- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE STYCZEŃ 2016
MAMUSIE STYCZEŃ 2016
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Jeśli chodzi o torbę to ja chce się spakować na początku grudnia. W tym tygodniu pozamawiam na allegro resztę rzeczy tzn smoczki,butelki itp bo pościele juz mam. No i w dalszym ciągu piore ciuszki. Trochę mi to zajmuje czasu bo dość długo leżały,niektóre trochę zzlokly wiec piore najpierw w zwykłym proszku,a potem w dziecięcym. A potem mega prasowanie. Nie cierpię prasować. No i trzeba się jeszcze zaopatrzyć w aptece w niezbędne rzeczy. Jej. Ale wydatki.
Jeśli chodzi o witaj D i K to u nas dawali w szpitalu.
No i trzeba zaopatrzyć się w staniki do karmienia. Kurcze nie pamiętam jaki obwód pod biustem brałam przy synku,bo teraz wiadomo,że obwód większy :/ skleroza nie boli :/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
laktatoryardo.pl/pol_pm_-3300-Bezszwowy-...aca-Bialy-7430_4.jpg
Apropos biustonoszy to mogę polecić te zupełnie jeśli nie przeszkadza wam kupowanie przez internet
www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&...15sjGLsQgQ9TTrAxdjnA
Miałam dwa od nich i nie dość że wygodne, wytrzymałe tzn nie rozciągają się, to jeszcze ładne, a teraz jest dużo większy wybór niż 3 lata temu
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A kingi mam jeden 5 lat i nadal jak nowy uwielbiam
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewelina87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 16
Basiula- jak twardnieje brzuch, to konieczne jest wypoczywanie. Niestety u mnie teraz jest to czestsze :/
______
Super, ze piszecie o biustonoszach. Ja normalnie mam 70 pod biustem- jaki wiec mam kupic? 75? Miseczke B nosze, wiec mysle, ze spokojnie moge taki kupic, bo mimo, ze sa teraz wieksze, to raczej nie zaliczaja sie do wielkich
Nam pozostaly zakupy higieniczne i pierdoly, wiec troche maz sam kupi, a reszta przez internet. Niestety ja nie moge juz latac po sllepach :/. A jak juz wszystko bedzie, to pakuje torbe
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My z dziewczynami z poprzedniej ciąży do tej pory kontaktujemy się na fb.
Ewelina, chyba najlepiej stanik przymierzyć. Jeśli chodzi o te bawelniane, to one się trochę rozciagna, wiec dużo większych nie trzeba. Mi ten z h&m bardzo odpowiadał.
Jak więcej lezysz, brzuch mniej twardnieje ? U mnie tak jest. Dzisiaj caly czas na nogach i skurcze były częste i bolesne. Tylko ja tak mam od jakiś 10 tyg. Kiedy masz wizytę ?
- Ewelina87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 16
madziaska napisał: Miluniaa, ja jestem jak najbardziej za fb. Tutaj jednak nie wszystko można pisać
My z dziewczynami z poprzedniej ciąży do tej pory kontaktujemy się na fb.
Ewelina, chyba najlepiej stanik przymierzyć. Jeśli chodzi o te bawelniane, to one się trochę rozciagna, wiec dużo większych nie trzeba. Mi ten z h&m bardzo odpowiadał.
Jak więcej lezysz, brzuch mniej twardnieje ? U mnie tak jest. Dzisiaj caly czas na nogach i skurcze były częste i bolesne. Tylko ja tak mam od jakiś 10 tyg. Kiedy masz wizytę ?
Kurcze, tylko, ze ja teraz ruszyc sie do sklepu nie bardzo moge, a to bielizna, wiec oddac/wymienic nie mozna :/
Tak, jak sie poloze, to jest lepiej.
W poniedzialek mam wizyte.
Najgorsza jest aplikacja luteiny :/
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- W oczekiwaniu na córeczke :D
- Otrzymane podziękowania: 5
Mi te leżenie bardzo pomoglo. Od tego dnia się tak nie przemeczam na zakupach jak ostatnim razem i nie twardnieje juz
Ja wczoraj zamówilam na allegro torbę do wózka,zależało mi by miała przegródki i dodatkowe kieszenie i by nie miała tej klapy z przodu na żepy czy zatrzaski bo sie to niszczy szybko
Ja kosmetyki wszystkie mam. ubranek zapas do 74nawet łóżeczko tez jest, jedynie w grudniu materac do łóżeczka i ochraniacze i prześcieradla. Aha jeszcze chce przewijak na stelażu kupić z półką i do mnie potrzebne do szpitala drobiazgi
Ja mam szeroki obwód pod biustem 86.5 i musze zawsze przymierzyć bo ostatnio kupiłam C 85 niby a ciasny i go recznie rozciągam a nieraz kupiłam 80 i pasował. z tymi rozmiarami to chore ...
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja już zaczynam czuć cięzar maluszka jak dłużej poleze na boku to boli mnie biodro pewnie od cieżaru
Ubranka też już mam nic nie bede kupować teraz jak pieluszki w promocji to kupuje W Biedronie fajne to duże paki są co raz sobie kupie bede miała zapas, a akurat nikt z moich znajomych nie skarżył się na uczulenie od nich wiec tez jestem dobrej mysli Kupiłam też na promocji za ok 7 zł ta paczkę malutkich z wycieciem na pepek
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa