BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 1 miesiąc temu #802369 przez anoda89
Mira
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jakasse nie denerwuj się :kiss: Z tego co orientuję te testy często wychodzą źle. Ja mam w piątek wizytę i będę rozmawiać z ginem czy robić i jego zdaniem będę się sugerować. Musi być dobrze!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #802386 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dostałam cześć zamówionych ciuszkow i są super ładne kolory i w końcu nic nie cisnie :)

11 lata 1 miesiąc temu #802400 przez jakasse
ja czekam na swoje zamówienie :) - ja teraz badania miałam na borowskiej wlasnie robione.

11 lata 1 miesiąc temu #802407 przez Kocica
Dziewczyny czy wy tez macie ochotę na coś co jest bliżej nieokreśloną potrawa czy tez przekaska...
Kurcze okropne to jest coś bym zjadla ale sama nie wiem co :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #802426 przez anoda89
Ja na nic nie mam ochoty :dry: Schudłam trochę przez to ale wciskam jedzenie w siebie żeby maluszek sobie spokojnie rósł. Jedyne na co mam ochotę to pomarańcze :)

11 lata 1 miesiąc temu #802479 przez jakasse
oj tak ja też albo bym zjadła wszystko naraz albo sama nie wiem co . . . .

11 lata 1 miesiąc temu #802514 przez Mira_84
jakasse - czyli jutro odbierasz wyniki z borowskiej, tak? trzymamy mocno kciuki! w kazdym razie pamiętaj, że to tylko rachunek prawdopodobieństwa. Obyś jutro zobaczyła na USG fasolka, może fotkę dostaniesz ładną, to czekamy na wklejenie!

anoda - też myśle, że to nie od kota, zresztą od kota to na prawdę rzadkość, tylko koty mają zły pijar w ciąży...najczęściej od mięsa albo właśnie od zanieczyszczonych warzyw.

co do zachcianek, to ja właśnie zjadłabym sama nie wiem co :blink: niestety nie mam problemów z jedzeniem, ciągle chodzę głodna.... hmmm az strach pomyśleć co to będzie na wadze, jak pójdę do położnej. A i tak zaczęłam z + 5 kg po ciąży z Zosią.... w ciąży Zośkowej miałam pod koniec jakieś 17 kg na +, z tego te 7 kg to spadło zaraz po porodzie, 5 w dwa następne miesiące, później miałam jakieś 2 kg na + bo dieta matki karmiącej jest bardzo monotonna, aż się jeść nie chce.... niestety jak Zosia podrosła to te 3 kg podskoczyło.... :S :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #802522 przez anoda89
Jak ja bym chciała mieć takie zachcianki ;) Mogę nie jeść praktycznie cały dzień tylko się zmuszam bo i tak schudłam a jak w piątek u gina wejdę na wagę pewnie kolejny kilogram w dół poszedł.

Jakasse też trzymam kciuki :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #802540 przez jakasse
Dziewczyny załączam i mój brzuch :) 14 tydz

11 lata 1 miesiąc temu #802680 przez anoda89
Hej. Ja już wróciłam z labolatorium, zjadłam śniadanie a teraz popijam herbatkę.

Dziewczyny czy wy też cierpicie na bezsenność :unsure: Ja zasypiam bez problemu ale po 2-3 godzinach się budzę i już w zasadzie nie śpię tylko się przewalam z boku na bok a dzisiaj to już w ogóle masakra może uda mi się teraz przespać trochę.

Jakasse śliczny brzuszek :) Chudzinka z Ciebie ;) :)

11 lata 1 miesiąc temu #802691 przez Kocica
Jakasse super brzusio :lol:
Anoda ja mam tak samo wrecz wczoraj zasnelam o 21 a potem pol nocy przewracalam sie z boku na bok..koszmar jakiś :dry: I do tego glowa i brzuch mnie tak boli ze ciezko wytrzymać..no ale coz moze to przez ten szwedzki Orkan :dry:
No i trzymam kciuki za wyniki bedzie wszystko dobrze zobaczycie :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #802704 przez katasza
bjbbhj

11 lata 1 miesiąc temu #802722 przez anoda89

11 lata 1 miesiąc temu #802730 przez Kocica

11 lata 1 miesiąc temu #802745 przez anoda89

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka