- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gosia- spokojnie kochana ja do początku grudnia nic nie mogłam przytyc, brzuch wyglądał jakby był po prostu lekko wzdęty Ruchy pojedyncze poczułam 4 tygodnie temu, a regularne dopiero od 16 grudnia:) A teraz zobacz jaką mam piłę zamiast brzucha !!
W 18 tygodniu byłam w szpitalu to Panie pielęgniarki jak mnie zobaczyły pytały czy na pewno nie pomyliłam się w liczeniu tygodni ;PP
Danusia- trzymaj się kochana, jeszcze na święta takie rzeczy
Usia- ja za to mam problemy żeby zasnąć w nocy wiercę się i wiercę do 4 i zasypiam...
U mnie od 2 dni leżąco.. kręgosłup bardzo boli, od przesilenia 3 dni wciąż na nogach i taki finał, że wczoraj mnie kochany z łóżka musiał podnosić Dziś niby trochę lepiej, ale z resztą praktycznie wstałam tylko kilka razy, a gdzie tu sprzątanie, gotowanie?! Eh.. Małż wróci z pracy to trzeba będzie wykorzystać...
A święta w rozjazdach, przez dwa dni będziemy robili koło tysiąca km i mój kręgosłup już boli na tą myśl ;(!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Troche mnie nie bylo, ale jak zapewnie kazda z Was jestem zabiegana pomiedzy sprzataniem, gotowaniem, praca a pakowaniem prezentow, ale jedyna okazja do napisania do Was jest teraz, bo siedze w pracy i nie mam za duzo platnosci.
Danusia – ale fajnie, ze maly juz kopie. Widzialam Twoja choinke, jest sliczna! Zakupy w koncu zrobione Danusia, wow ale Ty masz widoki! To gory???
Przykro mi z powodu Olivki, na pewno to bardzo przezylas, ale niestety nie mamy oczu dookola glowy, chwala Bogu zeby nowe wyrosna.
MoniaW – na pewno nastepnym razem zobaczysz, kto siedzi w brzuszku
Sela – ale fajna dzidzia no i sliczne pazurki!
Beaciaa – gratuluje synka! Widze, ze narazie przewaga chlopakow! U mnie z sexem tak samo, przynajmniej jak narazie Dbaj o siebie i kregoslup!
Gosia27 – moze i u mnie bedzie dziewczynka, kto wie! Dowiem sie za tydzien. No i gratuluje mieszkania! U mnie tez dzidzia bardzo sporadycznie puknie raz na jakis czas i cisza…
Iwonan – ja tez juz sie nie moge doczekac maja.
Usmiechnieta – szybkiego powrotu do zdrowia kochana! Mam nadzieje, ze wyzdrowiejesz do swiat!
Aguska88 – oczywiscie, ze Cie pamietamy Gratuluje synka kochana! Swietne fotki
Mowmimama – rowniez gratulacje synka! Wow, ale mamy chlopakow na forum!
Nati – rozumiem doskonale, tez padalam po sprzataniu, ech…
Agulka901 – gratuluje synka I witamy na Majowkowym forum.
Ja jestem w pracy, jutro mam gosci na Wigilie, wiec nie wiem, kiedy sie znow odezwe, zapewne po swietach.
Kochane moje forumowiczki. Zycze Wam zdrowych i wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego Roku 2014 no i “szampanskiego” Sylwestra przy soczku
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
beaciaa Pokazała bys ten swój piekny brzuszek:)Co do kregosłupa tezn mnie boli ale wole to niz moje wymioty które miałam
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gosia - u mnie w 'niej'' tez było coś nie halo..hmmm... mialam nawet wargi takie czerwwwwone
a pio zatym hmmm Twoje rozdraznienie...czyżbyś była w ciąży ?
agulka - witam cię i gratuluję syna
pozdrawiam Was światecznie ...z pracy
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
ja bym chciała zerknac co tam ciekawego jest:P
marcynia Wielkie gratulacje
Dziewczyny chciałam wam złożyć świąteczne życzenia dużo dużo uśmiechu by te św były rodzinne i spokojne.By każdej z was spełniały sie marzenia a prezęty pod choinka były tymi wymarzonymi
I najwazniejsze by nasze pociechy w brzuszkach rosły były zrdowe i szczesliwe
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marcynia- jeszcze raz gratuluję
No i ja również życzę wam wesołych, radosnych i spokojnych świąt, żeby pociechy szalały w brzuszkach, pięknie rosły Buziaki!:*
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Wiecie co? Załamałam się właśnie. Jak patrzę na moja kuchnię to chce mi się płakać. Przedwczoraj ogarnelam całe mieszkanie a dziś już tego nie widac:-(. A dziś popoludniu pieklam ciasto i ciasteczka na jutro... tak koło 20.30 zrobiło mi się strasznie słabo i duszno, że musiałam się położyć... Na szczęście Dawid chyba coś wyczuł bo położył się obok i po 20 minutach zasnął. Ja tak leze do tej pory i nie mam siły wstać. Jutro koło południu jedziemy na dwa dni do mojej babci a ja nas nawet nie spakowalam bo zaplanowalam to właśnie na dziś wieczór:-( buuu...
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chciałabym Wam Życzyć Każdej z osobna i Wszystkim Razem(bo przecież stanowimy cudowny Team )
Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę,
aby przy świątecznym stole nie zabrakło
światła i ciepła rodzinnej atmosfery,
A Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.
Ja już sobie praktycznie wszystko przygotowałam wczoraj ale siedziałam w kuchni do 00:00
ząbek nei boli przeszło i obyło się bez dentysty więc wydaje mi się że musiałam podrażnić dziąsło wykałaczką bo ostatnio bardzo tam dłubałam...hehehe
Dzisiaj mamy samotną Wigilię a jutro już Goście się schodzą do nas z kolei w 2 dzień Świąt jedziemy do Naszych przyjaciół z prezentami bo w Końcu Borysek wiedział kiedy się urodzić...
Teraz muszę tylko przygotować rybki i zrobić makówkę tak to juz chyba mamy wszystko:)
Marcyniu Gratuluję jeszcze raz
nati Kochana też miewam takie dni że nic tylko sie położyć bo jak za długo postoję wydaje mi się że robi mi się słabo i że chce mi wszystko na zewnątrz wypaść....
agulka witamy na naszym cudownym Forum
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania