- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Aguśka88
- Wylogowany
- gaworzenie
Syla Witamy nową mamusię
Ojej, dużo przeszłaś, ale dobrze że teraz jest wszystko ok i będziesz miała zdrowego synka Wybrałaś już imię?
Co do ciuszków to jeszcze nie gromadzę,niedługo zacznę, kurcze już zapomniałam jak to ma wyglądać ilościowo....pewnie kupie wszystkiego za dużo, ale z tego co pamietam bodziaki i śpiochy i pajacyki sa najważniejsze , tego używałam najwiecej. nie wiem ile mam kupić ciuszków "newborn" Bo z tego co pamietam to na poczatku te 0-3 miesiace były za duże.
Paradise Super tabeleczka, bardzo przejrzysta, no i gołym okiem widac zdecydowaną przewagę chłopaków, fajnie zrobiłas z tymi kolorami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- syla00
- Wylogowany
- gaworzenie
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas w Austrii dzisiaj Święto w Anglii chyba nie Paradise ? A szkoda że tu jest wolne i wszystko pozamykane bo poszłabym coś kupić maluszkowi
Ja wczoraj do 24 siedziałam z mężem i szukaismy pomysłów na pokój dla Olivii i Marcelka i puki co zostaliśmy na etapie pojedziemy do sklepu zobaczymy farby i w tedy zadecydujemy...
A dzisiaj błogie lenistwo na kanapie rolady wołowe kluski śląskie buraczki i kompot mam z wczoraj trzeba tylko ugrzać...na spacer sie nie zapowiada bo ciągle pada od 2 dni...także nie pozostaje nic innego jak tylko zabawy z Olivią i szukanie dalszych inspiracjii na cały dom ...chcemy zrobić teraz remont puki mam jeszcze troszkę sił choć i tak nie mam ich wiele, jak z Olivią byłam w ciąży do ostatniego dnia mogłam góry przenosić teraz kompletnie nic nie zrobię a jestem śpiąca brzuch twardnieje i w ogóle ból się pojawia!!!
Ahhh każda ciąża inna....
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja póki co mam inny problem - chwilami (czasem tylko raz na 1-2 tygodnie) boli mnie strasznie tu w mostku, między piersiami, wczoraj w sklepie nagle poczułam taki przeszywający ból, nie do zniesienia, pytałam bratowej - mówiła, że też tak miała i nawet w szpitalu była z tego powodu ale powiedzieli jej, że to normalne i, że wszystko jest dobrze.
Paradise - a to masz fajną sprawę z tymi ćwiczeniami, dużo radochy pewnie przy tym:), ja niestety nie mam takich możliwości, więc ćwiczę z panią na youtubie Staram się tak 4-5 razy w tygodniu 2 różne zestawy przećwiczyć, od 1-3 są trudne i dla mnie były za ciężkie, ale od czwartego są już takie fajne, np. 10 jest super - taki aerobik, oczywiście nie mam hantli ale zastępuję je dwoma 0,5l butelkami z wodą mineralną
A powiedz, dlaczego mąż kręci nosem na imię Victoria? Ja się zastanawiałam jeszcze nad Emilią albo Tosią, Emilka podoba się mężowi, ale na Tosię się nie zgodził. Mimo wszystko mam jakiś sentyment do imienia Wiktoria, podoba mi się od wielu wielu lat i zawsze chciałam mieć córeczkę o tym imieniu.
Syla - helloł Widzę, że mamy bardzo podobne terminy porodów, mój to 31 maja, lekarka mówiła mi, że równie dobrze może to być 1,2 czy 3 czerwiec
Ale się rozgadałam,
pozdrawiam i życzę miłego dnia
- 1Ewka
- Wylogowany
- gaworzenie
U Nas tez jest problem w wyborem imienia.. dla dziewczynki nie było by problemu natomiast to co podoba się mnie nie podoba się mojemu mężowi.. no nic jeszcze 4 misiące i musimy się na coś zdecydować..
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Fajne te Twoje cwiczenia, moze sobie tez zafunduje dzis wieczorem, a co tam
Danusia - niestety, malo religijna ta Anglia, hehe, i siedze w biurze
1Ewka - bardzo prosze Potem wstawie tabelke, bo teraz jestem w pracy.
No nic, ide porobic jakies platnosci, faktury czekaja
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
Muszę powiedzieć swojej lekarce o tych bólach, bo występowały często tak w 3 miesiącu, później ustały, teraz zaczynam 5 i własnie po długiej przerwie znów je poczułam.
- babajaga0087
- Wylogowany
- budujemy zdania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Danusia współczuje ci kochana dobrze ze już lepiej się czujesz...
Paradise super tabelka hehe przewaga chłopków..
Nowe forumowiczki witam was gorąco;)
My już wybraliśmy imię dla naszego synka będzie DOMINIK;))) od wczoraj nasze szczęście daje o sobie bardzo mocno znać heheh że aż mam dreszcze no i zaczęła robić mi się kreska na brzuszku..... reszta u mnie po staremu czyli wszystko dobrze;)))
- Mmusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja też już podawałam, że będzie chłopczyk i termin na 23 maj ale będę miała jak syla00 syla00 planową cesarkę (bo chce mieć pewność że dzidzia będzie bezpieczna) więc jakiś tydzień wcześniej może wypaść termin.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Dzis mam pierwszy w tej ciazy dzien kryzysowy. Nie mam sily stac na nogach,jest mi slabo i duszno...okropnie. do tego ciagle meczs sie z zatokami
Nadrobilam wasze posty ale wybaczcie ze nie odpisze na nie...
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania