BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

8 lata 11 miesiąc temu #1021008 przez drzyzgunia
Miśka jeszcze nie wiem przed świętami miałam USG ale maluszek odwrócił się dupskiem :) kolejne USG 21 stycznia więc mam nadzieje, że wtedy się dowiem.
A terminy mam dwa :P z OM na 29 maja a z USG na 26 maja :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1021012 przez miśka23
Więc który termin wpisać? :)

8 lata 11 miesiąc temu #1021017 przez drzyzgunia
26.05 :)

8 lata 11 miesiąc temu #1021021 przez Emilia92
hey
ja za tydzien mam wizyte i sie doczekac nie moge:)
ja niestety nie przejedzona, odrobie to za rok:)
miska super ubranko:)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1021022 przez owieczka1804
a czy ktos wie co się stało z naszą koleżanką z maja? pisała jakiś czas i nagle zamilkła. Pewnie ją pamiętacie.

8 lata 11 miesiąc temu #1021023 przez Emilia92

drzyzgunia napisał: 26.05 :)

ja tez na wtedy:):)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1021050 przez Skalarek
Dzien dobry! :)

Pati o której masz jutro wizytę? Ciekawe jak tam Igoro-Jagodo-Malwina sie miewa i czy sie juz na jedna plec zdecydowala ;) Ja też mialam jechac zrobić mocz i morfologię ale jakoś mi się nie chcialo i chyba zrobie w przyszłym tyg bo wizytę mam 7.01 dopiero. A co do respektu dla taty to nasz mały ma tak samo, że wierci się wierci a jak K przylozy rękę to cisza :laugh: ale kilka razy udało mu się go przylapac na szaleństwie :P no i my staramy się codziennie puszczas Olkowi muzę i wydaje się, że jest zadowolony, bo zawsze na początku jest szał, a potem chyba zasypia bo cisza nastaje :)

Martyska to faktycznie u Ciebie 4 się zapowiada pod znakiem lekarzy. Zdrowia dla mamy i oby wszystko potoczyło się pomyślnie :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miska moj brzuch też urosl przez święta :P i kilogram przybyło :blink: i u mnie też widać jak Olek się wierci :woohoo:

Drzyzgunia witam w naszym gronie bo chyba się jeszcze nie przywitalam ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1021056 przez miśka23
owieczka o kim piszesz? Aż przejrzałam pierwsze strony. jeszcze powinna być jarzebinka ale napisała tylko jedną wiadomość.

A co u kacha i gaguka? Odezwijcie się :)

8 lata 11 miesiąc temu #1021099 przez owieczka1804
Miska chodzi mi o kristine.

8 lata 11 miesiąc temu #1021131 przez miśka23
No właśnie dziewczyny, odezwijcie się :)

8 lata 11 miesiąc temu #1021135 przez Patikierc
Heja! Ja dziś mam wizytę o 14.30 już przebieram nogami dosłownie! :woohoo: doczekać się nie mogę! :woohoo: oczywiście jak tylko wrócę napisze co się u mnie kryje :D i co tam jak tam :D

No waśnie :blink: gdzie reszta bardzo mało się dziewczyn tu udziela.. :whistle: w sumie tylko nas garstka :D
Jak wam dzień mija? Ja już po śniadaniu.. jejku zimno się zrobiło wczoraj w ciągu dnia 9stopni dziś 2 stopnie jest moc zimy :D ale ja się pytam gdzie śnieg! :blink: :D

Mój mąż w siódmym niebie (odnośnie prezentu modelu do sklejania) całe dni siedzi i skleja maluje robi zdjęcia swojej pracy :D ale ciesze się że trafiłam z prezentem. :evil:
Ej a wy co pod choinkę dostałyście? Ja w sumie krem na rozstępy :D bardzo go chciałam "Mustella",i fasolkę do spania a potem będzie do karmienia dziecka :P i odkąd śpię na niej jest o niebo lepiej z moim kręgosłupem! Albo mniej pracy mam i dla tego :D no i oczywiście dostałam jeszcze super fajne kapcie :D i kosmetyczkę :D a teraz słucham co wy tam znalazłyście pod choinką?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

8 lata 11 miesiąc temu #1021141 przez Skalarek
Bry!

Fakt że mało nas się tu udziela, więc lepiej niech żadna nie próbuje się teraz wylamywac z tego grona :evil:

Pati czekamy z niecierpliwością do 14.30 i potem na info :) i jakoś nie wiem czemu ale cały czas mi siedzi w głowie, że Ty bedziesz mieć synusia jednak :P
A śniegu trochę u mnie popadało, ale narazie mało no i na termometrze -2st ;) no i widze, że u Ciebie Mikołaj nie próznowal, chyba bylas bardzo grzeczna :laugh: moj mąż dostał tablet, a ja zegarek, naszyjnik i kolczyki, no i Olek też dostał prezent podchoinkowy lezaczek-bujaczek także chyba też w miarę grzeczni byliśmy ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1021143 przez miśka23
No, fajne prezenty :) My z mężem w tym roku nie robiliśmy sobie prezentów, ale w przyszłym roku sobie odbijemy.
Pati poproś o jakieś zdjęcie z usg, no i ja myślę tak jak Skalarek że to chyba będzie chłopiec ;) No ale poczekamy, zobaczymy :)

Możecie powiedzieć co w naszym stanie jest bezpieczne na przeziębienie? Czuję się gorzej niż wczoraj i myślę że tak szybko nie przejdzie :(

8 lata 11 miesiąc temu #1021144 przez Skalarek
Miska powiem Ci że ją jak byłam przed świętami przeziebiona, to postawilam na herbatke z miodem i cytryną i syrop z cebuli :sick: pomogło, chociaż powiem Ci, że mam wrażenie, że czy biore jakieś leki czy nie to i tak przeziębienie trwa ok.6dni. Mialam jeszcze tabletki na gardło prenalen i z tej serii chyba jest jeszcze coś na przeziębienie, ale nie jestem pewna :huh: no i jeśli masz gorączkę to mozesz brać paracetamol.
Tyle wiem, tyle moge pomóc ;) zdrowka życzę :kiss:

8 lata 11 miesiąc temu #1021145 przez miśka23
Mnie boli gardło, mam katar i głowa mnie boli, kicham. Wyślę męża do apteki chyba, bo herbatki nie pomagają.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka