BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

10 lata 7 miesiąc temu #917657 przez Anabelle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #917674 przez Karolincia
Belka jest to delikatny ból połączony z odczuwaniem jakby pęcherza? Nie wiem nie umiem tłumaczyć :P

10 lata 7 miesiąc temu #917688 przez monia89
Hej.
jak to delikatne pobolewania kłvcie itp to nic groźnego bo na dole się wszystko przestawia :-)
U mnie dziś depresja prawie.
dupa mi urosła brzuch inczej rośnie niż z Tosiem syf na syfie włosny paznokcie lupne cyce jak donice jednym słowem potwór ze mnie :sick:

10 lata 7 miesiąc temu #917720 przez Karolincia
Monia pewnie tak, ale mdłości mnie dziś męczą :( mam uczucie jakby cos na żołądku mi stanęło :( Masakra...
Ja też tak mam utylam biodra mam zaokrąglone w brzuchu juz mi przbylo ;( cycki urosly i bolą ;(

10 lata 7 miesiąc temu #917767 przez DoMI*
cześć Mamusie ja postanowiłam zciac włosy na bardzo krótko. Mam teraz takie do końca łopatki ale są zniszczone i chce zciac tak jak ma Kożuchowska w rodzinka pl. Boje się ze zatesknie za długimi i co wtedy... ACH. Te dylematy wizerunku. Boje się ale chcę....
A co dziś u was słychać

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

10 lata 7 miesiąc temu #917781 przez monia89
Ja nie wierze w tworie jedzeniowe itp na płeć :-D z Tosikiem zajadałam słodkie za słodkim a podobno to na dziewczynke :-) chodziło mi o to że z Antosiem wizualnie w środku wygładałam inaczej niż aktualnie no i dochodzi do tego teoria stron o której Wam wspominałam.
no i suma sumarum stwierdzam że chyba Fasolka będzie dziewczynką a nie Ignasiem ;-)
Domi do odważnych świat należy :-)
Ja eksperymenty na włosach zakończyłam.
Tylko Kochana koniecznie wstaw zdjęcia przed i po ;-)

10 lata 7 miesiąc temu #917783 przez Anabelle
Domi, ja też ścinam włosy ale z połowy pleców na do ramion. mąż mi zetnie. W krótkich wyglądam bardzo źle, ale są kobiety, którym super pasuje :) Wklej zdjęcie :)

10 lata 7 miesiąc temu #917812 przez Karolincia
Domi koniecznie foto musi być!! :) Musisz się dobrze czuć w danej fryzurce a to jest najważniejsze ;)

Monia ale utyłaś sporo?? :)

Bella mąż Ci włoski tnie Nie chodzisz do fryzjera? :)

10 lata 7 miesiąc temu #917899 przez DoMI*
Aj wyślę wam zięcia ale mimo wszystko się boje. Może nie będzie tak źle.
Ja bym chciała aby mnie mąż zcinał.
Dziś była tragiczna noc mały dał mi dziś popalić w nocy. Nie wiem czy tu był brzuszek czy pampers bo całą noc mi przesikiwal dade. Nie wiem czy się pogorszyły czy jakaś felerna paczka.
Powiem wam że czasem zapominam ze jestem w ciąży, brak czasu na myślenie o tym chodź czasem czytam jak się rozwija maleństwo.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

10 lata 7 miesiąc temu #917910 przez Karolincia
Domi ojjj to ja już wiem, że dady nie będę kupować. Myślę o pampersach firmy PAMPERS :) Musisz się oszczędzać, nie możesz tak się przemęczać :( a jak się czujesz??

10 lata 7 miesiąc temu #917922 przez Anabelle
Mąż nigdy wcześniej nie obcinał mi włosów, ale jak zaplątały mi się w lep na muchy to musiał. Całkiem chętnie do tego podszedł :P Ja męża obcinam raz w miesiącu. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz był u fryzjera.

Karolcia, do kompletowania wyprawki jest jeszcze kupa czasu :P

Ja dzisiaj mam dość napięty plan dnia, mam nadzieje, że Antek będzie współpracował :) Na szczęście dzisiaj już nie leje, bo chodzenie wszędzie z dzieckiem w deszczu to jakiś koszmar.

10 lata 7 miesiąc temu #917931 przez DoMI*
Karolincia dziękuję dobrze się czuje.
Nie mam mdłości tylko czasem boli brzuch.
Ja na samym początku używałam pampers firmy pampers, ale zaczęły w 5 miesiącu życia synka przemakac.... I przeżyciem się na dade ale teraz tez tak jest ale stawiam na felerna paczkę. W nocy musiała łóżeczko przewijać aby było suche.. Jakaś porażka.
Anabell ja też zcinam męża sama i bardzo zadowolony jest.
Co do pogody to jest straszna raz pada deszcz a raz słońce. Ale temperatura jest max 20 stopni a rano jest 13....zimno.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

10 lata 7 miesiąc temu #917938 przez kaikai
Część

Ja w ciąży z dziewczynami jadłam bardzo dużo słodyczy, mandarynki i mleko. Na mięso patrzeć nie mogłam i słabo robiło mi się na wszelkie ostre zapachy.
Z Dawidem od początku zajadalam się kapustą kiszoną, uwielbiałam sól i wszystko co słone. Zapachy mi nie przeszkadzały.
Tydzień temu narobilam sobie kapustę kiszoną :) do ogórków też mnie ciągnie i do slonego, także obstawiam chłopca ;)

Anabell ja też obcinam sama mojego P, a jak mu się coś nie podoba to mówię żeby poszedł do fryzjerki to lepiej mu zrobi :)
Oczywiście woli mnie :)

10 lata 7 miesiąc temu #917952 przez Karolincia
Domi nie wiem na samym początku będziemy szaleć z pampkami firmy PAMPERS ,a potem zobaczymy :)
To jak boli brzuszek musisz się położyć, albo chociaż przysiąść na troszkę ,odpocząć :)

Bella ja nie piszę że już kupuję, a że będę kupować pampersy firmy Pampers...

KaiKai mój N chodzi do fryzjera, nie będę się tykać jego włoskow, bo ma tak ciętę , ze nie potrafiłabym mu przyciać :) Na gumę do włosów sobie układa :)
To jesteś w trzeciej ciąży z 4 dzieckiem tak?? :) Bo tak jak rozumiem masz dwie córeczki -bliźniaczki i synka ? :)
Ja mam różnie czasem na słodkie czasem na słone :)

10 lata 7 miesiąc temu #917993 przez Nikaa
Cześć dziewczyny
co tam u Was ? :) :)
U mnie teoria jedzeniowa się sprawdziła w ciąży - kiszona kapusta, ogórki konkrety - mniam :laugh: no i jest Mikołaj :laugh: teraz też mnie ciągnie w stronę kwaśnych i słonych smaków - zobaczymy czy tym razem się sprawdzi :laugh:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka