BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1016556 przez clue
Paula współczuję :( Mam nadzieję ze to niezlosliwa odmiana :( trzeba być dobrej mysli. przytulam :*

Marta gratuluję drugiego chłopczyka :) Wojtuś jaki uśmiechnięty :)

Natkka też mnie to zastanawia, jak to się stało, ze w ogóle założyli Ci tego holtera? Co Ci sie działo?

Gosia, na twardnienia brzucha mam brac magnez, nawet 6 tabletek na dobę no i jeśli bardzo będzie mi dokuczało to też tą nospe, ale lekarz raczej każe unikać.

Martynka, hop hop, jak po wizycie ???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1016622 przez PaulinaJ
Marta, ale śliczny maluch :D :woohoo:

Clue super brzuś :) widać ładnie.

Dzięki dziewczyny. Też mam nadzieje, że to nie będzie takie złe na jakie wygląda. W końcu jak to się mówi...rak to nie wyrok.

9 lata 3 tygodni temu #1016628 przez Martynka__89
Paulina bardzo mi przykro, mam nadzieje że nie złośliwy. Wizytę mam na 16, zabieran ze sobą Mateuszka pierwszy raz zobaczy siostrę na monitorze. Bardzo się cieszy :) mam nadzieję że z moją szyjka jest dobrze.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

9 lata 3 tygodni temu #1016639 przez clue
Paulina, dziękuję :blush: :)

Martyna, aaa faktycznie, wczoraj była środa, T nawet nie przyjmował ... coś mi się dni pomyliły :P ja już czasami nie wiem jaki jest dzień tygodnia :)
czy któraś Marcówka jeszcze pracująca?

Mati już duży chłopak to sobie poogląda, ja mojej małej nie biorę, bo ona chyba nic by tam nawet nie widziała a ma okres "jestem wstydniś" więc pewnie gdyby zobaczyła faceta to ani by tam wejśc nie chciała :D

9 lata 3 tygodni temu #1016669 przez Martynka__89
Clue brzuszek superasny:) Ja jestem od ok. 6 tyg. na L4. Mam nadzieję że Mati będzie grzeczny :) powoli zbliża się moją godzina 0 :))

9 lata 3 tygodni temu #1016690 przez PaulinaJ
Trzymam kciuki za wizytę :)

9 lata 3 tygodni temu #1016692 przez clue
też trzymam kciuki :) pozdrów T :D hehe

9 lata 3 tygodni temu #1016721 przez MatkaWariatka86
Jaaaa pierdziu ale jestem "wypluta" :angry: :unsure: :ohmy: wszystko mnie boli :dry: w pierwszej ciąży z Nina do samego końca czułam się zajebiście a w tej z tym Małym Gagatkiem masakrycznie. :huh: wyjdę z Młodą na spacer pochodzę godz to dwie odpoczywam w domu bo tak mnie plecy bolą i pachwiny :huh: :dry: echh chceee juz marzeeec (albo koniec lutego :P ) :huh: B)

9 lata 3 tygodni temu #1016723 przez moniab26
Paulina tak jak piszesz - rak to nie wyrok i w porę wykryty nie ma szans z dzisiejszą medycyną i mam nadzieję, ze w przypadku twojego dziadka obejdzie się jedynie na strachu.

Clue ja od sierpnia na L4 ale czasem chodzę do pracy jak nie mogą sobie beze mnie poradzić :laugh: - czyli dwa, trzy razy w tygodniu na godzinkę lub dwie

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 3 tygodni temu #1016776 przez PaulinaJ
Moje dzisiejsze :)

Martyna jak wizyta? :) Ja jak zdążę to może jutro pójdę :)
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1016790 przez Gosia 2712
Hejka :)
Bylam dzisiaj na badaniach i oczywiscie weszlam do lumpka hehe :P :whistle: :whistle: pozniej siostra na kawe przyjechala i tak dzien minal :) oby tak szybko mijaly az do samego lutego :whistle:

Clue ale sliczny brzus :woohoo: Ja od 2 lipca siedze na L4 :S czyli od 4t 4dzien :P

Martyna jak tam po wizycie?

Matkawariatka hehe wspolczuje :P Ja czasami wejde po schodach kilka stopni i musze odpoczac, bo jestem zmeczona jak stara babka hehe :P (oczywiscie nie obrazajac starych babek, bo moja tesciowa ma 65lat a w tym momencie przeskoczyla by mnie 10razy :P :whistle: )

Paulina swietne ciuszki :D :woohoo:

A to moje :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 3 tygodni temu #1016800 przez natkka
Cześć Dziewczyny :)
Ja wam powiem, że ja do pracy wracam jutro więc od jutra będę pracującą ciężarówką :P
No i dzisiaj pierwszy raz poszalałam na zakupach i kupiłam 5x body z krótkim i 5 x body z długim w smyku :D są śliczne :) później wrzucę zdjęcia :)
Byłam na wizycie - mała jest duża 1088 g, mój mąż w pierwszym momencie zrozumiał, że ma 1800 :P gin mówi, że jest długa ale chuda :) poza tym u mnie wszystko w porządku i w sumie mam dużo energii :)
Dziewczyny wszystkie wasze ciuszki są prześliczne :)
Martynka jak tam wizyta?

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1016812 przez Martynka__89
Dziękuję za kciuki :) Daria waży 976 gram, jest strasznie ruchliwa. Nadal jest główka w dół nóżkami zrobiła prawie szpagat przy czym odsłoniła swoją kobiecość :blush: Serduszko pięknie bije 140, przepływy w porządku, łożysko wysoko w normie. Mateusz był w 7 niebie zadowolony, doktor wszystko mu pokazał i wytłumaczył. Fajne doświadczenie:) mąż też zadowolony. Z szyjka ciut gorzej trochę się skrocila 28 mm, nadal leżeć, oszczędzać się i zero współżycia. Kolejna wizyta 17 grudnia. Ale T. mnie pocieszyl że jak dotrwam do 37 tyg. to potem będę mogła szaleć:) Powiedział żebym zastanowiła się nad porodem sn. Clue pozdrowilam ;) Byliśmy na zakupach i kupiłam przewijak na łóżeczko i paczkę body z długim rekawkiem jutro się pochwalę.

9 lata 3 tygodni temu #1016818 przez Gosia 2712
Dziewczyny swietne wiesci :) Natkka kawal kobitki juz Ci w brzuchu siedzi :D podziwiam, ze chce Ci sie teraz do pracy wracac :whistle: i czekam na fotki ciuszkowych zakupow :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 3 tygodni temu #1016821 przez clue
dzięki dziewczyny :kiss:

no naprawdę świetne wieści :) duże dziewczynki już urosły :)
Martyna a mówił coś T albo Pani w rejestracji czy się przenoszą w końcu, czy nie?

też nie chciałoby mi się wracać do roboty... więc podziwiam Natkka ;)

mnie jutro czeka ostra popijawa glukozy :woohoo:
a po glukozie jadę zamówić sobie nowe firanki do domu, bo ciągle jedne i te same piorę i wieszam :P

piękne ciuszki macie w tych lumpkach, narobiłyście mi ochoty, żeby też pójść poszperać :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka