BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 1 miesiąc temu #802775 przez Kocica
Jak by nie patrzeć trzeba duzo bardziej uwazać niz normalnie bo wiadomo nie o nas chodzi..
dzis mam na sobie portki ciążowe i powiem wam ze nie ma porownania do normalnych ubrań :) nic nie ciśnie i jest wygodniej :woohoo: w domu to ders i nie ma sprawy ale w pracy trzeba bylo jakoś wyglądać :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #802869 przez jakasse
a jak jakość tych z allegro? są OK?

11 lata 1 miesiąc temu #802892 przez Kocica
Jakość dobra nawet bardzo :laugh:
Wygodne nie uciskają, ładnie wyglądają zobaczymy jak się będą dalej nosić ale myślę ze bedzie ok :) jak na razie jeszcze są luźne zwłaszcza sukienka ale brzuszek będzie coraz większy więc problem zniknie sam :)

11 lata 1 miesiąc temu #803390 przez anoda89
Hej.
Co tu taka cisza nastała :unsure:

Na dworze wieje tak że aż strach wyjść z domu żeby nie zwiało człowieka :)
Dzisiaj mam lekarza i boje się ja strasznie co mi powie :dry:

Jakasse jak po wizycie, co lekarz powiedział??

11 lata 1 miesiąc temu #803408 przez Kocica
Anoda huragan wszystkich nastraszył :) A warunki pogodowe takie ze lepiej z domu nie wychodzić :)
Dobrze ze weekend to człowiek trochę odpocznie i nadrobi domowe zaległości ja mam sterte pranie i prasowanie :dry:
No i dziś mikołaj więc Anoda na pewno dostaniesz super prezent w postaci samych pozytywnych wyników i wiadomości :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #803413 przez anoda89
Daj Boże żeby Mikołajki okazały się szczęśliwym dniem. Wczoraj się naczytałam i dzisiaj boje się bardzo chociaż powtarzam sobie że MUSI BYĆ DOBRZE.

11 lata 1 miesiąc temu #803417 przez Kocica
To co jest napisane na internecie to jedno a to co sie potem okazuje wygląda zupełnie inaczej..
Nie ma co się denerwować wszystko BEDZIE DOBRZE :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #803424 przez anoda89
Tak zmieniając temat na przyjemniejszy żeby się nie dołować. Macie już jakieś typy imion dla maleństwa?? :)

Moje typy to dla chłopca: Tymoteusz, Miłosz, Wojtek a dla dziewczynki to ma jedno Iga :) Ciekawe ja w prani wyjdzie.

11 lata 1 miesiąc temu #803429 przez Kocica
My właśnie zaczeliśmy się nad tym zastanawiać :)
Nie chce jakiegos oklepanego imienia ale znowu zeby nie przesadzić :laugh:
Tymek bardzo ładnie mi sie jeszcze podoba Konrad, Kordian i myslę nad Henrykiem a dla dziewczynki Florka :lol:
ale ustaliłam z mężem ze imiona wybieramy wspolnie wiec czeka nas jeszcze pewnie nie jedna nocna dyskusja ;)

11 lata 1 miesiąc temu #803451 przez anoda89
Mi się dużo imion podoba ale nie chcę tak samo przesadzić. Kiedyś myślałam nad Jagodą ale mąż spojrzał się na mnie z politowaniem więc odpada :laugh: Dla dziewczynki w pierwszej ciąży miałam Lidię ale jakoś tak mi nie leżało zresztą i tak był chłopak.

11 lata 1 miesiąc temu #803471 przez Kocica
Jagoda ładnie :) Ale jak ja daje jakies propozycje imion dla dziecka i uwazam je za super moj maż owego entuzjazmu nie podziela :) Ale sopkojnie czasu mamy jeszcze sporo więc damy radę :lol:
Jak by się dziś urodził chlopczyk byl by Mikołaj :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #803520 przez Mira_84
Halo dziewczyny!

Anoda
- trzymam kciuki! Musi być dobrze! czekamy na relacje z wizyty! Tymek bardzo mi się podoba :)

Jakasse - i jak wieści???? piękny masz brzuszek!

Kocica
- Henryk, fajnie! ehhh, właśnie w tym szkopuł, żeby się podobało obojgu, by nie przesadzić i by dziecku krzywdy nie zrobić :S

znam jednego chłopca, któremu rodzice dali na imie Denis i biedny ma traume, nerwicę, zaczął sie jąkać bo w szkole dzieciory do niego "penis".... ehhhh :dry:

a że dzisiaj Mikołajki, to wklejam Wam moją Zosię Mikołajkową ;) dziewczyny, kolejne Wasze Mikołajki już z Maluszkami będą!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #803522 przez katasza
rf

11 lata 1 miesiąc temu #803550 przez jakasse
Cudowna <3

Dziewczyny u nas wieści takie: prawdopobienstwo trisomii 13 i 18 (tych najgorszych ) to ok 1:7 tys !!!! Wiec ULGA, jesli natomiast chodzi o trisomie 21 ( zespol downa ) 1:179 - ale to wciąż 178 dzieci , które rodzą się zdrowe :))) Moj lekarz poleca zrobić amniopunkcje, ale nie decyduje sie. W 20 tygodniu jest robione echo serca, jesli wyjdzie ok - to znaczy ze dzidziuś zdrowy bo dziecfi z ZD mają problemy serduszkowe. A poza tym jestesmy dobrej mysli, to wciaz tylko prawdopodobienstwo :) 18 grudnia mam wizyte lekarz obiecał że powie nam płeć, jak malenstwo za bardzo nie będzie się chować :)

Nasze imiona : dla dziewczynki Zosia, dla chłopca było Beniamin ( nie podoba mi się tylko skrót BENEK - brzmi wieśniacko hehehe ) , teraz jeszcze myślimy nad Jaśkiem albo Stasiem.

Dziś strasznie mnie boli głowa i mnie mdli, to chyba coś z ciśnieniem przez ten wiatr nad Polską.
a oprócz tego, wpadłam w wir przygotowań świątecznych, kolekcjonuje prezenty

11 lata 1 miesiąc temu #803654 przez Kocica
Mira kapitalna ta fotka aż sie ciepłej na sercu robi :lol: :lol:
Jakasse super wiesci :laugh: I wszystko będzie dobrze z serduszkiem zobaczysz a właściwie posluchasz jak będzie pięknie bilo :laugh:
Ja mam taka migrene przez ten wiatr ze ledwo z łóżka wstalam :huh:
Ale przed nami weekend i można będzie naladowac baterie :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka