- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- dzień dobry wieczór:)
dzień dobry wieczór:)
- mysia-sia
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- codziennie uczymy się czegoś nowego:)
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #6243 przez mysia-sia
Zależnie od tego o jakiej porze dnia lub nocy Panie tu zawitają
Witam serdeccznie wszystkie stałe bywalczynie forum oraz osoby sporadycznie się w tym miejscu pojawiające:)
"Dopiero co" zarejestrowałam się na forum, chociaż skorzystałam już z kilkunastu lekcji o ciąży z tego serwisu;) To chyba ze względu na moje wewnętrzne lenistwo względem wszelkich forów:P
Właśnie zaczął się u mnie 24 tydzień ciąży, dziś drugi raz słyszałam bicie serduszka mojego maluszka i bardzo żaluję, że mój mąż musi tyle pracować i nie mógł ze mną doświadczyć tej wspaniałej rzeczy:) Mam jednak nadzieję, że uda mi się jakoś w najbliższej przyszlości (jeszcze przed porodem:P) zaciągnąć go ze sobą na badanie USG, żeby sam naocznie się przekonał jakie to cudowne uczucie oglądać na monitorku owoc naszej miłości:)
Niestety jest to moja druga ciąża, pierwsza skończyła się nieprzyjemnie w 10 tygodniu, ale teraz wszystko jest w najlepszym porządku i ten najgorszy czas mamy już za sobą... teraz może być już tylko lepiej:) Taką wersję przyjęłam i takiej się trzymam:)
Pozdrawiam wszystkie mamy i przyszłe mamy:) Mam nadzieję, że dowiem wię tu wiele ciekawych i cennych rzeczy:)
Witam serdeccznie wszystkie stałe bywalczynie forum oraz osoby sporadycznie się w tym miejscu pojawiające:)
"Dopiero co" zarejestrowałam się na forum, chociaż skorzystałam już z kilkunastu lekcji o ciąży z tego serwisu;) To chyba ze względu na moje wewnętrzne lenistwo względem wszelkich forów:P
Właśnie zaczął się u mnie 24 tydzień ciąży, dziś drugi raz słyszałam bicie serduszka mojego maluszka i bardzo żaluję, że mój mąż musi tyle pracować i nie mógł ze mną doświadczyć tej wspaniałej rzeczy:) Mam jednak nadzieję, że uda mi się jakoś w najbliższej przyszlości (jeszcze przed porodem:P) zaciągnąć go ze sobą na badanie USG, żeby sam naocznie się przekonał jakie to cudowne uczucie oglądać na monitorku owoc naszej miłości:)
Niestety jest to moja druga ciąża, pierwsza skończyła się nieprzyjemnie w 10 tygodniu, ale teraz wszystko jest w najlepszym porządku i ten najgorszy czas mamy już za sobą... teraz może być już tylko lepiej:) Taką wersję przyjęłam i takiej się trzymam:)
Pozdrawiam wszystkie mamy i przyszłe mamy:) Mam nadzieję, że dowiem wię tu wiele ciekawych i cennych rzeczy:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #6248 przez _aga86_
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #6249 przez Katarzynka
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #6250 przez Madzia89862
Witamy na forum jesli masz jakies pytania mozesz pytac z checia udzielimy ci wszelkich odpowiedzi i porad z własnych doświadczen
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 10 miesiąc temu #6253 przez Mirella
Lepiej trafić nie mogłaś
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #6257 przez kasiora
mysia-sia bardzo ci gratuluje i witam na forum
- mysia-sia
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- codziennie uczymy się czegoś nowego:)
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #6259 przez mysia-sia
Dziękuję bardzo za tak szybkie odpowiedzi;)
Mam nadzieję się tu zadomowić chociaż zobaczymy czy czas mi na to pozwoli:P
Pytać nie omieszkam:) tylko w tej chwili nic blyskotliwego nie przychodzi mi do glowy:P
Mam nadzieję się tu zadomowić chociaż zobaczymy czy czas mi na to pozwoli:P
Pytać nie omieszkam:) tylko w tej chwili nic blyskotliwego nie przychodzi mi do glowy:P
Moderatorzy: kasiora