- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam serdecznie
Witam serdecznie
- lucyna
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Lucyna
Mniej Więcej
9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #969628 przez lucyna
Lucyna
Jestem pierwszy raz na forum. Jestem w czwartym tygodniu drugiej ciąży. Mamy córkę 8 - letnią Na razie nie mam meczacych objawów oprócz bolesnych piersi. Jestem ciekawa, jak będzie dalej.
Lucyna
Ostatnio zmieniany: 9 lata 10 miesiąc temu przez lucyna.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madzia1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
9 lata 10 miesiąc temu #970353 przez madzia1
Witam wszystkie Mamuśki,
Jestem pierwszy raz na forum. Jestem w 21 tygodniu ciąży. Czuję się znacznie lepiej niż w pierwszych miesiącach, ale od kilku dni mam dość silne bóle z lewej strony brzucha. W piątek byłam u lekarza i nie stwierdzono niczego niepokojącego. Czy powinnam znowu udać się do lekarza?? Może panikuję trochę bo to moja pierwsza ciąża, mam nadzieję, że to tylko rozciąganie więzadeł. Czy ktoś miał coś podobnego?
Pozdrawiam,
madzia1
Jestem pierwszy raz na forum. Jestem w 21 tygodniu ciąży. Czuję się znacznie lepiej niż w pierwszych miesiącach, ale od kilku dni mam dość silne bóle z lewej strony brzucha. W piątek byłam u lekarza i nie stwierdzono niczego niepokojącego. Czy powinnam znowu udać się do lekarza?? Może panikuję trochę bo to moja pierwsza ciąża, mam nadzieję, że to tylko rozciąganie więzadeł. Czy ktoś miał coś podobnego?
Pozdrawiam,
madzia1
- lucyna
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Lucyna
Mniej Więcej
9 lata 10 miesiąc temu #970492 przez lucyna
Lucyna
Hej,
Mnie bolał brzuch z powodu rozciągania więzadeł, no i macica sie powiększa Jak chodzisz regularnie do lekarza to nie ma sie czym martwić. Pozdrawiam
Mnie bolał brzuch z powodu rozciągania więzadeł, no i macica sie powiększa Jak chodzisz regularnie do lekarza to nie ma sie czym martwić. Pozdrawiam
Lucyna
- madzia1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
9 lata 10 miesiąc temu #970594 przez madzia1
Bardzo dziękuję Ale na wszelki wypadek umówiłam się na jutro do lekarza, wolę panikować niż zlekceważyć
Moderatorzy: kasiora