- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Pierwsze ruchy
Pierwsze ruchy
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Mniej Więcej
11 lata 7 miesiąc temu #660563 przez P@ul@
Witam wszystkich!
Na forum jestem od dziś. Często wchodziłam na tą stronę ale jakoś nigdy nie wpadłam na pomysł zalogowania się
Jestem w 20 tygodniu ciąży, a co do pierwszych ruchów to poczułam w 18 tygodniu ciąży, teraz za to maluch czasami tak szaleje, że aż w szoku jestem. Najbardziej rusza się wieczorami jak już spokojnie leże w łóżku. To wspaniałe uczucie, zwłaszcza jak się jest w pierwszej ciąży.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe i już obecne mamusie
Na forum jestem od dziś. Często wchodziłam na tą stronę ale jakoś nigdy nie wpadłam na pomysł zalogowania się
Jestem w 20 tygodniu ciąży, a co do pierwszych ruchów to poczułam w 18 tygodniu ciąży, teraz za to maluch czasami tak szaleje, że aż w szoku jestem. Najbardziej rusza się wieczorami jak już spokojnie leże w łóżku. To wspaniałe uczucie, zwłaszcza jak się jest w pierwszej ciąży.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe i już obecne mamusie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 15
11 lata 3 miesiąc temu #748779 przez Dagnes
Ja pierwszy raz poczulam ruchy w 17 tyg i 5 dniu. Byly to takie delikatne pukniecia od srodka. Zadnego przelewania czy motylkow wczesniej nie odczuwalam
- Moni@
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 3 miesiąc temu #749177 przez Moni@
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Mniej Więcej
11 lata 3 miesiąc temu #749192 przez wola82
Czesc dziewczyny.
Ja jestem drugi raz w ciazy, w pierwszej pierwsze ruchy poczulam cos po 20 tyg, a teraz juz w 18 tyg i coraz wyrazniej je czuc.
Ja jestem drugi raz w ciazy, w pierwszej pierwsze ruchy poczulam cos po 20 tyg, a teraz juz w 18 tyg i coraz wyrazniej je czuc.