BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #772511 przez tweety1992
oo czyli nie jestem sama:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #772522 przez kasiek21
ja tam też mam 21 i czuje sie na hmm... 21 :-D

11 lata 2 miesiąc temu #772534 przez wola82
myszka76 napisał:

No, jakbym się uparła to mogłabym być mamą niektórych ;)

Bomba :woohoo:

Czy u was strona forum tez tak wolno chodzi, 2 min sie laduje :angry:

21 kiedy to bylo tez bym chciala znowu tyle miec. Beztrokie zycie, ale byc juz mama w tym wieku nawet mi wtedy do glowy nie przyszlo. Ale wasze dzieci beda miec mlode mamusie :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #772535 przez Sarenka
Hej
Dziś robiłam badania, z miesiąca na miesiąc pogarsza mi się morfologia. Jutro mam wizytę, ciekawe co powie na to pani dr. Martwię się... A przecież czuję się świetnie - od samego początku.
Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to dziś było tylko spotkanie organizacyjne, więc ustalaliśmy i o której spotkania i co na nich będzie. Było sporo brzuchatych dziewczyn i 3 panów (w tym mój Mąż). Nie martw się Kasia, nie zawsze chodzi się parami. Mój chce chodzić, ale pracuje na zmiany, więc na pewno nie da rady być na wszystkich spotkaniach.
Jutro też sprawdzę ile przytyłam. Na ostatniej wizycie miesiąc temu było 2,5kg ale teraz jest masakra i na pewno mocno podskoczyłam na wadze. Ciężko mi i Brzusio wielki.
Kurtka nie dopina się żadna, zakupiłam nową na zimę, odcinaną pod biustem, mam nadzieję, ze wystarczy do lutego.

11 lata 2 miesiąc temu #772543 przez kasiek21
wola
ja też sie nawet nie snilo o dzieciątku :-D pamietam jak na wielkanoc siostra mnie pytała kiedy w ciazy bede i w ogole :-D a ja jej na to że napewno nie teraz. że moze za jakíes pięć lat :-D ta... a dosłownie miesiac później 3 czerwca- dzien po jej urodzinach mówię jej że jestem w ciazy :-D ot to taka niespodzianka :-D nie bylam na to gotowa ale teraz nie oddałabym malenswa za nic :-)

11 lata 2 miesiąc temu #772611 przez myszka76
Dzień dobry :)
Witam wszystkie mamusie i każde maleństwo z osobna :kiss:
Ja już w pracy, góra papierów... yyyyy rozleniwiłam się troszkę przez te dwa dni a tu czas wracać do rzeczywistości.
Pozdrowionka dla wszystkich :)

11 lata 2 miesiąc temu #772613 przez zosiaxvx
i ja sie witam :)

dzis znów humor nie dopisuje! nie wiem czemu... i znow dzis odpoczywac cały dzien , jak ja to zrobie to nie wiem :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #772620 przez Edi28
Witam się i ja z poczekalni laboratorium jestem już po pierwszym pobraniu i miksturze teraz dwie godziny siedzienia na pupce. Powiem wam, że czuje się koszmarnie słabo mi i strasznie niedobrze, aż żałuję, że taka ze mnie Zosia Samosia i powiedziałam mężowi, że sobie sama poradzę :-( eh byle przetrwać te dwie godziny Miłego dnia :-)

11 lata 2 miesiąc temu #772624 przez zosiaxvx
Edi nawet nie pisz ze ci słabo bo ja sie boje aż na to isc :dry: Zosia Samosia :lol:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #772647 przez myszka76
Kobiety, myślę że jest to dość dobry poradnik chociaż przyznam szczerze tylko przeglądnęłam, nie miałam czasu wziąć się za to porządnie.
Jak któraś ma ochotę....
newslettery.gazeta.pl/newslettery/confirm.do?l=797141e479f661

11 lata 2 miesiąc temu #772650 przez myszka76
Edi28 napisał:

Witam się i ja z poczekalni laboratorium jestem już po pierwszym pobraniu i miksturze teraz dwie godziny siedzienia na pupce. Powiem wam, że czuje się koszmarnie słabo mi i strasznie niedobrze, aż żałuję, że taka ze mnie Zosia Samosia i powiedziałam mężowi, że sobie sama poradzę :-( eh byle przetrwać te dwie godziny Miłego dnia :-)

Trzymam mocno kciuki, dasz radę!!

11 lata 2 miesiąc temu #772652 przez aisod
Dzień dobry!

Edi, uważaj na siebie... Możesz pić wodę,ale bardzo małymi łyczkami. Powinno pomóc przy tych słabościach :)

Zosia Ty to leż i nie wstawaj z łóżka! Może Twój dwulatek śniadanie i obiad Ci zrobi ;) Musisz odpoczywać, żeby nam się tu za szybko nie rozpakować :P Ja też musiałam parę dni leżeć przy półtoraroczniaku i wiem, że ciężko!

Kasiek dobrze, że się odezwałaś :)

Twetty daj znać, jak poszło z kłuciem...

Myszka powodzenia w pracy :)

U mnie dziś lepienie pierogów się szykuje... Przynajmniej taki plan ;) Zobaczymy czy mi się będzie chciało :P Coś niewyspana jestem, a pełnia już się skończyła przecież...

Miłego dnia!

11 lata 2 miesiąc temu #772663 przez Edi28
Dzięki dziewczyny za wsparcie :-) Zosiu pierwsza godzina jak dla mnie najgorsza, ale teraz jest już w miarę :-) no jeszcze godzina siedzenia :-) ale mnie naszła ochota na takie domowe własne pierożki, ale mój leń będzie zdecydowanie silnieszy może innym razem...

11 lata 2 miesiąc temu #772694 przez Marudka
hej dziewczynki :) ostatnio nie zaglądam prawie w ogole i dziś wchodze i 280 postów (wow) nie wiem czy to nadrobie.
do 25 listopada pracuje więc jeszcze miesiąc i ciągle jestem zalatana.
Moja krzywa wyszła tak sobie
naczo 101 po 2h 140 więc na styk i zostałam wysłana jeszcze raz jutro ide, jak wynik bedzie podobny to do diabetologa bardziej rygorystyczna dieta, bo widocznie ja sama nie potrafie się aż tak zmobilizować i grzeszę :P

11 lata 2 miesiąc temu #772736 przez tweety1992
Cześć dziewczynki. Witam sie z Katowic.

Nie pojechalam bo z lozka wstac nie umiem wymiotuje kreci mi sie w glowie nogi mam napuchniete a bola jak cholera ;/ Nie wiem co sie dzieje.

Edi dasz rade :) Juz polowa za toba ;)

Ja pierozki nie ale racuszki tak :D

Ja na sniadanko chlebek z sledzikowymi koreczkami :) Mezus zrobil bo ja ruszyc nie potrafie sie :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka