BezpiecznaCiaza112023

Listopadówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #874597 przez chłopek
martyna ja mialam kupowac dostawke jak seba sie urodzil a nie kupilam ksawcio na nogach chodzil

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #874765 przez xpatiiix3
Witajcie :D

Ja pierdziu... Możecie uznać ,że ja zwariowałam, ale ja normalnie czuję bardzo wyraźne ruchy malucha tak się wschłuchuje w siebie od 3 dni i wczoraj było mega, czuję to bardzo wyraźnie i czuć aż pod ręką przez brzuch to jak nóżką kopnie, a wspominałam już wcześniej ,że ma mało miejsca pęcherzyk słabo rośnie, więc pewnie temu tak szybko, ale ja to już czułam i wiem ,że to to ,bo jak gazy po jelitach chodzą to zupełnie inne uczucie jest niż jak maluszek się rusza, a teraz jak dużo leżę, to zauważyłam to ,że właśnie od tych 3 dni czułam delikatne ruchy ok. 21 a wczoraj takie mocne i energiczne są, że normalnie aż szok, że tak szybko i buszował ok.20min aż się wzruszyłam.. ;')

Oj nie da się pomylić tego uczucia z jelitami hehe to zupełnie inne jest :D hehe jak energicznego kopniaka się czuje w jednym miejscu a jelita u mnie to zawsze czuje jakby się coś przesuwał z jednej strony na drugą stronę heheh a tu takie puk puk mamusiu jesteś tam.? :D

Normalnie jestem wniebowzięta :D

A i moja mama odebrała dzisiaj wyniki moje tarczycowe te z przesiewowych i jest bardzo źle... czy w końcu coś si ode mnie odczepi.? hehee tsh 0,0036 ft3 ft4 znowu jeszcze wyżej ponad normę jest...i wsio nie bardzo jest potem powiem co i jak bo mi mama powiedziała tylko tyle przez telefon... Czyli wchodzi na to, że nie mogą mojej tarczycy jednak pobudzić do pracy... Ajj jak nie urok to sraczka, ale szczerze, jakoś zbytnio się tym nie przejmuje, musi być dobrze :) hehe skoro z takimi wynikami udało mi się zajść w ciążę to znaczy, że nie jest ze mną jeszcze tak źle :D Ja tam tylko się modle codziennie ,aby maluszkowi jakoś ta moja tarczyca nie zaszkodziła, bo ja to już po porodzie jakoś się doleczę :)

Ale jaja faktycznie wcięło parę stron... Komedia jakaś xD Ja to lecę się ogarnąć hehe idę do lekarza na 13 po zwolnienie ze szkoły i zaświadczenie ,bo tam na ip mi nie wypisali...

A co do wózka to myślałam o kupieniu takiego rok po roku gondolka i spacerówka w jednym albo szelki i obok wózka Marcelo będzie chodził, ewentualnie dostawka ,zobaczy się jeszcze co to będzie po wakacjach :D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

10 lata 11 miesiąc temu #874778 przez vika
ja drugą ciąże wyczuwałam już w 15 tyg ...nawet wcześniej coś czułam ale moja gin twierdziła,że to za wcześnie...no i nie mylilam się bo to bylo caly czas to samo tylko im póżniej tym mocniej i częściej czułam
teraz mam 11 tyg i 6 dn i po między bulgotającymi jelitami wyczuwam delikatne ruch.....wczuwam się bardzo dokładnie i wiem ,że to już czuć ruchy dzidziusia :woohoo:

10 lata 11 miesiąc temu #874827 przez xpatiiix3
vika czyli jednak nie zwariowałam, bo od paru dni to czuje, a wczoraj juz mega kopniaczki mocne :D aż pod ręką czułam :D maluch mój ma pary w nogach ;D hehe

...
Aniołek [*]

10 lata 11 miesiąc temu #874883 przez ferritka
Aloha
A fochem rzucam bo Posta oddalam a mi go wykasowali :dry:

Alez Wam tych kopniaczkow zazdroszcze, u mnie tylko sikanie I sennosc no ale 10 tyg to chyba zdecydowanie za szybko ;)

A ja ostatnio w rossmanie dorwalam pania z moim wozkiem, wypytalam, dal a mi pojezdzic miedzy regalami I decyzja zapadla bedzie stokke B)

Bylam dzis krwi upuscic w piatek druga tura I oby do wizyty B)

Buziakuje I pytam niesmialo czy to nie czas na nowe foto brzuszkow :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #874894 przez xpatiiix3
Heheh ja zaraz Wam wrzuce fotków oj zaśmiecę haha właśnie sesje strzeliliśmy sobie z Marcelem :D

O a tu my z Marcelusiem napstrykaliśmy sobie fotek hehe przed chwilką :D I zauwazycie pewnie mam dość mocno podpuchniete oczy od paru dni, to może jakaś infekcja układu moczowego być, jak myślicie.?

I matka polka leżąca W 12TYGODNI I 5DNI ;D

ooOO I WSIO :P hehe

ferri też się pochwal bębenkiem :D

...
Aniołek [*]

10 lata 11 miesiąc temu #874900 przez ferritka
:lol: B) woow ależ blondas z Marcella :kiss: :kiss: :kiss:
a mama jaka laska :kiss: ee tam, nie doszukuj się już żadnych infekcji według mnie bosko wyglądasz, a brzusio przepiękny B) B) B)

a pewnie, że się pochwalę tylko aparat naładuje :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #874902 przez xpatiiix3
No po tatusiu blondasek :) O to ja czekam na Twoją piłeczkę i resztę brzuszków :D hehe ale z tymi oczami to poważnie od paru dni mam podpuchnięte, ale to chyba woda mi się zatrzymuje :P ale problemów z siusianiem nie mam w sumie :) No i tak naturalnie przynajmniej wyglądam, nie chciało mi się malować a skoro trądzik w miarę odpuścił to bez tapety zaczęłam wychodzić, trzeba buzię opalić ,bo coś mi się zbladło ostatnio ..;D

...
Aniołek [*]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #874910 przez vika
Patii nie mogę się napatrzeć na Marcelego :kiss: :kiss: uroczy jest :lol:
hmmmmm i Ty jak kwitnąco wyglądasz ;) no pięknie a brzusio cudowny :)...
to ja jak leże nie mam brzuszka ...ale za to mi się już nie zapada :)
to ja wrzucę sesyjkę wczorajszą bo ją zjadlo a potem dodam moje brzuszki :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #874912 przez xpatiiix3
vika nie obraź się ale wyglądasz jak moja 'macocha' ona ma hmm 33 chyba, a mój ojciec 43 :D hehe ale zajebista babka jest z Niej, kurde ale Wy laski z Tosieńką :kiss: :kiss: :kiss: :D jesteście niuńka śliczna ,czekam na brzusia :D

...
Aniołek [*]

10 lata 11 miesiąc temu #874915 przez vika
Heheee kurde musiałam policzyć ile mam lat :ohmy: :ohmy: :ohmy: no i wyszło mi 32 :unsure: no więc nie dużo się pomyliłaś ;)

10 lata 11 miesiąc temu #874923 przez xpatiiix3
Hehehe mój ojciec z mojej mamy brunetki przerzucił się na blondynki hehe :D juz jego druga kobieta jedną i drugą lubię hehe a co najlepsze są szwagierkami tej obecnej już prawie ex mąż to brat rodzony tej ojca ex poprzedniej.. Mój ojciec to ma gust.. Nie powiem :P hehe i jedna i druga młodsze jedna 9 druga 10 lat :D Teraz to mój ojciec będzi miał gromadkę dzieci :D Nas swoich 5 (4 od tej samej matki) i od Aśki 3 :D bliźniaki 7,5 letnie i 15 letni syn jej :P hehe komedia zawiła :D

a co do czego to vika jestes młodziutka a wyglądasz na jakieś 26-28, o Kini co najwyżej bym powiedziała, że Twoja siostra młodsza hehe, a i mam nadzieję, że kiedyś powiedzą i mi, że moje dzieci wyglądają jak moje rodzeństwo heheh :D

...
Aniołek [*]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #874941 przez vika
Patii miłe jest to co piszesz ale jak ja stane przy lustrze to widzę starą zniszczoną babę :( B) B) B) hmmmmmmmmmm serio chyba ta ciąża wysusza mi skórę i mam wrażenie,że się szybko zestarzałam :ohmy:

no i chyba wszystko....:)
cały arsenał z tego tygodnia

10 lata 11 miesiąc temu #874943 przez xpatiiix3
łoo też bębenek Ci wystrzeliło, ale zgrabniutka jesteś :D hehe gadasz ja nie widzę nigdzie starej baby xD a nawet zeberki nie masz ,a ja już mam niezłą zebrę na brzuchu i coś czuję będzie jeszcze większa :D

...
Aniołek [*]

10 lata 11 miesiąc temu #874947 przez Alex_87
wooow ale fotki ;) zdążyłam jeszcze zobaczyc, póki postów nie zjadło :lol:

Ja melduje się po wizycie, maleństwo ma 1,8 cm, serce bije jak dzwon, ogólnie wszystko w porządku :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka