- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
- Otrzymane podziękowania: 2
Gosia - ja piorę wszystko w dzieciowym proszku. Mojej starszej piorę do tej pory wszystko w jelpie. Kiedy skonczyła roczek chciałam zacząć prać jej ubranka w normalnym proszku, ale wyskoczyła ostra alergia, więc wróciłyśmy do dzieciowego...
Paulina - robiłaś to marchewkowe z kuchni Lidla?
mnie jakoś dziwnie pobolewa spojenie łonowe... nie wiem co to.
ogólnie ogólny kryzys mnie jakiś dopadł
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja Marysi piorę w normalnym proszku już prawie 2 lata nic jej nie było całe szczęście Juniorowi będę prała w dziudziusiu bo obłednie pachnie a zwłaszcza płyn do płukania ale to dopiero w lutym
P.S. Będę miała dwójkę lutowych dzieci hehe
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
jak będziesz miała serek to koniecznie wypróbuj - smakuje zajebiście , i dla tej polewy będę piekła to ciasto na niedziele
ja zaś wstałam o 3 i nie wiem co ze sobą począć
kupowałyście ostatnio jakieś fajne kiecki niekoniecznie ciążowe, ale no, żeby brzuszek się zmieścił ? linki mile widziane
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
No w koncu sie rusze dzisiaj z domu Jade odebrac wyniki z labolatorium i pewnie wejde do lumpka zobaczyc, czy cos jest ciekawego
Paulina zdrowka dla dziadka, mam nadzieje ze to nic powaznego kurde jeszcze nigdy nie jadlam ciasta marchewkowego a slyszalam wlasnie ze dobre jest ...
Monia dzisiaj echo serca? Powodzenia i daj koniecznie znac co tam po wizycie
Clue ja tez bede prac w dzieciowym proszku, ale chodzilo mi teraz o te rzeczy z lumpka zeby przeprac, a w lutym wypiore juz na gotowo i poprasuje Co sie dzieje? Jaki kryzys? Glowa do gory Ja od kad wyleczylam bakterie w moczu i mam tego rogala do spania to spie jak dziecko i od 22 do 8rano nawet sie nie budze dopiero ok 8 zaczyna chciec mi sie siku Ja ostatnio nic nie kupowalam sobie do ubrania hehe nawet jak gdzies jade to patrze za rzeczami dla dziecka
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Życzę dużo zdrówka i czekam na relacje z wizyty w środę Całuje Ciebie i brzuszek pozdrawiam
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Clue na pewno wypróbuje wersje z serkiem
Gosia dzięki...dzisiaj miał kolejne badanie no i nie wygląda to ciekawie. Wzięli wycinek. Zobaczymy w poniedziałek.
Ja do lumpa standardowo po piątkowej wypłacie Co tydzień coś i się uzbiera do lutego. Młoda nagle zaczeła smarkać i kaszleć. Oby szybko minęło i obym ja nie załapała.
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- LeNa 2405
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale mi sie z lozka nie chcialo wyjsc leje od rana, buro jak nie wiem co
Inna wybuziakuj Nadusie czytalam co nieco na sierpniowkach co sie tam u Ciebie dzieje i bardzo Ci wspolczuje, mam nadzieje ze sie w koncu ulozy
Paulina zdrowka dla Marysi mam nadzieje, ze u dziadka tylko sie na wycinku skonczy... i bedzie wszystko ok
Marta dobrze chociaz, ze szyjka sie nie skraca, a jaki antybiotyk dostalas? Ja przez ostatnie 12 dni bralam globulki Macmirror zeby wlasnie wszystko wytepic... Dzisiaj o 15 mam wizyte to sie okaze co ze mna zrobia ... Mam nadzieje, ze od razu zalozy mi ten pesser i bedzie swiety spokoj chociaz psychicznie odpoczne, bo teraz to czasami boje sie nawet z lozka wstac, bo mam wrazenie, ze zaraz mi wody poleca
Lena skoro ujemne to dobrze? A powiedz mi czy Ty robisz badania na d-dimery teraz? Jaki masz ich poziom? Ja wczoraj odebralam wynik i mimo tego ze biore caly czas clexan to one mi rosna i teraz mam 936 gdzie norma jest 500
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Ja czekam na Pana od mycia okien na szczęście przestało właśnie padać i mam nadzieję, że już nie będzie
Marta dobrze, że z szyjką wszystko w porządku Mam nadzieję, że szybko wyleczysz te bakterie mój posiew na szczęście wyszedł jałowy, więc super nie mam jednak pojęcia skąd w moczu te cholerstwa skoro posiew jest ok
Gosia czekamy na wieści po wizycie
Martynka a znasz jakieś fajne sklepy z rzeczami tutaj w okolicy? bo ja poza mama i ja nie wiem gdzie mogłabym coś dla Tosi kupić a mój jest przeciwny sh :]
Paulina zdrowia dla Ciebie, młodej i dziadka :]
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natkka Mi od samego poczatku wychodzily bakterie w moczu ogolnym, a posiew czysty i p dr stwierdzila, ze to jest chyba przenoszone z pochwy i zrobila mi posiew z pochwy, dzisiaj mam miec wynik, do tego mialam jakiegos grzybka jeszcze wiec dala mi ten macmirror ostatnio i powiem ci ze wczoraj odebralam wyniki z moczu ogolnego i posiew i wszystko jest czyste... wiec chyba cos musialam miec faktycznie w pochwie
A tu wam sie pochwale moimi wczorajszymi lowami z lumpka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.