- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mira_84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kocica - pogoda - masakra... ponoć od środy ma być lepiej.
babajaga - koniec maja już niedługo.... jak ten czas leci!
Monia - ja się czuję jak kaczka skrzyżowana ze słoniem... wyglądam zresztą podobnie
podczytałam lipcówki, jakie to szczęście, że chłopczyk przeżył. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej i że będzie zdrowy.
co do marcówek - samo życie, przynajmniej są dziewczyny szczere. Początki nie są wcale różowo-niebieskie. Ale z każdym dniem jest łatwiej i coraz więcej pewności siebie się pojawia.
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
Odprawiłam lubego do pracy, zjadłam śniadanie a teraz kawka i ciacho:)
Dziś serniczek truskawkowy z owocami leśnymi
Kwaśny jak cholera tzn owoce kwaśne, ale za dużo słodkiego to też nie zdowo
To trochę taki serniczek przeprosinowy, bo Dawid mnie wczoraj wyprowadził taaak z równowagi że myślałam, że go roztrzepie Na szczescie jak wrócił z pracy to już mi trochę przeszło,
ale na sernik się skusił Ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy, na szczęscie on ma do tego reke A zamrażarka nam pęka w szwach od owoców przywiezionych ze wsi, więc trzeba to jakoś spożytkować
Jak któraś ma ochotę częstuję się:
Jakie macie plany na dziś?
Bo ja lenistwo:) Nie mam zamiary zbyt wiele dziś zrobić,
jedynie czekam na 2 klientów na odbiory zdjęć
Dziewczyny kiedy powinnyśmy zcząć prać/prasować ciuszki malucha + szykować torbe szpitalną?
ok 36 tydzień ? czy szybciej?
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mira_84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jakasse - rany, boski sernik.... zazdroszczę! co do ciuchów i torby to ja 32-33 tc chcę mieć do dopięte, bo poźniej już mi się walczyć z praniem i prasowaniem coraz mnie będzie chcialo.
Monia - super, że masz taką rodzinna obstawę do pomocy. I że siostra rodzi w lipcu - fajnie Wam sie będą dzieciaczki chowały razem.
Katasza - sytuacja mi znana - mój mąż maks 2 tygodnie urlopu , póżniej mama wpadnie na maks 10 dni i sorryyyy gregorrry radź sobie sama.... takei życie. Jak masz możliwość tej niani to może warto - tymbardziej, ze masz bardzo ambitne plany na okres krotko po porodzie..... co do żłobka, to wiesz... niby fajnie, fajnie tylko dzieci w żłobku non stop chorują i nie jest to wcale taka super opcja. Już bym na ta nianię stawiała jak Cię stać. Gratulacje 30 tc!
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- jakasse
- Wylogowany
- gadatliwa
+ posciel ktorą szyje moja mama.
Wiec moglabym sie juz wziac za pranie i prasowanie ale jakoś sie nie moge zebrać,
choaiz wiem ze czym pozniej tym mniej mi sie bedzie chcialo....
Stoczyłam walkę z rodziną na temat prezentów dla mnie, nikt nie może uwierzyć że mam juz wszystko i nic nie chce od nich typu ciuszki, smoczki, butelki.
Dla mnie osoby które sie nie znają nie powinny kupować takich rzeczy, bo są niezłą przynętą dla expedientek w sklepie, które wcisną im najdrosze wcale nie potrzebne rzeczy. Woalabym dostać $$ lub pampersy. Padł jeszcze pomysł ze strony rodziny o karty prezentowe do SMYKA -no niech będzie, lepsze to niż welurowe śpioszki od ciocio-babci hehehehehe.
Otworzylam komodę malucha- aż sie cieplo robi w srodku ze juz nie dlugo bede to ubierac na maleńkie ciałko... Nie mogę się doczekać
Dziewczyny zapraszam na ciacho jak tak wam sie podoba
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
ech w koncu mam troche oddechu w pracy tzn z przymusu bardziej niz checi(moj szef kazal mi odpoczac bo wygladam na zmeczona)bo mam tyle do zrobienia ze chyba w weekend sobiue wpadne zeby sie wyrobic ze wszystkim
Mira zdrowia zycze i oby Zosi nic nie bylo bo juz dosyc sie na chorowalyscie ostatnimi czasy
Jakasse ja poprosze kawalek za to stawiam kawke taki chandel wymienny wyglada pysznie
Kolezanka ma na czwartek termin zobaczymy czy urodzi
Jutro ide na bezpiecznego malucha ciekawa jestem czy mi sie spodoba troche lipa bo jak wyjde z domu o 8 to wroce po 21 ale coz..czasem sie sama dziwie jak ja daje rade
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Monia2408
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[/hide]