- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ostatnio byłam w sklepie i wyczaiłam za grosze body i spodenki i nie mogłam się powstrzymać, musiałam kupić a tak to jeszcze nic nie mam.
Ja dziś byłam zrobić badania moczu i morfologię. Za 6 dni wizyta, nie mogę się doczekać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Mnie jakieś choróbsko dopadło gardło tak boli że zasnąć wczoraj nie mogłam jak już zasnełam to mały tuptuś do nas przydreptał i tak w kółko więc jestem chora i niewyspana Jeszcze Kubula zaczyna kaszleć więc może być ciekawe ...
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja się na razie trzymam zobaczymy jak długo
Ja mam wizytę 11 lutego
- Andziulka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja nie pracuję od grudnia a w zasadzie mogłabym bo wszystko u nas w normie ale z racji wykonywanego zawodu - nauczycielka w przedszkolu i w tym roku grupa 3latki wszyscy doradzali L4 i póki co nie żałuję ))) mam co robić właśnie w domku trwa lekki remont a w zasadzie wykańczanie mieszkanka
Nie kupowaliśmy jeszcze nic dla maleństwa na razie tylko od znajomych coś tam dostajemy w zasadzie drobiazgi - skarpeteczek mam 2 pary )) ale przeglądałam ostatnio forum od kiedy najlepiej zacząć jakieś zakupki, wyprawka i te sprawy żeby później nie nałożyły się wydatki, a ja chyba jeszcze potrzebuję świadomości płci, niby dziewczynka mam nadzieję że coś więcej dowiemy się teraz w piątek ))))))))))))))
SIĘ ROZPISAŁAM
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ma któraś z Was może photobloga?
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Andziulka napisał: ja mam wizytę w piątek ojjjjjjjj też się już bardzoooo doczekać nie możemy miesiąc dziecka nie widzieć MASAKRA w piątek 30.01 odebrałam wyniki niby wszystko OK lekko podniesione leukocyty ale ponoć mamy się nie martwić w ciąży się zdarza :/ na wizycie się okaże.
Ja nie pracuję od grudnia a w zasadzie mogłabym bo wszystko u nas w normie ale z racji wykonywanego zawodu - nauczycielka w przedszkolu i w tym roku grupa 3latki wszyscy doradzali L4 i póki co nie żałuję ))) mam co robić właśnie w domku trwa lekki remont a w zasadzie wykańczanie mieszkanka
Nie kupowaliśmy jeszcze nic dla maleństwa na razie tylko od znajomych coś tam dostajemy w zasadzie drobiazgi - skarpeteczek mam 2 pary )) ale przeglądałam ostatnio forum od kiedy najlepiej zacząć jakieś zakupki, wyprawka i te sprawy żeby później nie nałożyły się wydatki, a ja chyba jeszcze potrzebuję świadomości płci, niby dziewczynka mam nadzieję że coś więcej dowiemy się teraz w piątek ))))))))))))))
SIĘ ROZPISAŁAM
Andziulka, mam tak samo! Miesiąc nie widzieć dziecka to koszmar, szczególnie jak się jeszcze ruchów nie czuje. No kurcze, skąd wiedzieć, że u niego wszystko dobrze?? Koleżanka, która niedawno urodziła dwie córeczki (rok po roku) powiedziała mi, że teraz tak to już będzie, w sensie że ten niepokój to nieodłączny element macierzyństwa. I tak przed każdą wizytą tak się ekscytuję jakbym szła nie wiem gdzie i odliczam dni. Idę jutro!!!
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Tysiak jak zdrówko?
Andziulka dokładnie każda z nas tak ma nie widzieć tyle dziecia to masakra
Agusia daj znać jak wizyta
Ja mam wizytę dopiero za 2 tyg
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Myślałyście już nad imionami ? My ostatnio myśleliśmy i mamy wstępne typy. Dla dziewczynki podobają nam się Maja, Amelia, Nina a dla chłopca Igor i Oskar chodź tu bez przekonania... mam znów problem z imieniem chłopięcym. Pewnie jeszcze sto razy pozmieniam zdanie Tak naprawdę to baaaaaaaaaaaardzo chciałabym Michalinkę (Misia) i nie było by problemu gdyby nie to, że mój luby (Michał) się nie zgadza
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Andziulka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja byłam na kilka dni u rodziców, bo boli i napina mi się brzuch wieczorami.. Jednak noszenie mojego klopsa wpływa na brzuszek..
CO do imion to my mamy problem - nic nam się nie podoba, albo z kimś się kojarzy.. Najprawdopodobniej będzie Marysia (Misia)
O imieniu dla chłopca nie myślimy skoro ma być dziewczynka
- Andziulka
- Wylogowany
- gaworzenie
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Mi dla dziewczynki bardzo się podoba Oliwia, ale raczej będzie to chłopiec tak wynikało z USG i takie mam przeczucie a pomysłów jak na razie brak