BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 1 miesiąc temu #1015506 przez Martynka__89
Nattka to jest dość duży sklep z akcesoriami dla dzieci, ale szczerze to nie pamiętam czy są tam ubranka :blush: Byłam tam 2 razy z 3 lata temu jak spacerówke oglądałam. Gosia ładnie wyglądasz:) też jestem ciekawa ile waży moja malutka:) Leżąc na plecach dłużej mam wrażenie ciężkości i zmieniam pozycję. Zasypiam na którymś boku, a budzę się spiąć na plecach i czasem czesciowa ba brzuchu. Przez ten ząb jestem jakaś zamulona. A Wasze maluszki rozciągają się czasem boleśnie? Daria tak robi i cały brzuch przyjmuje śmieszne kształty. Dziś Mateuszek idze z moja siostrą na basen, a ja zapadne w sen zimowy ;)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1015508 przez Martynka__89
Nattka to jest dość duży sklep z akcesoriami dla dzieci, ale szczerze to nie pamiętam czy są tam ubranka :blush: Byłam tam 2 razy z 3 lata temu jak spacerówke oglądałam. Gosia ładnie wyglądasz:) też jestem ciekawa ile waży moja malutka:) Leżąc na plecach dłużej mam wrażenie ciężkości i zmieniam pozycję. Zasypiam na którymś boku, a budzę się spiąć na plecach i czasem czesciowa ba brzuchu. Przez ten ząb jestem jakaś zamulona. A Wasze maluszki rozciągają się czasem boleśnie? Daria tak robi i cały brzuch przyjmuje śmieszne kształty. Dziś Mateuszek idze z moja siostrą na basen, a ja zapadne w sen zimowy ;) Ps. Co do luteiny to szpitalu przyjmowalam 2x100 przed spaniem, a teraz 1x100 przed spaniem i do niej razvw yyg. globulki dopochwowe. Za luteine płacę grosze ok. 4 zł, a bez zniżek kosztuje ok. 54 zl

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1015511 przez natkka
Gosia ja tak nie mam, ale często mam tak, że jak siedzę to mam uczucie jakbym nie mogła porządnie nabrać oddechu :( tyle, że jak ekg mam dobre, dlatego w poniedziałek idę na holtera i zobaczymy co pokaże :) Mnie się dobrze śpi na plecach niestety, chociaż wiem, że nie powinnam bo hemoroidy się robią :( ale po całym dniu jak się położę na plecy to czuję taką ulgę :]
Paulina zupełnie zapomniałam o C&A będę oglądać :) dzięki :)

9 lata 1 miesiąc temu #1015516 przez Martynka__89
www.bociek.eu można sobie zajrzeć tam jest wszystko :) Czasami oddycha się ciężej tak mam jak mała się rozciąga.

9 lata 1 miesiąc temu #1015524 przez moniab26
Ooo lazania - to jest to :laugh: zaraz się za nią biorę

Ja nie mam problemów z oddychaniem tak normalnie ale na plecach długo nie uleżę bo mam właśnie ciężko oddychać i najczęściej śpię na lewym boku z rogalem między nogami.

Moje chłopaki wszystkie były duże :) , Dominik w 24 tyg ważył 880g, czyli więcej niż w tym samym czasie waży Jaś ale z usg to waga orientacyjna, Igorek - 3990 a Oskarek 3850 więc Jaś też nie chce odstawać i rośnie chłopak :laugh:

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1015572 przez PaulinaJ
Ależ ja jestem przeziębiona...zasmarkam się chyba.

Doszedł lis :) i pokażę w koncu kołyske :)

Moniab moja Mary miała 4080 :D to dopiero klocek :D
Załączniki:
Podziękowania: Neli2012

9 lata 1 miesiąc temu #1015590 przez Marta1985
Jak ja wam zazdroszczę ze juz wiecie jaka plec ☺ mam nadzieje ze ptzez tydzien nic mi sie niepogorszy i będę mogła jechać na usg połówkowa i dzidziuś się ujawni ☺chociaz obstawiam dziewczynke☺

9 lata 1 miesiąc temu #1015597 przez PaulinaJ
Marta będzie wszystko okej :) pojedziesz i zobaczysz co tam skrywa :)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1015652 przez clue
fajny ten lisek, mi też przyszedł dziś pajacyk dla Olki - od tego samego sprzedawcy :) bardzo przyjemny w dotyku, zamówiłam dziś od razu inny :blush:
Paulina a duża ta kołyska? też własnie rozważam zakup jakiejś kołyski, ale one wszystkie takie malutkie :( porównując do liska leżącego w środku to chyba też zbyt wielka nie jest...?

chciałam się w ogóle dziś wybrać do ikei... ale taki miałam spięty i ciągnący brzuch, że przeleżałam pół dnia na kanapie...
nie wiem co mogłabym więcej robić, jem już 6 tabletek magnezu na dobe + ta luteina.

ja mam luteine w tabletkach, przez te moje wszystkie infekcje i jem 3 x 1 tabl. dziennie. za opakowanie wychodzi jakieś 15 zeta, na 10 dni starcza. a tych globulek ile jest w opakowaniu?

Marta trzymam kciuki, żebyś się mogła spokojnie wybrać na połówkowe i dowiedzieć kto tam u Ciebie mieszka :)

Gosia, piękna Mamusia z Ciebie :) :kiss: :kiss:
ja nie mam problemów z oddychaniem, kiedy leżę na plecach, w tej ciąży bardzo dużo śpię na plecach, codziennie budzę się na plecach, mimo ze zasypiam na lewym boku z rogalem miedzy nogami :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1015663 przez malutkamilka
Kołyski mają to do siebie że są małe, niby do 6 miesięcy. Moja też jest mała.

Mi udało się kupić nowy kombinezon za 50 zł - malutki i puchaty. Dziś skończę składać komode i na przyszły tydzień przegląd ubranek :P

Ja też budzę się na plecach mimo że zasypiam na bokach

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1015665 przez Martynka__89
Pamiętam że Mateusz w 32 tygodniu ważył 2 200, a jego waga po porodzie 3 250 raczej przeciętna. Paulina świetny ten lisek :) też zastanawiam się nad kołyska, aczkolwiek chyba nie kupię. Clue pajacyk wygląda uroczo :) to przyjmujesz luteine pod jezykowo? Doktor T. pozwolił mi wybrać jaką chce. Ja po Mateuszku mam kombinezon białego misia rozmiar 68. Pochwalę się moim cukiernikiem ;)

Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1015669 przez malutkamilka
Tak z rana babeczki? Mój pomocnik czeka tylko na lizanie szpatułek od miksera

9 lata 1 miesiąc temu #1015670 przez natkka
Dziewczyny śliczne te wasze dzieci :)
Ja jutro jadę do ikei to kupię resztę rzeczy potrzebnych dla małej, które mam chcę kupić w ikei :)
Mój mąż ma tak do tejk pory :P wczoraj robiłam brownie i wylizał miskę i szpatułki :P
clue śliczny pajacyk :)

9 lata 1 miesiąc temu #1015677 przez Martynka__89
Malutkakamilka to nie jest zdjęcie z dzisiaj ;) tylko z poniedziałku. Rano nie ma kiedy robić bo idzie do przedszkola. Nattka a co chcesz kupić dla małej? Uwielbiam ikee:) moje dziecko też czasem pyta kiedy jedziemy :) Zastanawiam się czy z ikei nie kupić takich fajnych pojemników do łóżeczka na akcesoria. Przedwczoraj z Mateuszkiem podnioslam łóżeczko na ostatni stopień wysokości, a dziś z mężem poskladamy je do końca:) muszę wyprać poduszkę i kołdrę. Podjechać do Mama i Ja zamówić pościel z ochraniaczem na całe łóżeczko. Bardzo szybko ucieka mi czas.

9 lata 1 miesiąc temu #1015703 przez natkka
Martynka no właśnie te pojemniczki, komodę, zasłonę i sporo takich drobiazgów typu haczyk na ręcznik, kosz :) mnie też ten czas szybko ucieka a mam bardzo niewiele rzeczy przygotowanych :] więc trzeba w końcu się za to wszystko wziąć :]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka