- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Na sesji Maryś wstydzioch...twarz miała kamienną. Czekam aż mi wyślą zdjęcia żebym mogła sobie wybrać które chce...a tymczasem my z wczoraj
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Byliśmy wczoraj w tym boćku w Zabrzu i facet tam był tak zaangażowany żeby nam wszystko wyjaśnić. Wow. Siedział z nami przez 2 godziny i opowiadał z każdymi drobnymi szczegółami o wózkach :] on pierwszy zwrócił nam uwagę, że więcej amortyzacji wcale nie musi być lepsze bo zwykle maca się te wózki "na sucho" czyli bez dziecka. A prowadzenia i funkcjonalność amortyzacji zmienia się jak włożymy tam dziecko. Miał takie fajne kukiełki ważące ok. 9 kh i powiem wam, że masakra. Zupełnie zmieniło to moje spojrzenie na wózki ten anex, na który byliśmy już tak zdecydowani jak włożyłam "dziecko" to mi odskakiwał, że prawie mi stanął w pionie.
Jeszcze wczoraj mieliśmy jazdę z sofą, którą zamówiłam do pokoju Tosi. Niestety miała być za tydzień w najlepszym wypadku, w najgorszym przed świętami a oni nam w piątek zadzwonili, że przyjadą w sobotę. W dodatku mieli być o 18, a dzwonią o 16, że będą za 15 minut, no jakaś masakra. W ogóle bez zrozumienia, że sofy 130x70 jedna osoba nie wniesie i że trzeba kogoś do tego pozałatwiać :]
Muszę dzisiaj ogarnąć mieszkanie bo wczoraj ( z racji tego, że u nas nie ma żadnego Andrzeja) znajomi wpadli do nas no i jak poszli po północy to już mi się nie chciało sprzątać
Paulina śliczna Mary w ogóle pięknie wyglądacie
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja po świętach intensywnie kupuje.
Jutro idę po wyniki i mam nadzieję że bakterii nie będzie i we wtorek założy mi krążek i końcu rusze dupke z kanapy.
Gosia i co byłaś w Tesco? Tam na chłopców to są boskie rzeczy
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Kurcze dopadla mnie sennosc ciazowa o 11 nie umie sie zwlec z lozka w pierwszym trymestrze tyle nie spalam co teraz
Natkka pochwal sie zakupami fajnie ze wam facet pokazal te wozki i wszystko wytlumaczyl fajnie trafilisci, bo czasami to wiesz jak jest, nic nie pokaza, a patrza tylko wypchnac jak najdrozszy Ja mam upatrzony wozek Adamex Barletta, ostatnio go ogladalam w sklepie i bardzo mi sie podoba chyba typ mi sie juz nie zmieni
Paulina slicznie wygladacie zazdroszcze Ci tych porzadkow tez bym sobie z checia ogarnela po swojemu, a tu musze polegac na mezu... heh a wiecie jak chlop posprzata ...
Marta ja w srode jade na wizyte i tez mam nadzieje, ze ten posiew wyjdzie mi dobry i w koncu mi zalozy ten krazek i bede mogla wiecej robic i sie ruszac, wczoraj bylismy w tym tesco, fakt ladne rzeczy sa ale ceny tez zabojcze promocja byla -30% przy zakupie za min 30zl... A ludzi bylo tyyyyle ze szok jakby za tydzien swieta byly
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja mam we wtorek wizytę, co prawda nie zobaczę Jasia ale sprawdzi szyjkę czy się tam nic nie dzieje co nie powinno i będę spokojniejsza zwłaszcza, że w środę mam dwudniowy wyjazd do Gdyni a to jakieś 450km.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Ubranka boskie. U mnie w Tesco też poprzebierane, ciężko było znaleźć to co chciałam więc nie wybrzydzalam i wzięłam co potrzebowałam.
A to my z wczoraj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj wstalam wczesniej (z ciezkim bolem serca ) bo musze jechac po wyniki badan do labolatorium heh ciekawe co mi tam wyszlo
Ale paskudnie wieje dzisiaj u was tez tak?
Paulina a III trymestr to nie zaczyna sie od skonczonego 27tyg? przynajmniej wszedzie tak pisze
Monia hehe mlody ma juz swoja komode zakupiona no i powiem Ci ze jakas taka mala sie wydaje hehe z wyprawki ubraniowej to mam juz prawie wszystko, a co niektore rzeczy ktore tu wam pokazywalam to sa nawet na rozmiar 74 wieksze, ale jak byla okazja to wzielam, miejsca nie wylezy przydadza sie
Natkka cudne te rzeczy
Malutkamilka fiu fiu jaka laska slicznie wygladasz pochwal sie zakupami ?
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Malutka super wyglądasz
Ja dziś wstałam po 7 żeby iść na badania, ale stwierdziłam, że pójdę jutro ta pogoda mnie zniechęciła strasznie . . . i tak wstałyśmy po 9.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
I będę mogła wrócić do żywych
A ciuszki piękne
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa