- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie póki co Tosia jest ułożona pośladkowo więc ogólnie jej kopnięcia są bardziej zabawne niż uciążliwe :]
Ja też się cieszę, że ten czas leci bo już bym chciała mieć Tośkę i nie mieć brzucha
Jak wrócę z pracy to zrobię zdjęcie i wam pokaże, ale mnie się ostatnio wydaje, że przestał tak rosnąć jak na początku. Bo w sumie we wrześniu jak mierzyłam to było 94 cm, a teraz jest 95,5 cm więc niewiele większy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Gosia tak miałam szef ale nie przypominam sobie żeby mnie bolało, jeden dzień trochę krwawiłam ale nie czułam bólu ale my już jesteśmy na takim etapie ciąży, że chyba wszystko ma prawo już nas boleć, w końcu wszystko się rozciąga a są w końcu jakieś granice naszego ciała. Ja wczoraj poczułam kilka razy takie jakby ukłucie i później przez chwilę swędzenie w środku w pochwie i też się zastanawiam o co chodzi - czyżby jakaś infekcja mi się rozwijała?
U mnie różnie jest z ruchami, są dni, że tylko czuję Jaśka ale nic nie widzę a są takie, że jak się rozbryka to cały brzuch aż podskakuje
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina bluzka idealnie pasuje do brzucholka hehehehe
Monia a no wlasnie dla tego staram sie nie panikowac chociaz to nie jest latwe a moze dzidzia po szyjce cie smyra moj wlasnie jak kopie po szyjce to takie smieszne uczucie tam mam jakbyy mi raczke tam wsadzil i smyral od srodke
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
Gosia być może, że maluch się tak właśnie ułożył i smyra mnie po szyjce, póki co nie mam żadnych innych niepokojących objawów więc czekam...
A swoją drogą jak ten czas leci, niedawno - jak by wczoraj - dwie kreski na teście a tu już ostatnia prosta przed nami
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Wrócimy dopiero po świętach. W piątek mam do odebrania kolejne foty z sesji Te są piękne...Mania brzusio przytula itd. Zaraz postaram się zmniejszyć te z pierwszej to wam pokaże w końcu.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulina zdjęcia prześliczne ja właśnie napisałam do jednej pani fotograf o cenę sesji ciążowej i ewentualne wolne terminy zobaczymy co mi odpisze
Ja wczoraj byłam u gin, ale był tylko przegląd podwozia usg i ktg w styczniu - 8
A dzisiaj jadę na sprawę z zusem bić się o rentę rodzinną dla klienta, który ma schizofrenię :]
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina sliczne te zdjecia macie
Ja raczej nie bede robic zadnej sesji specjalnej, ale w swieta planuje zeby mi siostra troche ladnych zdjec z brzuszkiem porobila
Natkka powodzenia na sprawie
Monia no powiem Ci ze ja tez w szoku jestem jak ten czas zasuwa myslalam, ze przy lezeniu bedzie mi sie dluzyc, ale (odpukac ) fajnie mi leci i dobrze, bo mnie to cieszy byle do lutego
Pogoda u nas najlepsza do spania tez przebudzilam sie o 8 wziac leki i poszlam dalej spac, a co szybciej chociaz zleci
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia mnie też ta pogoda dobija, miałam dzisiaj sprzątać salon, ale jak wróciłam to poszłam spać i właśnie się przebudziłam nie ukrywam, że chyba dalej zaraz pójdę spać, jestem taka nieprzytomna
Fotograf odpisała mi, że pakiet 10 zdjęć kosztuje 320 zł, muszę pogadać z mężem czy się szarpniemy czy jednak niekoniecznie
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- LeNa 2405
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna