BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 1 miesiąc temu #801585 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nie żebym reklame robila ale w sklepach jest mniejszy wybór i drozsze a czesc sklepow prowadzi dzialalnosc internetowa trzeba poszukać :)
Dla mnie to praktycznie 1-2razowy wydatek a nie kupie spodni za 200 na kilka razy..wiadomo wedle uznania ale mi szkoda kasy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #801601 przez katasza
dziekuje, kupowalam w happymum.

zaplacilam 130zł za kazda pare ale zakladam ze nie beda na kilka razy. chodze w nich codziennie a to nie ostatnia ciąża ;)
jestem bardzo zadowolona tylko ze schudlam... 3kg :( spodnie juz za luźne mimo, ze byly idealne.jak nie urok to...

11 lata 1 miesiąc temu #801609 przez jakasse
ja z ciążowych to narazie tylko leginsy i rajstopy, może coś wieczorem zamówie z allegro - możesz kocica podać dokladny link lub nick tego uzytkownika ? Moja waga stoi w miejscu, ale czuje sie jakos tak grubo....

11 lata 1 miesiąc temu #801614 przez Kocica
Dlatego co kto lubi :)
Ja nie lubie ciemnych ubran a w hm jakoś tak czern i szarości dominują..
Zresztą kurcze ma być nam wygodnie i tyle :blush: to najwazniejsze! Szkoda tylko ze w dresach do pracy nie wypada :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #801621 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jak mi przyjda to sie pochwale :)

11 lata 1 miesiąc temu #801647 przez jakasse
dziękuję :) Oglądałam, już ją kiedyś chyba zamówie też bryczesy i takie leginso/jeansy

11 lata 1 miesiąc temu #801738 przez Kocica
Ja na bryczesy wlasnie czekam :laugh: zobaczymy jakie są na zywo :laugh:
Kurcze mam fazę na mandarynki..mogła bym je kg jesc :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #801882 przez jakasse
oj ja tak samo :)

11 lata 1 miesiąc temu #802043 przez Kocica
Hej dziewczynki

A za chwile robie sobie wyjście slużbowe po mandarynki i jakieś pomarańcze :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #802072 przez anoda89
Hej. Nie było mnie trochę bo internet nam siadł.

Wczoraj byłam u zakaźnika, wszystko się potwierdziło czyli zaraziłam się toksoplazmozą będąc już w ciąży :dry: Dostałam leki i na kolejne badania mam się stawić w szpitalu zakaźnym a w okolicach 18 tyg amniopunkcja, chociaż rozważam czy jest sens ją robić bo i tak się nic nie zmieni a ryzyko jakieś jest :dry: :dry:

Kocica słodki brzuszek :)

Fajne szmatki :) też muszę sobie jakieś spodnie kupić i coś na święta.

11 lata 1 miesiąc temu #802115 przez Kocica

Zapas owoców na dziś zrobiony choć obawiam sie że może bym mało :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #802318 przez Mira_84
Halo dziewczyny!

Czytam Was regularnie ale jakoś weny do pisania było brak.No i Zosia tak łobuzuje, że już ledwo żyję :S U nas wszystko ok, tydzień temu byłam na USG, Fasolek rośnie, widziałam jak macha łapkami i nóżkami ;) 16 grudnia mam USG genetyczne.

Anoda -

Kocica - słodki brzuszek! mnie też ciągnie do owoców, niestety ciągnie mnie też do rafaello, co to się w barku skrywa... i po kryjomu wyżeram zapasy słodkości B) Byłam na tych warsztatach w zeszłym roku, jak Zosia była w brzuszku. W sumie było fajnie, dawali w prezencie kazdemu wejściówki na basen do aquaparku i losowali chusty i inne gadżety. Fajne były warsztaty z masażu maluszka. natomiast te wykłady do była ściema na resorach, reklama produktów i tyle. Ale i tak uważam, że warto się wybrać, kawki się napić, dobre ciastko zjeść i pogadać sobie z innymi brzuchatymi ;)

fajne te ciuchy z allegro, szczególnie spódnice mi się podobają. Spodnie ciążowe mam po poprzedniej ciąży, jeansy i czarne z H&M, spisały sie na medal. Poza tym ja miałam z Zosią mały brzuch, kupowałam rajstopy ciążowe i latałam w swoich sukienkach, nawet do końca ciąży mieściłam się w swój płaszcz zimowy ( urodziłam 26 stycznia). Nie ma co szaleć z zakupami na razie, bo naprawdę może się okazać, że tylko dół będzie Wam potrzebny. Choć miłe jest takie kupowanie ciążowe... ;)

11 lata 1 miesiąc temu #802320 przez jakasse
anoda - ja jutro podejmuje decyzje o amniopunkcji, jestem taka rozbita :( Jutro rano odbieram wyniki Pappy i na 11;30 do ginka by wyliczył wyniki wspolnie. Do tego może zobacze maluszka na usg - OBY !

11 lata 1 miesiąc temu #802325 przez Mira_84
Jakasse - to trudna decyzja jest, ehhh, trzeba wszystkie za i przeciw wziąść pod uwagę. Ty też chyba jesteś z Wrocławia z tego co kojarzę. Na Borowskiej jest Dział Szybkiej Diagnostyki Płodu - bardzo dobry! W ciąży z Zosią miałam dość dużo problemów i korzystałam z tego oddziału. Tam są pobyty jednodniowe - rano przychodzisz, po południu z wynikami wychodzisz. Może poproś ginekologa swojego o skierowanie i niech tam się wypowiedzą. Trzymam Kciuki za Twojego Maluszka :kiss: wiesz, ja z Zosią od początku z przebojami, ciąża zagrożona, później arytmia serca , hipotrofia... a w końcu urodziła się zdrowa jak ryba!

11 lata 1 miesiąc temu #802353 przez Kocica
Jakasse może faktycznie Borowska to dobry pomysł..zapytaj lekarza no ale bym sie nie zdziwila jak by sie okazało ze wyniki w normie wszystko dobrze dzidzia tez ma sie swietnie i samo sie wyjasni :)
No i kochana zobaczysz maluszka na USG wiec super :blush:
Mira ja właśnie dostałam opakowanie ptasiego mleczka :evil: i raczej długo ono nie postoi :)
Ech martwimy sie o te nasze dzieciaczki a potem i tak sie okazuje ze jest wszystko w jak najlepszym porządku i cały stres znika :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka