- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
A przed świętami chyba wiecej odwagi mam w sobie. Mam 27 lat jestem z pod Warszawy mam już jedego ukochanego szkraba i ma prawie 3 latka Drugi skarb pojawi się w maju termin mam na 26 maja wiec data piękna Teraz jestem w 18 tyg niestety maluszek się jeszcze nie ujawni...póki co wszystko przebiega w najlepszym porządku mamy lekkie problemy z ciśnieniem ale jestem zaprawiona w bojach bo w pierwszej ciąży też był ten sam problem Mam nadzieje, że szybko się zaaklimatyzuje i będę tu z Wami przeżywać ciążę A gdybym nie miała czasu to chciała bym wszystkim forumowiczom życzyć Zdrowych Wesołych Świąt
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Pati a ty to już wyluzuj z tą pracą Zajmij się odpoczynkiem No i w 100% kalendarz chiński kłamie. A u Ciebie się sprawdził ?
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Wpadłam życzyc wam wesołych swiat spedzonych w radosci milosci i spokoju z najbliższymi . Nastepne święta beda juz całkiem inne wyjatkowe
Buziaki
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja też życzę wszystkim wesołych, spokojnych i radosnych Świąt. A sobie i Wam abyśmy szczęśliwie dotrwały do maja i urodziły zdrowe maluchy. Buziaki
Martyśka będą inne, bardziej rodzinne
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Drzyzgunia- Witaj,w naszym gronie,nie ma się czego wstydzić zawsze służymy pomocą
Miska- już wyluzowałam teraz do poniedziałku stan błogiego lenistwa,bez pracy Dopiero w poniedziałek do pracy na 3 dni i znów wolne do 6 stycznia I do konca stycznia praca,a w lutym mi już mąż mówi żebym siadła na dupie w domu ale nie wiem zobaczę czy się nudzić nie będę
Owieczka-to korzystaj z progów mamusi nie ma to jak u mamusi
Dziewczynki,życzę wam Zdrowych,Wesołych Świąt,w Rodzinnej atmosferze,ciesząc się naszymi kruszynkami w brzuchu
Ja uciekam dopić kawusie ,w łóżeczku,a potem ostatnie poprawki przed wigilią może jeszcze wpadnę
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Emilia92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
U mnie ok, obzarlam się w święta u rodziców i jeszcze dostalam spory zapas więc narazie niczym się nie martwie tylko leniuchuje
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Jak tam u was? Przejedzone? Jak maleństwa w brzuszkach? Kurcze moje się tak wierci dyskoteki sobie urządza ale niestety jak tylko mój mąż przyłoży rękę do brzucha cisza dziecko czuje respekt ale fakt,faktem jest taki że faktycznie jeszcze nie czuć nic pod ręką i myślę czy to normalne..
Odezwijcie się jak tak u was
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
U nas tez juz po swietach i niestety mąż juz jutro do pracy a tak fajnie było miec go w domu... Robil sniadanka byly wspólne spacery ale cóż nic nie trwa wiecznie.
Moja malutka tez dyskoteki sobie robi wierci sie jak szalona ciagle ale to pewnie przez moje obzarstwo
Ja wizyte mam 4 stycznia na 10:30 a rowniez 4 Igor ma ortopede na 10:05 ale juz mąż zapowiedzial ze weźmie wolne i z nim pójdzie no i 4 tez mama ma konsylium lekarzy na 10 zbiora sie i beda uzgadniac co dalej....napewno jeszcze jedna operacja
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Martyśka mój mężuś też niestety jutro do pracy A 4 to widzę u Ciebie dzień lekarza. Dobrze że mąż pójdzie z synkiem, a dla mamy życzę dużo zdrówka.
Pati u mnie od kilku dni widać na brzuchu gdzie mała kopie Jak kładę się wieczorem ona wtedy szaleje i nie mogę się napatrzeć na to No i chyba już reaguje na to co jem. Bo kopie praktycznie za każdym razem jak coś zjem lub wypiję herbatę. No i koniecznie daj znać czy będziesz mieć małego łobuza czy łobuziarę
Skalarek chyba wszyscy się tak najedli. Mi od razu brzuszek zrobił się większy ;P
A to kupiłam dla mojej ślicznotki
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Jejku jak dobrze, że te święta juz się skończyły ile można jeść a teraz sylwester jakie macie dziewczyny plany ? My grzecznie we 3 w domku z picolo jak szaleć to szaleć A póki co trzeba posprzątać po świętach najpierw człowiek sprząta przed świetami a później po...Prania mam tyle, że do wielkanocy chyba będę prać
Patikierc daj znać koniecznie po wizycie Ja czuje ruchy ale nie widać ich na brzuszku więc M nie bardzo może poczuć ruchy póki co przy pierwszej ciąży bardziej był zniecierpliwiony teraz już więcej spokoju zachowuje wie że jak przyjdzie czas i pora to poczuje
miśka23 ubranko śliczne My póki co dostajemy ubranka po mojej siostrzeńcach więc i chłopak i dziewczynka juz sa ubrani po kokardki I sporo ciuszków zostawiłam po synku
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja na szczęście mam mało prania i bałaganu też nie mam. W większości święta spędziliśmy poza domem