BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #811736 przez beaciaa
agulka901- ja za to odwrtonie z OM wychodzi termin na 3.05, a z USG(trzech ostatnih) na 28.04 :P

Gosia- spokojnie kochana ja do początku grudnia nic nie mogłam przytyc, brzuch wyglądał jakby był po prostu lekko wzdęty ;) Ruchy pojedyncze poczułam 4 tygodnie temu, a regularne dopiero od 16 grudnia:) A teraz zobacz jaką mam piłę zamiast brzucha :P!!
W 18 tygodniu byłam w szpitalu to Panie pielęgniarki jak mnie zobaczyły pytały czy na pewno nie pomyliłam się w liczeniu tygodni ;PP

Danusia- trzymaj się kochana, jeszcze na święta takie rzeczy :(

Usia- ja za to mam problemy żeby zasnąć w nocy :( wiercę się i wiercę do 4 i zasypiam...

U mnie od 2 dni leżąco.. kręgosłup bardzo boli, od przesilenia :( 3 dni wciąż na nogach i taki finał, że wczoraj mnie kochany z łóżka musiał podnosić :( Dziś niby trochę lepiej, ale z resztą praktycznie wstałam tylko kilka razy, a gdzie tu sprzątanie, gotowanie?! Eh.. Małż wróci z pracy to trzeba będzie wykorzystać...
A święta w rozjazdach, przez dwa dni będziemy robili koło tysiąca km i mój kręgosłup już boli na tą myśl ;(!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #811751 przez Paradise1982
Hej dziewczyny,
Troche mnie nie bylo, ale jak zapewnie kazda z Was jestem zabiegana pomiedzy sprzataniem, gotowaniem, praca a pakowaniem prezentow, ale jedyna okazja do napisania do Was jest teraz, bo siedze w pracy i nie mam za duzo platnosci.

Danusia – ale fajnie, ze maly juz kopie. Widzialam Twoja choinke, jest sliczna! Zakupy w koncu zrobione  Danusia, wow ale Ty masz widoki! To gory???
Przykro mi z powodu Olivki, na pewno to bardzo przezylas, ale niestety nie mamy oczu dookola glowy, chwala Bogu zeby nowe wyrosna.
MoniaW – na pewno nastepnym razem zobaczysz, kto siedzi w brzuszku 
Sela – ale fajna dzidzia no i sliczne pazurki!
Beaciaa – gratuluje synka! Widze, ze narazie przewaga chlopakow! U mnie z sexem tak samo, przynajmniej jak narazie  Dbaj o siebie i kregoslup!
Gosia27 – moze i u mnie bedzie dziewczynka, kto wie! Dowiem sie za tydzien. No i gratuluje mieszkania!  U mnie tez dzidzia bardzo sporadycznie puknie raz na jakis czas i cisza…
Iwonan – ja tez juz sie nie moge doczekac maja.
Usmiechnieta – szybkiego powrotu do zdrowia kochana! Mam nadzieje, ze wyzdrowiejesz do swiat!
Aguska88 – oczywiscie, ze Cie pamietamy  Gratuluje synka kochana! Swietne fotki
Mowmimama – rowniez gratulacje synka! Wow, ale mamy chlopakow na forum!
Nati – rozumiem doskonale, tez padalam po sprzataniu, ech…
Agulka901 – gratuluje synka  I witamy na Majowkowym forum.

Ja jestem w pracy, jutro mam gosci na Wigilie, wiec nie wiem, kiedy sie znow odezwe, zapewne po swietach.

Kochane moje forumowiczki. Zycze Wam zdrowych i wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego Roku 2014 no i “szampanskiego” Sylwestra przy soczku 

10 lata 11 miesiąc temu #811760 przez sela
agulka901 Witaj gratuluje synaka u nas na forum wiekasz przewaga chłopców :laugh: wiec witam w gronie małych facetów.Z tymi terminami to róznie jest ja miałam na 19.05 a teraz mam na 5.05 a tak na prawde to moze i w kwietniu urodze nigdy nie wiadomo hahah

beaciaa Pokazała bys ten swój piekny brzuszek:)Co do kregosłupa tezn mnie boli :( ale wole to niz moje wymioty które miałam :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #811761 przez beaciaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #811771 przez Paradise1982
Beaciaa - śliczny brzuszek :) mnie tez czasami kręgosłup boli.

10 lata 11 miesiąc temu #811814 przez marcynia
hej troszkę mnie nie było :)
przychodzę z nowiną!
zaręczyłam się!!!!! :) :)

10 lata 11 miesiąc temu #811818 przez marcynia
beacia - cudo brzusio :)
Gosia - u mnie w 'niej'' tez było coś nie halo..hmmm... mialam nawet wargi takie czerwwwwone
a pio zatym hmmm Twoje rozdraznienie...czyżbyś była w ciąży :P?
agulka - witam cię i gratuluję syna :)

pozdrawiam Was światecznie ...z pracy :)

10 lata 11 miesiąc temu #811839 przez sela
beaciaa Super wygladasz :) A te prezety za toba oj dziewczyno silna wole masz haha
ja bym chciała zerknac co tam ciekawego jest:P

marcynia Wielkie gratulacje :woohoo:

Dziewczyny chciałam wam złożyć świąteczne życzenia dużo dużo uśmiechu by te św były rodzinne i spokojne.By każdej z was spełniały sie marzenia a prezęty pod choinka były tymi wymarzonymi
I najwazniejsze by nasze pociechy w brzuszkach rosły były zrdowe i szczesliwe :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #811860 przez beaciaa
Sela- dziękuję :) Co do prezentów to dopiero przed chwilą Łukasz przyniósł dla mnie i się bardzo wyróżnia bo jest różowy z myszką miki :D hihi :D

Marcynia- jeszcze raz gratuluję :)

No i ja również życzę wam wesołych, radosnych i spokojnych świąt, żeby pociechy szalały w brzuszkach, pięknie rosły :) Buziaki!:*

10 lata 11 miesiąc temu #811880 przez mowmimama
Cześć :)

Dziewczyny chciałam Wam życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT :))

ps. beaciaa śliczny brzuszek :)

10 lata 11 miesiąc temu #811904 przez nati.olsztyn
WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE MAMUŚKI!:-)

Wiecie co? Załamałam się właśnie. Jak patrzę na moja kuchnię to chce mi się płakać. Przedwczoraj ogarnelam całe mieszkanie a dziś już tego nie widac:-(. A dziś popoludniu pieklam ciasto i ciasteczka na jutro... tak koło 20.30 zrobiło mi się strasznie słabo i duszno, że musiałam się położyć... Na szczęście Dawid chyba coś wyczuł bo położył się obok i po 20 minutach zasnął. Ja tak leze do tej pory i nie mam siły wstać. Jutro koło południu jedziemy na dwa dni do mojej babci a ja nas nawet nie spakowalam bo zaplanowalam to właśnie na dziś wieczór:-( buuu...

10 lata 11 miesiąc temu #811958 przez danusia87
Moje Kochane Perły

Chciałabym Wam Życzyć Każdej z osobna i Wszystkim Razem(bo przecież stanowimy cudowny Team :laugh: :laugh: )

Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę,
aby przy świątecznym stole nie zabrakło
światła i ciepła rodzinnej atmosfery,
A Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.

Ja już sobie praktycznie wszystko przygotowałam wczoraj ale siedziałam w kuchni do 00:00
ząbek nei boli przeszło i obyło się bez dentysty więc wydaje mi się że musiałam podrażnić dziąsło wykałaczką bo ostatnio bardzo tam dłubałam...hehehe
Dzisiaj mamy samotną Wigilię a jutro już Goście się schodzą do nas z kolei w 2 dzień Świąt jedziemy do Naszych przyjaciół z prezentami bo w Końcu Borysek wiedział kiedy się urodzić...:)
Teraz muszę tylko przygotować rybki i zrobić makówkę tak to juz chyba mamy wszystko:)

Marcyniu Gratuluję jeszcze raz ;)

nati Kochana też miewam takie dni że nic tylko sie położyć bo jak za długo postoję wydaje mi się że robi mi się słabo i że chce mi wszystko na zewnątrz wypaść....

agulka witamy na naszym cudownym Forum :)

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

10 lata 11 miesiąc temu #811959 przez danusia87
Paradise tak to góry tylko przykryte pierzynką z chmur... na dole u nas była straszna mgła a kilometr wyżej już tak pięknie:) to zdjęcie z kamery internetowej na naszym małym stoku narciarskim :)

10 lata 11 miesiąc temu #812092 przez Gosia27
Wesolych Swiat moje kochane brzuchatki! :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #812093 przez danusia87
Wzajemnie Gosiu :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka