- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Swieta i po swietach. Ja od paru dni codzienie mam po sniadaniu mdlosci,ciagnie mnie na wymioty,nie mam apetytu. Teraz mnie tesciowa wqrwila!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Hej kochane
Swieta i po swietach. Ja od paru dni codzienie mam po sniadaniu mdlosci,ciagnie mnie na wymioty,nie mam apetytu. Teraz mnie tesciowa wqrwila!
Pozniej do Was napisze....
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
danusia albo Nati czy Was tez w tej ciazy boli brzuch jak na @ bo mnie codziennie w nocy
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
marcynia Ja miałam wielką plesniawke w poprzedniej ciąży. Meczylam się póki pani w aptece nie poleciła mi hasco-sept w płynie do plukania jamy ustnej. Już po pierwszym użyciu była ZDECYDOWANA poprawa. A teraz producenci leków muszą pisać na wszystkim ze nie wolno w ciąży bo nikt nie robi przecież badań na ciężarnych więc taki jest przykaz.
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Swieta swieta i po swietach!
moniaW - wspolczuje Ci ten reakcji na glukoze Ja mam jakos w 28 tygodniu.
marcynia - U mnie po swietach w koncu spokoj, za chwile koncze prace i do domu Co do krzyza to mnie nie boli.
Gosia - wspolczuje wymiotow i tesciowej! O co tym razem sie uczepila! Niech sobie idzie!
karla - moja dzidzia narazie rusza sie sporadycznie, ale coraz czesciej. W poniedzialek USG polowkowe, hurra!
Zycze Wam milego weekendu kochane! Chociaz na pewno bede zagladac
- iwonan12
- Wylogowany
- pierwsze słowa
I po świętach U mnie uplyneły jako tako objadłam się mąż się śmiał że jem średnio co 30 minut ,ale teraz wracam do normy Dzieciaki chore męża powoli tez rozkłada więc otwieram szpital tylko ja jedna zdrowa i oby tak zostało
Wczoraj się dowiedzialam że moja młodsza siostra jest w ciąży najprawdopodobniej na sierpnia bedzie mieć termin ale jeszcze nie była u lekarza
Maluszek się wierci uwielbiam to zazdroszczę wam ja dopiero na USG mam na 14 ale te 3d więc synka zabieram niech pozna rodzeństwo
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Czy Was też dopada taki wisielczy nastrój czasami. Normalnie nie podobam się sobie jak patrzę w lustro. Gruba się robię, włosy stoją na wszystkie strony...farba złazi I zdałoby się farbę położyć a się nie chce . Brzuch u dołu pobolewa I w bokach też. Stać za długo nie mogę I szybko się męczę. I jeszcze to siusianie co chwila I ciągnięcie w macicy jakby miała wylecieć buuu Jedna pociecha to taka że jak sobie wieczorem leżę to czuję delikatne kopniaczki maleństwa. Nie wiem co będzie dalej bo to jeszcze drugie tyle samo przede mną a mi już brzusio przeszkadza w zakładaniu bucików. Chyba wiek też ma znaczenie co? Jak się czujecie dziewczynki te co młodsze są ode mnie. Przypomnę że mam 32 a w lutym 33 lata
Zamówiłam kilka ciuchów na ciążę bo w nic się nie mieszczę a jak coś ubiorę to uwiera w brzuszek I czuję się jak wciśnięta w za mały rozmiar.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gosiu u mnie czasem zdarza sie taki ból ale nie zawsze np. Wczoraj bolal mnie strasznie brzuch po prawej str. Jak lezalam na plecach po igraszkach trochę pocierpialam ...ale bylo warto hihihihihihihi ...tylko pozniej jak dotklam sie w miejscu w którym bolalo wyczuwalam mojego Marcelka cale jego ciałko hihihi musial sie zle ułożyć i robil mi gdzieś ucisk...
karla ja od początku przytylam 1, 5kg a od poniedziałku bede w 20 tyg.. kazda ciąża inna
biedroneczko ja tez najchętniej nie wychodzilabym z lozka bo strasznie zmeczona calymi dniami jestem ... rano jak wstaje od razu mam ochotę wracać do wyrka...
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jak tam dziewczyny po świętach ? brzuchy pełne? mi teraz od tych świąt przybył 1 kg;D czyli od początku ciąży przytyłam 1 kg tylko, póki co ;p brzuszek jest dalej tyci tyci, jak jestem ubrana to nie widać, za to mam wspaniałe piersi ;p :)póki co nic mnie nie boli więc jest dobrze u nas od wtorku cały czas ktoś był albo my u kogoś szkoda tylko że śniegu nie było
Paradisegratuluje oświadczyn !
Danusiaale ślicznie wyglądasz!!!))) i ten brzuszek!
MoniaWojej to łądnie po tej glukozie miałaś, ja pewnie niedługo też będę musiała ją zrobić;{
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143