BezpiecznaCiaza112023

polog

14 lata 7 miesiąc temu #17056 przez julcia_81
mam pytanie czy w czasie trwania waszego pologu mialyscie lub macie moze krew ktora brzydko pachnie a ten zapach jest nie do zniesienia ????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 7 miesiąc temu #17059 przez Madzia89862
julcia a wlasciwie dbasz o krocze?ja nie mialam tak niestety:/

14 lata 7 miesiąc temu #17068 przez gonia.1985
jeżeli pojawia się brzydki zapach to należy jeszcze bardziej zadbać o higienę, musisz podmywać się po każdej wizycie w toalecie, ja jeszcze przemywałam się tantum rosa to taki płyn odkażający i wszytsko było dobrze

14 lata 7 miesiąc temu #17106 przez Moniq
julcia, spróbuj tak jak dziewczyny pisały podmywać się po każdej wizycie w toalecie i wycierać papierowym ręcznikiem ale jeśli szybko nie minie to powinnaś przejść sie na kontrol do szpitala, przychodni przyszpitalnej lub zadzwonić do ginekologa i mu powiedzieć, bo nie koniecznie musi to być wina higieny, warto takie rzeczy sprawdzać. nie chce Cię straszyć ale zdarza się że zostanie jakiś fragment łożyska albo zrobił się stan zapalny i wtedy może być brzydki zapach; więc dla spokoju sprawdź to. a nie masz podwyższonej temperatury? ogólnie dobrze się czujesz?

14 lata 7 miesiąc temu #17152 przez julcia_81
temperatury nie mam tylko kreci mi sie w glowie i strasznmie glowa mnie boli od kilku dni

14 lata 7 miesiąc temu #17160 przez Madzia89862
julcia udaj sie do lekarza.tak bedzie najbezpieczniej jezeli on sam skontroluje cie

14 lata 7 miesiąc temu #17261 przez Moniq
Julcia, jak u Ciebie sytuacja? byłaś u lekarza?

14 lata 7 miesiąc temu #17334 przez Madzia89862
Julcia????mam nadzieje ze bylas u lekarza i wyjasnil sytuacje??

14 lata 7 miesiąc temu #17336 przez sloneczko
tak wlasnie jak dziewczyny pisza higiena jest bardzo wazna, po kazdym skorzystaniu z wc muszisz sie podmyc. Ja nie mialam problemow z tym

a co do bolu glowy, moze mialas znieczulenie zewnetrzne? i dlatego teraz cie boli glowa.

8 lata 10 miesiąc temu #1026023 przez KarolineCZ
Gdy moja przyjaciółka rodziła to moim zadaniem było zaopatrzyć jej torbę w przybory do higieny intymnej bo nie chciała o to prosić faceta (nie zrozumie). I tak totalnie nie wiedziałam co kupić bo to dla nas takie oczywiste, ze płyn do higieny intymnej i chusteczki, ale jak tak łaziłam po różnych sklepach internetowych i forach to natknęłam się na mgiełkę do higieny intymnej (jest też tutaj www.e-aptekavita.pl/szukaj/femma.html ). Nie wiedziałam za bardzo jak to działa więc kupiłam "na wszelki wypadek" no i okazało się, że przyjaciółka notorycznie z niej korzystała, bo miała potrzebę się podrapać a bała się, ze sobie coś naruszy, a mgiełka przynosiła ukojenie. Może warto i coś takiego mieć przy sobie?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka