- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- nadinchen
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mili ślicznie urzadzilas. Ja to nie mam miejsca na takie rzeczy.
Ja mogę być kolejna, bo też czekam na dziewczynkę hehe. W ogóle to mój Mąż mnie dzisiaj zirytowal bo się pyta czy wanienka dla Małej będzie teraz przez cały czas we wannie dużej stać. Ja wielkie oczy na Niego i się pytam: no a gdzie ma stac? Myślałam że go pacne zaraz patelnia w łeb..takie głupie pytania zadaje. Czasami mam wrażenie że to on jest w ciąży i mu wszystko przeszkadza..a przecież nie moja wina ze mamy małe mieszkanie. Czy Wy też tak macie? Ja to czasami przez te jego gadki mam takie głupie myśli...ech...a najbardziej wkurza mnie to ze zaraz przychodzi i przeprasza, a ja wtedy już mam takiego zaawansowanego Focha ze nie chce mi się z nim gadać. Nie wiem może te hormony. Naprawdę jestem wyjatkowo spokojna przez całą ciaze, a mam wrażenie że on ciągle coś wyszukuje. Sorki musiałam się wyzalic

A ja dzisiaj opalalam nogi na balkonie żeby trochę koloru złapały przed weselem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- domi11033
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Senari
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 3
U mnie ostatnio jakoś wszystko przycichło ;

Pozdrawiam serdecznie

- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Dzierwczyny na pewno iedługo u Was się też coś zacznie dziać

buziaki
- martyna10146
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- Senari
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Poszłam za Twoim przykładem i dzisiaj łaziłam 4 godziny

Pozdrawiam

- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Ja też się melduję, że Zoja nadal siedzi mocno w brzuchu....skurcze mam i odchodzi mi chyba czop śluzowy...jednego dnia mniej, drugiego więcej ale średni co dwa dni widzę
Jutro wychodzę wreszcie o ile w badaniu będzie oki i nic się nie wydarzy. Już się nie mogę doczekać!!!!
Ordynator za wszelką cenę chce mnie przetrzymać z porodem jeszcze z 10 dni!!!! Zobaczymy czy mu się uda?
martyna bo nieraz takie maratony i wielki wysiłek nic nie daje....ale może weź w obroty męża bo mówią, że sex i orgazm wszystko przyspiesza....może warto spróbować?
beadka na pewno ciężko małemu jak go tak odganiasz od braciszka...ale jak przeziębiony to nie ma co ryzykować..
Na spacer pogoda wymarzona..a po jakim czasie można wyjść na pierwszy spacer? Po tygodniu?
Senari ja skurcze mam cały czas, zdarzają się nawet takie, że bolą jak na okres ale po 30-40 minutach przychodzi....i tak tracę już nadzieję na szybkie rozwinięcie sytuacji...
nadinchen faceci czasem zachowują się jakby z kosmosu wrócili! I tak jak pisze martyna, zajmij się sobą i nie denerwuj!
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*

A co do spacerów, to nam przy wypisie pediatra mówiła, że już następnego dnia można iść na spacer jeśli pogoda dopisze- czyli u nas to byłby 5 dzień po porodzie. W tym okresie co my rodzimy nie trzeba dziecka werandować, tylko stopniowo wydłużać czas pobytu na dworze.
Ale my się niestety jeszcze pokisimy w domu... mam nadzieję, że już w niedzielę syn się lepiej poczuje i wyjdziemy na pół godzinki chjociaż.
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
To niech się starszaczek szybko wyleczy i na spacerek z wózeczkiem!!!
- Aga1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49

Beadka7: Serdeczne gratulacje!!! Ależ uroczy jest Twój bobasek, rozkoszny! Wszystkiego dobrego dla Was, niech pięknie rośnie

Izek: Pokaż pokoik swoich chłopaków! Bardzo lubię szary z miętowym i dobrze się czuję w takich jasnych wnętrzach

Mili: Śliczny pokoikl! A ile synek ma już zabaweczek, super i bardzo przytulnie

Betka: Trzymam mocno kciuki, to chyba już niedługo!

Cieszę się, że kącik Frania się Wam podoba. Dziś ma wreszcie okazję się z nim zapoznać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agniesia1152
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

AgusiaKRK normalnie napatrzeć się nie mogę na Frania taki słodki !! ważne że synuś już w domku a z kontrolami dacie radę

Chcę już rodzić !!

- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Agusia od dawna czekałam na dzień aż Franio wyjdzie do domku! Super i jeszcze ta data! Teraz będziecie się mogli w pełni cieszyć sobą....cudownie jest tak leżeć i wpatrywać się w taką kruszynkę jak słodko śpi! Gratulacje dla Frania ładnie przybrał na wadze i oby dalej pięknie rósł! A to, że wiele poradni na liście to niestety przy wcześniakach tak już jest i trzeba sprawdzić wszystko!
Oby u mnie coś się zaczęło ale jakoś nic na horyzoncie się nie pojawia!
Nudy w szpitalu, że nie wiem co mam ze sobą zrobić!
- martyna10146
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 5

AgusiaKRK - Franio jest boski!!! Cieszę się z Wami Waszym szczęściem

- Ossa
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ciekawe która będzie następna, wg terminów to chyba Martyna i Senari, chyba, że kogoś pominelam... Mi teoretycznie zostało jeszcze trochę czasu, więc raczej się nie nastawiam na poród w najbliższych dniach.
Słonko dziś u mnie cały dzień pięknie świeciło, więc mąż z córką korzystali z aury a ja zmieniłam się w rozdymkę