- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witajcie Dziewczynki :)
Witajcie Dziewczynki :)
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Karolcia nie tylko u Ciebie dramat. Kacper nie chce mi jeść!!!!!!!!!! Dziś poszedł spać bez kolacji. Wczoraj znowu zwymiotował, ale przyjrzałam mu się z ukrycia, i dziad mały tak strasznie głęboko rączki pcha do buzi, a potem wymiotuje Kurcze opadam już z sił Byłam u lekarza i to prawdopodobnie przez ząbki, bo nie ma żadnych innych niepokojących objawów...
Kurcze jak byłam w ciąży to nie mogłam sie doczekać kiedy się Kacper urodzi, żeby przestać sie martwić. Ale ciąża to przy tym teraz pikuś. Nie ma dnia zebym sie o coś nie martwiła: a to wymiotuje, a to nie chce jeść, a to nie chce spać, a to nie może robić kupy, a za chwilę robi za dużo kupy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
nike84 a widzisz ja też mam zmartwienia w ciąży choć usg wychodzi prawidłowo wszystko jest dobrze a ja sie martwie chyba na zapas a Ty piszesz ze po urodzeniu jeszcze więcej zmartwień to ja chyba osiwieje Może moja kryszynka da troche mniej zmartwien Aby Kacperek wrocil szybko do zdrowka
Hej Tija Brzuszek super. Mój choć robi sie większy okrogly nie chce jeszcze byc heh i dalej wygladam jak najedzony grubasek
No co do tych mam to macie racje ja mam podwojny problem z mamami bo nie dosc ze ich nie znam to glupio zagadac to nawet nie znam za dobrze języka to nawet bym się nie dogadala.
"Uroki" mieszkania za granicą
Fajnie że przynajmiej Wy jesteście zawsze można cos poradzic popytac
Dobrej nocy
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
A co do zmartwień to u mnie chyba będzie jak na tym rysunku
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nike u nas to samo Majcia nic nie chce jeść już nie wiem cio jej dawać w nocy znów budzi się z płaczem , kolejny kryzys matczyny
Po kalafiorze były rewolucje brzuszkowe a ja tu o mięsie marze żeby jej wprowadzić
Zawsze marzyłam żeby moje dziecko było uśmiechniete i zadowolone a ja staje na uszach a ona wiecznie płacze Ja już nie mam siły jej nosić nic a nic nie mogę zrobić w domu na dodatek ci goście u mnie więc dramat dramat dramat
- Tija
- Wylogowany
- gaworzenie
Najpierw stwierdziłam do końca pierwszego trymestru i poźniej nie będzie powodów żeby się czymkolwiek martwić jak przyszedł 2 trymestr stwierdziłam że jestem głupia i nic się nie zmieni:) od kiedy człowiek chce mieć maleństwo patrzy na wszystko uważa przez całą ciąże i napewno zmartwienia nie znikną jak sie mały urodzi bo już zawsze będzie trzeba było sie nim zajmować kochać i martwić ale to tyle radości z drugiej strony
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja Kropka :*
Mam na imię Sylwia i jestem jak się po suwaczku okazało w 24 tygodniu ciąży Do tej pory myślałam że to 23 tydzień i w takim przeświadczeniu utrzymywała mnie moja ginekolog a tu niespodzianka! W lipcu zostanę szczęśliwą mamusią mojej pierwszej córci
- patka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
taki mały baby boom ale to chyba dobrze,bo kiedyś na geografii nauczycielka straszyła nas,że nasz kraj się starzeje,że zostają tylko starsi ludzie
To teraz przybędzie troszkę maluszków
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
patka89 a najwięcej kobiet w ciąży widuje sie wtedy gdy człowiek chce miec dziecko a mimo starań sie nie udaje ...
Cześć Sylwia
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja Kropka :*
Coś w tym jest, że jak chce się mieć maleństwo to wtedy wszędzie się panie z brzuchami pojawiają. Jak już się zdecydowaliśmy starać o dziecko to wszędzie widziałam wielkie brzuchy i normalnie stada bocianów
- stempelixx
- Wylogowany
- gaworzenie
Salon fryzjerski Wrocław - Bogactwo robi pięknym brzydkiego, niememu daje język, kulawemu parę nóg, ślepemu zaś dwoje oczu.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Dziewczyny z pierwszą ciążą się cykałam cackałam Bałam się o każdy niepokojący objaw, bo 2 razy zakaszlałam, czy aby kaszel nie wywoła przedwczesnego porodu??? I tak o każdy pierdół Może tez dlatego że wcześniej przeżyłam poronienie... Teraz jeśli pojawiłoby się plamienie lub ból to oczywiście byłabym zestrachana na maxa, ale na resztę nie zwracam uwagi bo czasu nie mam Wymioty zauważyłam i poczułam bo się nie da Ale jak nie ma tego czasu na rozmyślanie i użalanie się nad sobą to się jeszcze piękniej przeżywa ten czas
- patka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
wydaje mi się,że przechodzę ją świetnie Zobaczymy jaki będzie poród ale to juz coraz bliżej tylko miesiąc
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Moje dziecko ma gorączkę od wczoraj straszną i dopiero od kilku godzin zaczęła reagować na syropki... Właśnie robi sobie 4 drzemkę dziś... Widocznie sen mu potrzebny... gorączka potrafi wymęczyć dorosłego, a teraz dziecko...