- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- LeNa 2405
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Natalia1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Bartus 01.04.2013 Filipek 20.03.2016
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale juz duze te nasze dzieci... dopiero byl sierpien i dwie kreseczki a teraz juz 1500/ 1200 jeszcze chwilke i zaczniemy wypelniac nasza tabelke danymi z porodu
Swoja droga ciekawe ile moj urwis wazy... ostatnio jak bylam na usg to mial 400g w 22tyg.... a teraz bede miala dopiero usg 4 stycznia i wychodzi ze w 31 tyg... tez sie wygina we wszystkie strony, czasami zasadzi kopniaka, smieje sie do meza ze ma wywijac do poki jest w srodku, bo pozniej moze sie to skonczyc tak jak z Bartusiem- beda obaj z nogami w gipsie lezec a tak na serio to mam nadzieje ze i Bartosz sie przez ta zlamana noge czegos nauczy i bedzie spokojniejszy a nie taki szogun, ale jakis trudno mi w to uwierzyc....
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Cos ostatnio meczy mnie zgaga caly przelyk mnie pali bleeee
Clue fajnie ze wpadlas moglabys czesciej zagladac ciesze sie ze u was wszystko ok
Natkka mam nadzieje, ze to tetno po ciazy sie uspokoi i nie trzeba bedzie z tym nic robic
Martyna jak tam po wizycie? Dobrze, ze ci chca ten pesser zalozyc to na pewno pomorze najwazniejsze, ze nie masz skurczy trzym sie jakos juz nam nie duzo zostalo do konca Daria juz ladnie wazy, kawal kobitki a lekami sie nie przejmuj jak maja pomoc to lepiej je brac ja tez mam sterte lekow, samego duphastonu biore 3*2 dziennie
Lena ciesze sie, ze z malym wszystko ok a masz fotke twarzyczki? pochwal sie
Natalia looo to dlugo czekasz na wizyte teraz
Marta a co tam u ciebie? jak sie czujesz?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Gosia 2712 podobno jak zgaga piecze to dziecku włoski rosną i może coś w tym jest bo mnie Oskarem też paliła jak cholera i urodził się z długimi i gęstymi włosami Domek fajny - taki zgrabniutki a piżamka... tez w dechę
Jak tam u was przygotowania do świąt? Ja zrobiłam sobie już dzisiaj zakupy żeby przed samymi świętami nie łazić po sklepach tylko skupić się na pieczeniu placków - jak dotąd szłam na skróty i kupowałam gotowe tak w tym roku postanowiłam zabłysnąć talentem kulinarnym i cukierniczym, zobaczymy co z tego wyjdzie, chociaż mój Sylwek jest jak odkurzacz na słodycze to pochłonie wszystko
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Natalia1991 współczuje moja Panna na dzień dziecka w tym roku sobie rękę złamała Poszła skakać na dmuchany zamek !!
Natkka no niestety sesje są drogie...a noworodkowe pewnie jeszcze droższe. My teraz robiłyśmy bo były promocje świąteczne za 11 zdjęć w sumie zapłaciłam teraz 90zł
Clue oni nie zakładają drugiego konta tylko się włamują na fejsa i to właśnie ta sama osoba...
Martynka powodzenia !! Obyś pozostała 2w1 jak najdłużej
Gosia Brzuś słodki
Ja byłam na wizycie w środę. Bez USG. Pozamykana jestem więc doktor życzył mi szerokiej drogi Następna wizyta 6 styczeń. Ciekawe kiedy ustali mi termin CC.
Kolejna pratia fot
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
ściskam Cię mocno, z Darii już kawał babeczki
aż nieprawdopodobne, że już terminy cc się ustala widzisz jak już niewiele czasu zostało ?
jak tam w ogóle podoba Ci się nowy gabinet?
Gosiu, sexi mamo, postaram się częściej zaglądać
ale masz zgrabny brzuszek!
mi na zgagę w pierwszej ciąży pomagały migdały i wyeliminowanie z diety słodyczy i cytrusów.
zauważyłam, że teraz też, jak sobie za dużo pozwolę i nażrę się kinder czekolady, to też mnie pali
a co do włosów i zgagi - u nas się nie sprawdziło, miałam potworną zgagę przez całą pierwszą ciąże a moje dziecko po dziś dzień ma mało włosów
Paulina, Mania jak zwykle urocza świetna z niej mała modeleczka ręce układa, noga na nogę założona, pełna profeska )
będzie miała świetną pamiątkę. Wypoczywajcie w tej HOlandii
Natalia, takie urwisy są najlepsze ja uwielbiam chrzesniaka mojego męża, jest czasami taki niedobry, wiecznie gdzieś włazi, to drzwi, to tapczan, to parapet, to stół, żywe sreberko choć wiem, pewnie jako jego mama inaczej na to patrzysz
Monia, ja mam zamiar jutro robić porządki i postanowiłam, że przemaluję lampę w sypialni.
a w niedzielę piekę ciasteczka i jedziemy z młodą po choinkę. Prezenty już od tygodnia czekają. jakoś nie czuję w ogole tych świąt w tym roku.
zaczynają Wam puchnąć nogi/dłonie? mi od kilku dni wieczorem puchną dłonie, muszę obrączkę ściągać, bo mnie ściska.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
W dzień powoli ogarniam a syfu co nie miara bo ciągle coś się wykancza. Ale najważniejsze że drzwi mam w pomieszczeniach.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Choinkę już wycielismy i ubralismy ale muszę dokupić kwiaty albo kokardy bo mam mało ozdób w kolorze czerwonym i lysawo wygląda.
Poszyłam dwa komplety pościeli dla córci i becik plus ochraniacz na szczebelki i poszwe na kolderke do wózka. Zostało jeszcze obszyte serduszek na baldachimie i będę w nowym roku prac pracować i układać.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
T zawsze stara się być przy cesarce, chyba, że ma urlop.
Jak rodziłam córeczke, to dzwonili po niego i przyjechał specjalnie o 23.30.
Malutka - piękna mama, choinka również
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Martyna dobrze, ze od razu Ci gin zalozyl ten pessar, teraz bedziesz miec troche ta szyjke zabezpieczona i oby jak najdluzej wytrzymala Zaciskaj kochana nogi tylko tak porzadnie do lutego musimy wytrzymac wszystkie w dwupaku
Slicznego masz brzusia
Monia cos w tym moze byc, bo duzo razy slyszalam o tym ze sie sprawdzalo znajomym ale ja mam nadzieje, ze ta zgaga mi przejdzie, bo to nic przyjemnego
Heh u mnie przygotowania do Swiat stoja w miejscu moj M. codziennie w pracy po 10h i jak wroci jest padniety, a ja nie mam sumienia go tak gonic jeszcze do roboty Na wigilie jedziemy do moich rodzicow wiec nie musi nic szykowac, troche posprzata w razie gdyby ktos przyjechal i zrobi jedna salatke i kupi kawalek ciasta ... W tym roku skromnie bedzie
Paulina udanego wypoczynku w Holandii Jej ale sliczne te zdjecia macie Mala modelka Ci rosnie
Clue no mam nadzieje, ze czesciej bedziesz zagladac mi poki co to nie puchna ani nogi, ani rece
Malutkamilka slicznie wygladasz fiu fiu pochwal sie co uszylas heh ja tez mialam takie plany z szyciem chociaz dobrze, ze zdarzylam kocyki poszyc
Sliczna choinka
U mnie tez juz stoi