam serdecznie, jestem szczęśliwą mamą 9cio miesięcznego szkraba. Obecnie jestem na urlopie wychowawczym. Z mężem zaczęliśmy starania o drugie dziecko. Jestem zatrudniona na umowę o pracę na czas nieokreślony. Wiem, że jest możliwość, że jak zajdę w ciążę to mogę przerwać urlop i przedstawić L4 i dostawać pełne wynagrodzenie.
Czy któraś z Was korzystała z tego wyjścia? Czy trzeba wracać chociaż na jeden dzień do pracy? Informacje, które znajduję w internecie nie są ścisłe a nie chciałabym się wpakować w jakąś kabałę. Jedni piszą ze trzeba być miesiąc w pracy, inni że dzień a inni ze wcale nie.
Czy któraś z Was korzystała z tego wyjścia? Czy trzeba wracać chociaż na jeden dzień do pracy? Informacje, które znajduję w internecie nie są ścisłe a nie chciałabym się wpakować w jakąś kabałę. Jedni piszą ze trzeba być miesiąc w pracy, inni że dzień a inni ze wcale nie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #620721 przez gosia2324
HEJ,
Ja zaszlam w ciąże bedac na wychowawczym,napisalam podanie o skrocenie urlopu i z dniem kiedy powinnam wstawic sie do pracy dostarczylam L4.
mozesz wrocic do pracy, ale trzeba dostarczyć zaświadczanie od lekarza z medycyny pracy ,ze jestes zdolna do wykonywania zawodu.
Ja zaszlam w ciąże bedac na wychowawczym,napisalam podanie o skrocenie urlopu i z dniem kiedy powinnam wstawic sie do pracy dostarczylam L4.
mozesz wrocic do pracy, ale trzeba dostarczyć zaświadczanie od lekarza z medycyny pracy ,ze jestes zdolna do wykonywania zawodu.
- Neko
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #621021 przez Neko
No ja wlasnie nie chcę wracać do pracy, w tej chwili jest to z reszta niemozliwe.
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 7 miesiąc temu #637013 przez karolina238
Moderatorzy: kasiora