- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
Tysiiiak kurcze no nie pomyslałam zeby mu tempke zmierzyc Ciekawe czy faceci to w ogóle wiedzą co to cellulit czy rozstępy
Agge oj tam oj tam mięska bys trochę zjadła
Wiecie co boje sie,ze opuchlizna do jutra całkiem nie zejdzie i gin mnie skieruje do szpitala Lewa noga jest troche bardziej spuchnieta ale wydaje mi sie,ze nie jest zle zaraz wrzuce fotke.Podobno jak są obrzeki to w 38 tyg mogą wywoływac poród
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Agge trochę białka nie zaszkodzi
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hahahaaaaaa
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Haha, za robacze mięsko jednak podziękuję
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Jeśli chodzi o facetów i cellulit to chyba masz rację oni się nie znają
Też masz jutro wizytę u ginki- to też koniecznie zdaj relację co tam słychać????
ewela007 motocykle- no właśnie to trzeba lubić
Jeśli chodzi o odstający brzusio - to sexi odstający brzusio tak trzeba mówić hehe
a tak to mój to chyba już osiągnął gigantyzm hehe ale niech będzie nadal sexi hehe
agge no jest jeszcze w takim wieku że kręci ją to tak jak mojego brackiego on ma 17 lat trochę jeździł po drodze przed domem ale wiesz daleko absolutnie
Tak na prawdę samemu jest lepiej a z kimś to musisz mu ufać bo z wariatem jak siądziesz to nie wiadomo nigdy Ja z mężem na wakacje jak jeździliśmy to jeździłam a tak to sama, ale on jest spokojniejszy niż ja
HAHAHAHAHA z tym robale to nieźle - ale co to dla Ciebie Szamacz pierwsza klasa
zancik to nie ma sprawy jak dziewczyny trochę podrosną to ja Cię przewiozę motorkiem
Oooo to widzisz może będzie dobrze nie martw się oby tylko nie wysłał Was do szpitala a tam będą was trzymać lipa jak nic ale bądźmy dobrej myśli
Koniecznie relację zdaj co i jak
paulinka2202 a puchnie Ci mocno ręka czy stawy w palcach???? Bo właśnie ja mam mrowienie w 3 palcach prawej ręki i też mi się wydaje że nad ranem mam opuchnięte palce ale mówisz że lodowata woda przynosi ulgę ooo to może spróbuje jutro
Ale dzisiaj mała dawała czadu w brzusiu mówię wam aż śmiać mi się chciało. Byłam u mamy i tak se leżałyśmy na łóżku oglądałyśmy tv i mama tak złapała brzuszek i mała wypchnęła nogę mama ją pogilała a ta znowu i schowała i kopała i wyciągała po jej ręce jakieś kończyny- chyba nóżkę ,kolano czy coś uśmiałyśmy się ze szok i tak dobre 45 min
Buziaki i dobrej nocki
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulinkaaa mam nadzieje,ze wszysto bedzie ok i nas nie skieruje do szpitala juz 37 tydz.
Lusek fajnie,że mała tak wariowała już sobie to wyobrażm Moja czasem jak tez tak cos wypchnie to sie śmieje takie śmieszne uczucie O nawet teraz cos wypchnęła o ja naprawde mnie przewieziesz super by było Nie dam się połozyc w szpitalu o nie nie już lezałam wystarczy Zdam relacje na pewno ale to wieczorkiem dopiero bo wizyta o 16.30
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze dziś się rozegra czy będę mogła rodzić sn czy jednak synuś rośnie na pudziana i lepiej nie ryzykować...
Żancik i na Twoją relację dziś czekam Żadnych szpitali przed porodem!!
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Tysiak, zancik czekamy na wieści z wizyty
Ps. dziś mój termin z usg i jedna aplikacja na tel. mi już pogratulowała narodzin dziecka, super
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agge to gratulacje
Kurcze chyba wrócił mi apetyt z poczatku ciąży znowu mi ser żółty nie podchodzi Ostatnio to praktycznie same jogurty wcinam tak jak na początku
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Teraz są upały więc puchnięcia się nasilają, mi opuchlizna zeszła 5 minut po urodzeniu córki, nogi i stopy miałam jak przed ciążą.
Co do ruchów dziecka które rzekomo powinno się wyciszyć przed porodem .... moja tak harcowała kilka dni przed porodem ze jak zaczynała codziennie od 16-17 tak do 23 dawała czadu. az mnie brzuch bolała od jej rozciagań
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Dzisiaj wieje fajny chłodny wiaterek, da sie zyc. Ja zaraz jadę do kosmetyczki,bede przedłużać rzęsy. Kochane czuje juz wielkie odliczanie i troche zaczynam sie bać.
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Małe zakupy zrobione teraz jakiś obiadek i wsio będzie
Pogoda super tak lekko chłodnawo po tych upałach to naprawdę spoko. Ale ciepło jest jakieś 21 stopni
zancik ooooo to ja mam tak jak Ty z tym jedzeniem budzę się o 4 i chce mi się jeść a potem idę dalej spać hymmm co to może być ????
Spoko zobaczysz że zleci i zaraz Ty będziesz ruszać na wizytę.
Fajnie że i u Ciebie Tosia harcuje ostro
Idźcie laski na wizytę i się nie dajcie
Tysiiak oooo Fajnie że nocka przespana ale ta migrena to skąd może z przemęczenia ???? A co do kataru możne jakieś przewiewy robisz co na noc i Cię łapie podczas snu ???? Kurka znowu katar trochę słabo
Ale może coś pyli znowu co ???
Daj znać co i jak po wizycie ????
agge To nie zła ta aplikacja już gratuluje hihi
ewela007 a czemu Ci przełożył wizytę ?????
Oooo fajnie do kosmetyczki się wyszykować przed porodem ehe
A na kiedy masz ten termin???? bo chyba przeoczyłam jeśli pisałaś ???
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lusek mój M to sie ze mnie śmieje,że tak rano sie budzę głodna ale czasem to jest nie do wytrzymanie tak ssie w żołądku a co to może byc to kurna nie wiem ja nie robie dzis nic na obiad chciałam zupe wiśniową ale kurna nie było wiśni a takiego mam smaka na nią
Tysiiiak i jak tam co tam??
Wkurzyłam sie przed chwilą bo laptop nie chciał mi się włączyć duoek jeden ale na szczescie za trzecim razem zatrybił Byłam u babci pokazać jej nasze fotki ślubne bo nie widziałą jeszcze a tu zaraz rocznica hahaha ale to dlatego,że nie lubie do niej chodzic bo zaraz mi o problemac h całej rodziny gada i na każdego nagaduje i mnie wkurwia tylko ale jakos przeżyłam.Dała nam 500zł na wózek ale z racji,że wózek już mamay to przeznaczymy na cos innego Jeszcze troche i wizyta przeraza mnie ,że musze na ten samolot wlezc
Mamusie widziałyście to? super
www.ofeminin.pl/mam-dziecko/taniec-mamy-...s1467031.html#fp=ofe