- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- brak okresu-test-negatywny -
brak okresu-test-negatywny -
- buziaczek28
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #672879 przez buziaczek28
Witam !!! uffff od czego by tu zacząć..... dopiero dzisiaj znalazłam to forum i nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze..... jest mi trudno bo nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć..... a więc.... spóźnia mi się okres .... to już jest chyba 44 dzień mojego cyklu i nic .okres powinnam dostać koło 16-17 maj a dzisiaj jest 4 czerwca. Nigdy nie zdarzały mi się takie opóźnienie..w ogóle nigdy mi się nie spóźniał.... robiłam jeden test..i ..NEGATYWNY, to było 23 maja. w następnym tygodniu poszłam do ginekologa bo kolejne testy były dla mnie bez sensu..... ale lekarz jakoś nie rozwiał moich wątpliwości ..każe mi czekać ..okresu nadal nie mam!!! chciałabym już wiedzieć czy w moim brzuszku rośnie moja mała fasolka
mam obrzmiałe piersi i w ogóle czuje się taka osłabiona ....ale sama nie wiem czy to już tylko sobie wmawiam bo tak bardzo bym chciała czy faktycznie moje objawy świadczą o ciąży????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ranusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Małgosia - moje 53 cm szczęścia!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #672946 przez ranusia
ja mam dla ciebie kilka rad:
1. zmień lekarza
2. kup inny test
3. poczekaj jeszcze parę dni a jak nadal nie będziesz miała okresu to zrób test i bez względu na wynik idź do lekarza.
nie zdarzały Ci się nigdy wcześniej takie długie cykle? okres może się spóźniać z wielu powodów.
1. zmień lekarza
2. kup inny test
3. poczekaj jeszcze parę dni a jak nadal nie będziesz miała okresu to zrób test i bez względu na wynik idź do lekarza.
nie zdarzały Ci się nigdy wcześniej takie długie cykle? okres może się spóźniać z wielu powodów.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 10 miesiąc temu #673042 przez Dave
idź na badanie bhcg, test z krwi i od razu będziesz wiedziała czy jest fasolka.
- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 10 miesiąc temu #676692 przez Kaś_O
podzielam rady dziewczyn. Zmiana lekarza, ewentualnie test z moczu a jak nie to koniecznie beta z krwi. Niestety mogło się coś przestawić ale podejście Twojego lekarza że nic z tym nie zrobił to trochę słabe

Moderatorzy: kasiora