BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu #876256 przez biedroneczka39
isia moja kuzynka miała masaż szyjki macicy we środę a w czwartek urodziła córkę 3900 :woohoo:
Wy nie straszcie dziewczyny. Bo ja co prawda nie wymiotuję ale mdli mnie czasem od wczoraj. Po za tym też mam skurcze od środy ale położna wpisała w kartę że to przepowiadające a na KTG wszystko normalne więc chyba to nie to :S Ja tak za dwa tygodnie mi się marzy :blink:

<3 Oliwia i Alicja <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #876257 przez miła
Kasiunia88 ja tego suwaczka nie umiemiem tu zalozyc :) probowalam i nie wychodzilo :( jestem w 35 tygodniu termin powinien byc w tabelce 28 maj :) ja kochana mam juz od paru dni skurcze ale sa regularne i przy nich zawsze musze isc do wc ale to nie biegunka tylko normalnie sie oczyszczam... wiec chodze sobie tak pare razy dziennie juz od kilku dni. od 2 dni zauwazylam ze w nocy chodze okolo 6,7 razy siusiu gdzie zawsze chodzilam moze 2 3 razy. no i dzis doszly te okropne nudnosci :X az sie plakac chce tak sie czuje :( :(
biedroneczka ja tez jeszcze 2 tyg chcialabym zeby malenstwo poczekalo. Sama niewiem co o tym myslec przeciez to dopiero 35 tydzien a ja juz mam tyle objawow :(

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #876258 przez Kasiunia88
miła to jeszcze masz troszkę czasu, a ja w nocy nie chodzę w ogóle sikać..może czasami, ale to tylko raz na całą noc..mnie bardziej budzi ból pleców i żeber.

10 lata 8 miesiąc temu #876260 przez Gosia27
Ale tu ruch.
mila niech jeszcze maluszek posiedzi w brzuszku,chociaz re 2tyg. Wiesz,ja bym pojechala na ip,bo u Ciebie to oczyszczanie wskazuje na zblizajacy sie porod.

Ja przed chwila wygotowalam laktator,butelki i smoczki

10 lata 8 miesiąc temu #876261 przez agnieszka_23
Nati- serdeczne gratulacje !!! :kiss: :kiss:

Miła- ja od 4-5 dni mam takie oczyszczanie organizmu.. dodatkowo wczoraj wymiotowałam, dziś też mnie coś mdli...

wczoraj poczułam 1 ruch Małego.. dziś od rana wcale.. leniwiec okropny się zrobił z Synka.. ale jest wypięty do mnie kręgosłupem, pewnie dlatego nie czuje ruchów..

10 lata 8 miesiąc temu #876262 przez isia
biedroneczka- duża dziewczynka się urodziła twojej kuzynce. ja to bym chciała jeszcze poczekac tydzień, bo angina mnie rozłożyła i nie chcę w chorobie męczyc się z porodem. i do tego doszło mi zapalenie ucha, mój syn też się męczy z tym zapaleniem.
No i boję się tego masażu bo słyszałam że bardzo boli :huh:

Miła, biedroneczka- wy to faktycznie wstrzymajcie się z tym porodem jeszcze ze dwa tyg.

10 lata 8 miesiąc temu #876264 przez Paradise1982
Kurde mnie tak strasznie od wczoraj boli kość łonowa i biodra, że już w ogóle nie mogę chodzić. Wczoraj poszliśmy do restauracji i musieliśmy jechać taxi, bo ja nawet już do kuchni nie jestem w stanie dojść, a schody to mordęga :( Wiecznie biorę Paracetamol i kąpiele, ale teraz to już tylko poród pomoże. :dry:

10 lata 8 miesiąc temu #876265 przez Milka
allegro.pl/podgrzewacz-philips-avent-jak...0msc-i4190852194.htm
witam mam na sprzedaż podgrzewacz elektorniczny Z Philips avnet może któras mama potrzebuję ? Preferowałabym odbiór osobisty podgrzewacz jest jak nowy z paragonem pudełkiem instrukcja obsługi karta gwarancyjną . gwarancja do 25.02.15r. podgrzewacz można obejrzeć/kupic w Katowicach lub Zawierciu w Katowicach w kazda niedziele od 8.30 do max 10.00 lub w Zawierciu oprócz soboty .

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #876266 przez miła
kasiunia zazdroszcze ja to wogole sie nie wyspiam przez to siusianie no i standardowo po siusianiu te skurcze ehh :( mnie tez bola czesto plecy ale to ze wzgledu na to ze zrobil mi sie zator w prawej nerce....
gosia27 a jesli to nie sa biegunki tylko takie normalne to myslisz ze tez wskazuje na zblizajacy sie porod?
agnieszka23 no u ciebie to juz czas powoli moja droga :)!!
isia zapalenie ucha to okropienstwo!!! znam ten bol wspolczuje :(
Paradise moja kolezanke tydzien przed porodem tez biodra bolaly :) !

10 lata 8 miesiąc temu #876267 przez agnieszka_23
aa i co siusiania w nocy to ja wstaję równiutko co 1,5 godziny- mam już serdecznie dość ! ledwo zasnę a tu znowu trzeba wstać :(

chyba się wybiorę do szpitala- martwi mnie brak tych ruchów małego ;(

10 lata 8 miesiąc temu #876271 przez miła
agnieszka 23 no jedz kochana bynajmniej bedziesz spokojna. ja jak cos sobie zjem to maly sie bardzo rusza . z chcecia tez bym pojechala na IP zobaczyc czy cos sie dzieje ale raz mnie tam badzo brzydko potraktowali i teraz jezdze tam w OSTATECZNOSCI.

10 lata 8 miesiąc temu #876272 przez agnieszka_23
ja odwlekam wyjazd do szpitala, bo oni tam zawsze zostawiają na oddziale- nawet jak jest ok.. a jak zostawią do już do rozwiązania.. a najgorsze jest to, że poród wywołują dopiero 12 dni po terminie.. leżałam już na patologii więc wiem dokladnie co tam się dzieje..

10 lata 8 miesiąc temu #876274 przez miła
mnie za to nigdy nie zostawiaja a zawsze slysze tak jak mowisz ze jak sie jedzie to zostawia. Ojej to faktycznie troszke pozno :( ja to jednak wole rodzic przed niz po. A ile twoje malenstwo juz wazy?

10 lata 8 miesiąc temu #876276 przez agnieszka_23
Nie mam pojęcia ile waży, chodzę do lekarza na nfz, podczas ostatniego badanie usg (jakos po 30 tc) zapytałam go o wagę dzidziusia, usłyszałam, że usg kłamie, bo dziecko miało ważyć 3 kg a na cesarce okazało się, że ważyło 4 kg. Jak mnie przyjmowali do szpitala 11.04 to dziecko ważyło między 2380 a 2510.
poczułam właśnie 3 ruchy ;) to już jakiś sukces..

10 lata 8 miesiąc temu #876279 przez miła
Klamie czy nie klamie zawsze warto wiedziec :) no widzisz dzidzia ma juz pewnie malo miejsca w twoim brzuszku:) albo leniwa dzis jest ;) !! moj teraz w 35 wazy 2700 to chyba troche duzo? Ide sie szykowac i zaraz na spacerek nad morze pochodze sobie po plazy nawdycham sie jodu i mam wieelka nadzieje ze bedzie mi lepiej :) !!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka