- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ta ciaza nie jest wcale latwiejsza,dzis wybuchlam okropnym placzem kiedy R chcial mnie przytulic naga po kapieli,musialam mu sie wyplakac i wyzalic.
Nati tak mam lozysko na przedniej scianie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja tez czułam ruchy dwa dni temu a od dwóch dni nic. Ale sprawdziłam i serduszko pika miarowo
Gosia nie martw sie, jesteś w ciazy mniej tygodni niż ja na pewno wszystko e porządku, chociaż rozumiem, bo sama sie martwię...
- Aguśka88
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Rozmawiacie o dolegliwościach ciążowych, moją jest to że nie mogę ułożyć się wygodnie do snu, brzuch przeszkadza, a nie chcę go też za bardzo uciskać, no i kręgosłup pobolewa.
Przed świetami miałam na plusie 5 kg, teraz aż się boję wejść na wagę.
marcynia tak, ja mam problemy z bólem krzyża, głównie jak siedzę bez oparcia albo chodzę.
A co do pleśniawek to też mi wyskoczyła jedna z 2 miesiace temu, użyłam takiego żelu nie pamietam jak sie nazywał - ale było na nim napisane "do intensywnej pielęgnacji jamy ustnej" Szybko mi zniknęła.
Paradise fajnie że czujesz juz ruchy Mój maly już wariuje codziennie \powodzenia na USG !Ciekawe co będzie? Siuraczek czy dziurka
biedroneczka ach kochana, wiem co czujesz, ja też sie czuje brzydka, wyskakują mi jakies wyprysaki, zaczerwienienia na twarzy i czuje sie brzydka, nawet jak sie pomaluje to i tak sie sobie nie podobam....
I nie martw sie, ja jestem młodsza i też mam podobne dolegliwości i z butami tez sie mecze, bo jak siedze uciskam brzuch jak je nakładam i jest mi niewygodnie.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
3mam mocno kciuki za jutrzejsze usg!
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam USG jutro na 9:20, czyli na 10:20 polskiego czasu juz sie nie możemy doczekać
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Troche u mnie zamieszania teraz bo do dzis jest u Nas siostra męża ale przenosi sie do brata a my czekamy na znajomych z PL ktorzy dIsiaj o 22maja przyjechać do Nas na Sylwestra. ..
Od kilku dni mam problemy ze spaniem jak niektóre z Was nie moge wygodnie ułożyć się na lewym boku co mnie strasznie irytuje...Wstaje z bolacym barkiem albo jeszcze gorzej pod lopatkami i nawet rak podnieść nie mogę! !!!!! Poducha nie pomaga....do tego dretwieja mi rece od lokcia do koniuszkow palcow...; ( może jestem jakas inna? W obu poprzednich ciazach (byly dziewczynki) wszystko było ok a teraz jakas tragedia ze spaniem... (jest Marcelek)
Co poradzicie kolezance w potrzebie??? W końcu musze sie wyspac bo nie wyrabiam w dzień. ...
Paradise czekam z niecierpliwością na wieści z USG no ale u Ciebie dopiero 5 rano
nati daj znac jak juz bedziesz po badaniu
Aguska biedroneczko ja tez wcześniej w tej ciąży czulam sie brzydka a teraz czuje sie pieknie! Podobno to prawda ze chlopak dodaje Matce urody
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Troche u mnie zamieszania teraz bo do dzis jest u Nas siostra męża ale przenosi sie do brata a my czekamy na znajomych z PL ktorzy dIsiaj o 22maja przyjechać do Nas na Sylwestra. ..
Od kilku dni mam problemy ze spaniem jak niektóre z Was nie moge wygodnie ułożyć się na lewym boku co mnie strasznie irytuje...Wstaje z bolacym barkiem albo jeszcze gorzej pod lopatkami i nawet rak podnieść nie mogę! !!!!! Poducha nie pomaga....do tego dretwieja mi rece od lokcia do koniuszkow palcow...; ( może jestem jakas inna? W obu poprzednich ciazach (byly dziewczynki) wszystko było ok a teraz jakas tragedia ze spaniem... (jest Marcelek)
Co poradzicie kolezance w potrzebie??? W końcu musze sie wyspac bo nie wyrabiam w dzień. ...
Paradise czekam z niecierpliwością na wieści z USG no ale u Ciebie dopiero 5 rano
nati daj znac jak juz bedziesz po badaniu
Aguska biedroneczko ja tez wcześniej w tej ciąży czulam sie brzydka a teraz czuje sie pieknie! Podobno to prawda ze chlopak dodaje Matce urody
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
danusia ja ostatnio też wstałam jak połamana po nocy,nie mam na to sposobu
nati,paradise 3mam mocno kciuki za wizyty,zdajcie nam relacje
Wczoraj wieczorem,w nocy i nad ranem poczułam jak maluszke się przesuwa,czułam pukanie,nawet jak ręki nie przykładałam do brzuszka!!!!! tak bardzo się ciesze,jestem spokojniejsza. Te ruchy były takie nieśmiałe,niewinne,spokojne nie to co przy Zojce.
A tak w ogóle obudziłam się z potwornym bólem gardła po lewej stronie,piję co chiwla ciepłe herbaty,założyałm sobie szali ale już od odkrztuszam plwociną...ratuje się domowymi sposobami ale do apteteki muszę pójśc po Tantum-verde bądź Hasco-sept
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Paradise jeszcze 25 minut I będzie wiadomo
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marcelek też raz kopie tak jak np. wczoraj leżałam w wannie i patrzałam na brzuszek mały tak mocno kopal ze było widać jak brzuch się rusza a raz kopie tak bardzo delikatnie ...
Ciesze się że w końcu jesteś spokojniejsza!!!!!!
Paradise nati czekamy zniecierpliwione
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Będziemy mieli dziewczynkę!!!!!! Piękna zdrowa kochana corunia!!! Oboje płakaliśmy ze wzruszenia! Boże jak cudownie!!! )))
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Dziewczyny!!
Będziemy mieli dziewczynkę!!!!!! Piękna zdrowa kochana corunia!!! Oboje płakaliśmy ze wzruszenia! Boże jak cudownie!!! )))
cudownieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!