- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2015 :)
Mamusie Maj 2015 :)
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
co do brzucha zerknijcie na moj ale usune go niedlugo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tak w ogole to..czuje juz Maluszka!nie ciagle, nie codziennie ale jak leze albo zjem czekolade to mnie 'puka' od srodka c u d o w n e uczucie!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lily729
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- GabrysiaSta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
a!gusia cudny ma Twój maluszek domeczek. Jak to wracacie do swojej normalnej wagi??? ja już mam 2,5 kg na plusie!!! ... co prawda w każdej przybywało mi po +18 kg ale może ta będzie łaskawsza?
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lily729
- Wylogowany
- gaworzenie
GabrysiaSta tak jak a!gusia mówi, na początku trochę zrzuciłyśmy a teraz nadrabiamy
- GabrysiaSta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Lily729 ja też na początku niewiele jadłam i miałam bliskie spotkania z porcelanową koleżanką ale nie przeszkadzało mi to łapać kilogramy
Najważniejsze, że nasze dzieciaczki się dobrze rozwijają!
- Pestka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Gabrysia - też Ci dziękuję. I każdej z Was za wsparcie i kilka miłych słów dla "obcej baby z internetu" jakło to fajnie nazwała Ella.
Moja ciąża była wyczekana przez wiele lat. Zawsze było coś. Studia, praca, dom. A dziecko - choć największe marzenie, musiało poczekać. Ślub też czekał na lepsze czasy. Nadeszły. Był ślub, była podróż poślubna. Pierwsze nasze prawdziwe wakacje. Niemożliwe stało się możliwe. Czas na malucha. I wiecie co? Popłakałam się ze szczęścia, że już mogę. Może to smieszne, ale całe życie byłam uczona że zawsze przychodzi na coś czas, że trzeba być cierpliwym, czekać i mieć nadzieję, że właściwa pora nadejdzie. Bałam się zburzyć misterny plan skończenia studiów, znalezienia pracy, dorobienia się własnego kąta. Zawsze, kur.wa, coś. I gdy nadeszła ta cudowna pora na realizację mojego największego marzenia (nie tylko mojego, bo mój mąż od wielu lat miał to samo marzenie), gdy tuż po podróży poślubnej pełnej radości i nadziei na cudowne czasy okazało się, że zostaniemy rodzicami - szalałam z radości. Płakałam ze szczęścia. Nie wierzyłam do końca, że to jest prawdziwe. I miałam k.... rację.
Ach przepraszam Was, muszę czasem się poużalać.
Liczę, że wyciągnęłam teraz czarną kulę 3 w 1.
- Lily729
- Wylogowany
- gaworzenie
- goniag12
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Dawno nie pisalam, ale tylko dlatego, ze nie ma o czym. Jednak na bierzaco was podczytywalam Wizyte mam dopiero 1 grudnia, wiec wtedy bede wiedziec cos wiecej.
Ja rowniez zawsze chudne na poczatku ciazy, ale u mnie to o tyle dziwne ze ja nigdy nawet mdlosci nie mialam, nie mowiac juz o wymiotach. Na brak apetytu tez nie moge narzekac. U mnie to chyba rodzinne bo moja mama i siostra tez tak mialy. Teraz wrocilam juz do wagi z przed ciazy.
Pestka twoje zachowanie jest calkowicie naturalne. Napewno kazda kobieta po takim przezyciu potrzebuje sie wygadac, wykrzyczec i wyplakac. Wtedy jest lzej. Ja nigdy nie stracilam ciazy, ale na poczatku bylo u mnie podejrzenie pustego jaja plodowego i szanse na to ze to pomylka byly niewielkie. 2 tygodnie zylam ze swiadomoscia, ze to pusta ciaza, ktora wkrotce poronie. Bol byl straszny i rowniez potrzebowalam sie wygadac. Glownie na roznych forach. Poniewaz nie chcialam obciazac tym bliskich. Nikt oprocz mojego meza jeszcze nie wiedzial ze wogole jestem w ciazy. Ciezko, jest trzymac to w sobie.
Lily729 nie przejmuj sie ze brzuszek jeszcze jest malutki. Ja w pierwszej ciazy musialam czekac na brzuszek az 6 miesiecy, a teraz wyskoczyl od razu.
a!gusia sliczny brzuszek. Ja tez chetnie pochwale sie swoim.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zrzucilam swoja wage ciazowa dosc szybko ale potem wrocilam do pracy i..siedzialam,podjadalam i znow przytylam!
Teraz juz na to nie pozwole postaram sie zrzucic brzuch po ciazy i utrzymac moja wage..ale tymczasem...zjem babeczke z wisniami
- goniag12
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natkach
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na bole wszelakie zawsze paracetamol biore..
A jak z kwasem foliowym?mamy jeszcze brac?
- natkach
- Wylogowany
- pierwsze słowa