- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzięki za info, ja musze po świętach zacząć wszystko zamawiać żeby mieć już przygotowana torbę
Ja z Bytomia mam mieszane uczucia. Niby nie było źle ale warunki były straszne. Obskurna łazienka, w dodatku daleko i łóżko na którym nie miałam nawet porządnego prześcieradła :]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Holendrzy wogóle nie podchodzą do świąt tak jak my. Tu nie ma wigilii...a święta to po prostu chwila wolnego na żarcie i picie . Pod nami jest włoska pizzeria i dziś nawet otwarte mają tak więc jak Szymon wróci z pracy to idziemy na pizze. Miasto samo w sobie nawet nie przystrojone Ludzie w oknach fakt mają lampki...w każdym coś jest. Wogóle jest pięknie...tak skromnie, czysto. Na ulicy nie znajdziecie papierka czy peta . W oknach nie mają firanek tylko ozdoby ... u nas jak się firany nie ma i mieszka nisko to każdy kukułe w okno robi...tutaj czegoś takiego nie ma. Tylko ja wieśniara zaglądam hahaha ale jestem po prostu w szoku jak ludzie mają czysto, skromnie i gustownie w domach i na ogródkach. Rowery stoją nie przypięte przy stojakach...u nas no cóż...stały by raz. Tak samo jakieś krzesła, stoliki przed domami...tu nie ma płotów. Wszystko stoi i nikt nic nie kradnie.
Zdjęcia wrzucę jak będę w domu bo tu niestety nie zabrałam kabla do aparatu. Chociaż i tak dużo ich nie mam, ale zawsze coś.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
Ja sobie wczoraj pospałam praktycznie cały dzień, o 16 zjadłam śniadanie i chwilę posiedziałam ale o 20 znowu byłam w łóżeczku - hehe takie świętowanie to ja rozumiem
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My konczymy dzisiaj 30tydzien, ale ta trojka z przodu mi sie podoba synus dal mamusi ladny prezencik na urodzinki oby tak grzecznie siedzial przez kolejnych kilka tygodni
Swieta i po Swietach, zlecialo nawet nie wiadomo kiedy... Tylko sie czlowiek nazarl i tyle hehe dzisiaj robimy sobie maly post, bo na to jedzenie to patrzec juz nie moge
Paulina jak bylam w Niemczech to tam bylo identycznie czysciutko i tez nigdzie fieranek nie bylo, co dla mnie bylo az dziwne hehe, bo jak my tam zajechalsmy to pierwsze co to poszlam do sklepu zeby jakas kupic
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale te święta dały mi w kość, nie powiem jestem już tak padnięta, że to się w głowie nie mieści całe święta w biegu i dzisiaj jak wróciłam od taty to tak bardzo nie chce mi się nigdzie ruszać a powinnam pojechać na jakieś zakupy coby jutro mieć co jeść, ale chyba odpuszcze sobie :]
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
Natka, współczuję ci takiego maratonu - wcale nie odpoczęłaś sobie przez te kilka dni, ale postaraj się choć troszkę odpocząć -należy się i tobie i maluszkowi.
Ja w środę odebrałam wyniki moczu i morfologii ale nie miałam czasu na nie nawet zerknąć a dzisiaj patrzę wszystkie wyniki krwi sporo poniżej normy, kurcze ciekawe co mój gin z tym zrobi, w żadnej ciąży nie miałam takich kiepskich wyników, mam nadzieję, że nie weźmie mnie na oddział.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
A mój tata właśnie dzwonił, że go już dzisiaj wypuszczają do domu
No i od wczoraj robię zakupy w internetowej aptece, ale jak wrzuciłam wszystko do koszyka co mi potrzeba to wyszło mi, że paczka będzie wielkogabarytowa i że muszę zapłacić za przesyłkę, więc teraz codziennie będę kupować mniejsze zakupy żeby paczki były za darmo nie myślałam, że na kosmetyki wydam prawie 800 zł :/
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
To dobrze, że tatę już wypisują do domu - świadczyć to może tylko o tym że wszystko jest już w porządku po operacji
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny co tak cicho tutaj znowu? Mam pytanie czy któraś zamraża komórki macierzyste?
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My wczoraj bylismy na wizycie i moj Potrus wazy 1500gr <3 szew trzyma ladnie, ale maly jest tak nisko ulozony, ze gin sie smial ze przy badaniu go smyral po palcach hehe Mam dalej lezec i najlepiej podlozyc cegly pod nogi lozka, zeby odciazyc szyjke, gin mowil ze to daje lepszy nawet efekt niz sterta lekow... Kolejna wizyta 18go i wtedy ustaliy kiedy ide do szpitala, lekarz mowil ze tak ok 35tyg bedzie chcial mnie juz polozyc na oddzial i tam bede do rozwiazania no i bede miec cesarke
Natkka my nie zamrazamy komorek
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- studentka dietetyki
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Zapraszam i dziękuję za każdą udzieloną odpowiedź
link:
www.survio.com/survey/d/A8P9P2V9I2U9T6K7K
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marcowki co tu tak cicho? Co u was? Jak sie czujecie? Ktora teraz ma wizyte?